jestem ze swoim facetem juz sporo czasu i zaczynamy myslec o seksie... ale narazie ograniczamy sie do pettingu. jasne oral i te sprawy ale co zrobic zeby czerpal z tego jak najwieksza przyjamnosc? tzn macie moze jakies sprwdzone metody doprowadzanie faceta nas szczyt? czekam na odpoweidz orgazm i te sprawy:]
Moderator: modTeam
orgazm i te sprawy:]
mam problema
jestem ze swoim facetem juz sporo czasu i zaczynamy myslec o seksie... ale narazie ograniczamy sie do pettingu. jasne oral i te sprawy ale co zrobic zeby czerpal z tego jak najwieksza przyjamnosc? tzn macie moze jakies sprwdzone metody doprowadzanie faceta nas szczyt? czekam na odpoweidz
[/i]
jestem ze swoim facetem juz sporo czasu i zaczynamy myslec o seksie... ale narazie ograniczamy sie do pettingu. jasne oral i te sprawy ale co zrobic zeby czerpal z tego jak najwieksza przyjamnosc? tzn macie moze jakies sprwdzone metody doprowadzanie faceta nas szczyt? czekam na odpoweidz
Ostatnio zmieniony 28 lis 2005, 21:19 przez misqa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Alessione
misqa pisze:zaczynamy myslec o seksie... ale narazie ograniczamy sie do pottingu. jasne oral i te sprawy
Hehe według Ciebie petting i oral to nie seks??
Jeżeli chcesz sprawić mu jak najwięcej rozkoszy musisz obserwować jego reakcje, każdy lubi co innego
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
guli pisze:zaczynamy myslec o seksie... ale narazie ograniczamy sie do pottingu. jasne oral i te sprawy
Hehe według Ciebie petting i oral to nie seks??
Jeżeli chcesz sprawić mu jak najwięcej rozkoszy musisz obserwować jego reakcje, każdy lubi co innego
dokładnie z reszta ty myslisz ze kazdy facet jest taki sam
you touch me
in special places...
in special places...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

<aniolek2>
misqa pisze:tzn macie moze jakies sprwdzone metody doprowadzanie faceta nas szczyt? czekam na odpoweidz [/i]
sama sprawdz sobie, poeksperymentuj
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
a jednak nie:P
no wiec jednak petting to nie seks
a ja chce poznac metody ktore sie sprawdzaja
:D:D wkoncu po co tyle eksperymentow
:D:D a tak o szybko milo i przyjemnie 
Krzych(TenTyp) pisze:przydała się tu fahowa pomoc od Yasmine ..
kina pisze:pewnie podalaby kilka pomocnych linkow
Krzychowi chodzilo bardziej o moje problemy doprowadzenia faceta na szczyt, a pozniej niezle wyniki i wprawa :p
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... =zaspokoic
Jak sobie przypomne jaka bylam zalamana, to az mi wstyd <aniolek2>
- Wstreciucha
- Weteran

misqa pisze:wkoncu po co tyle eksperymentow
bo sa cholernie przyjemne dla obu stron, bo takie odktrycia daja duzo radosci
bo partner docenia inicjatywe
ech sama kiedys dojdziesz dla czego
a teraz więcej odwagi, jedna pieszczota bardziej mu sie spodoba inna mniej od jeszcze innej bedzie miał mega doznania
przeca to było juz wielokrotnie wałkowane, co, jak i dlaczego robic by sprawic mu przyjemnosc
moja jedna mała rada
jesli chcesz by zglupial to ugryz go, ale tak z całej pary, nie bedziesz musiala dlugo czekac na rezultat, który będzie zdumiewajacy
hehee
moja jedna mała rada
hehee"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Kazdy lubi cos innego, moja tez myslala ze wszyscy sa tacy sami i sie przejechala namnie ;-) oswiadczyna mi ze niepotrafi tego zemna zrobic
najwazniejsze zeby obserwowac reakcje, ona obserwowala ale....niemiala sily zabardzo aby co kolwiek jeszcze robic
(to tez jej slowa;P)
(to tez jej slowa;P)Pisze tylko tam gdzie to ma sens, pisanie bez sensu do niczego nieprowadzi...
misqa pisze:Dajmar pisze:niemiala sily zabardzo aby co kolwiek jeszcze robic(to tez jej slowa;P)
to co Ty jej zrobiles ze az tak sily nie miala
ojjj ;-) dzuzo jej zrobilem
Pisze tylko tam gdzie to ma sens, pisanie bez sensu do niczego nieprowadzi...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”