streaptease meski ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

wstydzesie
Początkujący
Początkujący
streaptease meski ??

Postautor: wstydzesie » 21 lis 2006, 23:15

Witam wszystkie panie i nie tylko :)

Wiele w internecie jest na temat streapteas-u damskiego filmy i tak dalej natomiast nie moge niczego znalezc na temat wersji meskiej, a wiem ze płci przeciwnej ogladanie rowniez sprawia przyjemnosc. I o to pytanie: Jak to zrobić zeby bylo dobrze wiem ze każda z pan lubi co innego jednak mnie interesuje zdanie każdej z was :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 21 lis 2006, 23:35

wstydzesie pisze:Jak to zrobić zeby bylo dobrze wiem ze każda z pan lubi co innego jednak mnie interesuje zdanie każdej z was
Mi nie sprawia i nie znam żadnej, której by sprawiało. Może jednak odpuść :>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 lis 2006, 23:36

Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 21 lis 2006, 23:37

Cały sekret tkwi w biodrach ;)
Zdaj się na własną inwencję, choć po tym poście wnioskuję że ciężko o nią u Ciebie. Skoro widziałeś striptease damski, zaczerpnij z niego parę motywów. Podejdź do tego na luzie. Nie ukrywam, że musisz umieć trochę się ruszać, bo to samo z siebie nie przychodzi. Na Twoim miejscu nie sugerowałbym się filmami, na których prezentują się chippendalesi, gdyż oni robią show, a Ciebie interesuje raczej pokaz dla swojej kobiety, o ile dobrze wnioskuję.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 21 lis 2006, 23:44

Myślę, że link, który podała Moon + wypowiedź Ciekawskiego wystarczy.
Zamykam.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”