czym sie róznią??
Moderator: modTeam
czym sie róznią??
WItam,
mam takie pytanie zastanawiam sie czym sie różni orgazm pochwowy od łechtaczkowego? czy jest może on bardziej silniejszy,przyjemniejszy od łechtaczkowego?? ja nigdy nie osiągnełam orgazmu pochowego i chyba nigdy nie osiagne choć słyszałam,że mozna sie tego nauczyć,że to przychodzi z czasem /prosze o odopwiedzi/ POZDRAWIAM 

zapomniałaś jeszcze o orgaxmiue sutkowym...
nie ulega wątpliwości że tematów na ten temat było całe multum, ale w końcu od tego się tutaj jest aby odpowiadać;)
pochwowy jest głębszy w sensie ze przychodfzi powoli i ochodzi powoli i jest przeważnie mocniejszy, łechtaczkowy przychodzi szybciej i szybciej odc hdozii jest dłuższy...
porzynajmnjie u mnie tak to wygląda...
wszytskiego można isę nauczyc wiec dodzieła....![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
nie ulega wątpliwości że tematów na ten temat było całe multum, ale w końcu od tego się tutaj jest aby odpowiadać;)
pochwowy jest głębszy w sensie ze przychodfzi powoli i ochodzi powoli i jest przeważnie mocniejszy, łechtaczkowy przychodzi szybciej i szybciej odc hdozii jest dłuższy...
porzynajmnjie u mnie tak to wygląda...
wszytskiego można isę nauczyc wiec dodzieła....
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”