już podejmuje ostateczną decyzję
Sęk w tym, by tę ofertę odpowiednio przedstawić.....
Moderator: modTeam
już podejmuje ostateczną decyzję
Sęk w tym, by tę ofertę odpowiednio przedstawić.....w takim razie do garow, bo mozna powiedziec ze od tego jestes . oczywiscie tak nie uwazam.
thirdeye pisze:czyli podrywanie to ponizenie ?

znasz pojęcie "niekop się z koniem"??czero pisze: jeśli nie możesz mieć takiej jak wszyscy, to weź lepszą...
piękne, wyniosłe, niedostępneTedBundy pisze:ekstraklasa, co?
Odpowiem więc w ten sposób.Blazej30 pisze:znasz pojęcie "niekop się z koniem"??czero pisze: jeśli nie możesz mieć takiej jak wszyscy, to weź lepszą...piękne, wyniosłe, niedostępneTedBundy pisze:ekstraklasa, co?

tweetuś_18 pisze:Dlaczego ponizające dla dziewczyny miało by byc podrywanie faceta??

olecxka pisze:Nie jest poniżające jeżeli dziewczyna to robi z klasą i nie nachalnie
olecxka pisze:"Hej przystojniaczku, podobasz mi się, może dasz mi swój numer telefonu"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tweetuś_18 pisze:ystarczy spojrzenie czy uśmiech, a gdy meżczyzna jest w miare inteligentny i też chce poflirtowac to bedzie wiedział co dalej robić...
tweetuś_18 pisze:chyba nie do końca przeczytałas to co napisałam albo xle mnie zrozumiałaś! Napisałam ze przy podrywaniu trzeba zachować klase i takt

Hyhy pisze:Ale usmiech kobiety nie musi oznaczac zainteresowania, prawda?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Hyhy pisze:A moze akurat dostala smsa od swojego ukochanego i patrzy na Ciebie bo dajesz sie nabrac

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 606 gości