( rozmowa trwała jakieś 30min potem każde z nas sie rozeszło w swoją strone.Cały czas po tym rozstaniu czułam sie smutna i przybita bo kocham tego chłopaka walczyliśmy o nasz związek a to było tym bardziej trudne bo to był związek na odległość nie było nam łatwo i jak on to skończył to załamka W sobote miałam 18nastke u koleżanki, tak sie składa że goście na tej imprezie to praktycznie nasi wspólni znajomi.Miałam tam iść z tym moim byłym no ale jak mnie zostawił to poszłam sama.Imprezka sie spoko zaczeła mineło jakieś 3 godzinki wchodzi mój były z chłoapkiem mojej dobrej koleżanki a ja szok!! Normalnie nie wiedziałam jak sie zachować.Początkowo zachowywałam sie sztucznie i on to wyczuł bo sie mnie spytał czy przeszkadza mi jego osoba na tej imprezie.Ja mu odpowiedziałam ze nie bo to nie jest impreze w moim domu.I tak on został na tej 18nastce.Potem z nim troche gadałam ale nic konkretnego mi nie wyjaśnił dlaczemu to wbił na tą impreze przecież dokładnie wiedział że ja tam będe!! no koniec miał mnie odwieść jego kolega wiec wracałam z Jego kolegą i nim do domu.Pod moim domem wychodze z auta i sie z nimi żeganam on wyszedł ze mną z samochodu i mnie pocałował.w sumie ja sie nie wzbraniałam.
nie rozumiem jego zachowanie zrywa ze mną potem wbija na impreze gdzie miał być ze mną,Jak myślicie czemu on tak sie censored ja juz nie wiem co mam mysleć