jak poderwać faceta

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 15 kwie 2006, 15:22

warto dodać, że najlepiej, "sugestie padną na podatny grunt" To tak jak z umową bilateralną :D Składasz kontrahentowi pewnego rodzaju ofertę, a on(a) ;) już podejmuje ostateczną decyzję <diabel> Sęk w tym, by tę ofertę odpowiednio przedstawić.....
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
czero
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: czero » 15 kwie 2006, 15:25

TedBundy pisze:
czero pisze:Ja stawiam sobie poprzeczkę wysoko

ekstraklasa, co? :D Zawsze mnie to bawiło. Jakie są wyróżniki tej "wysokiej poprzeczki"? <aniolek>
Sam sobie odpowiedz :>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 15 kwie 2006, 15:31

w takim razie do garow, bo mozna powiedziec ze od tego jestes . oczywiscie tak nie uwazam.

Przecież naturalną koleją rzeczy jest to, że kobieta jako przyszła Pani Domu, zajmuje się kuchnią. Co prawda ja nawet jeszcze nie umiem gotować, ale znam swoje funkcje kobiety w przyszłym wcieleniu żony, matki i kochanki. :P
thirdeye pisze:czyli podrywanie to ponizenie ?

Nachalne podrywanie owszem. :]
Ale ja tam jestem leniwa, więc zwykle nie podrywam. Albo nie zwracam na to uwagi, bo taka już ma natura. <evilbat>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 15 kwie 2006, 16:00

czero pisze: jeśli nie możesz mieć takiej jak wszyscy, to weź lepszą...
znasz pojęcie "niekop się z koniem"??
TedBundy pisze:ekstraklasa, co?
piękne, wyniosłe, niedostępne
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
czero
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: czero » 15 kwie 2006, 16:17

Blazej30 pisze:
czero pisze: jeśli nie możesz mieć takiej jak wszyscy, to weź lepszą...
znasz pojęcie "niekop się z koniem"??
TedBundy pisze:ekstraklasa, co?
piękne, wyniosłe, niedostępne
Odpowiem więc w ten sposób.
Przypomina mi się jeden z odcinków dość dobrego serialu z porucznikem Colombo w roli głównej. Wypowiedział ów bohater takie stwierdzenie: zawsze byłem słabszy od rówieśńików i musiałem po prostu więcej i ciężej pracować. Po latach doszedłem do tego, co mam.
Wiesz, mi w tym stwierdzeniu chodziło o fakt następujący, jeśli jesteś w tyle i reszta Cię wyprzedza o parę długości to nie rób małych kroczkjów bo dystans i tak się będzie zwiększał. Zrób dużego susa by ich dogonić bądź przegonić.
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 16 kwie 2006, 13:52

Dlaczego ponizające dla dziewczyny miało by byc podrywanie faceta?? przeciez nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego jak czesto to robimy (nieswiadomie)! To że kazda kobieta jest DAMĄ nie oznacza ze nie powinna walczyć o swoje... wrecz przeciwnie powinna zdobywac to czego pragnie ale zachowujac przy tym klase i takt!!! <aniolek> <aniolek>
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 16 kwie 2006, 15:52

tweetuś_18 pisze:Dlaczego ponizające dla dziewczyny miało by byc podrywanie faceta??

Nie jest poniżające jeżeli dziewczyna to robi z klasą i nie nachalnie (o tym Olivia wspomniała).
W sumie podchodzenie do obcego faceta z tekstem "Hej przystojniaczku, podobasz mi się, może dasz mi swój numer telefonu" może być bardzo ryzykowne, no i raczej klasy ani wyrafinowania w tym nie ma (za to mnóstwo pewności siebie).
Kobieta powinna podrywać gestami, aluzjami, to działa lepiej niż namolne zagadywanie, a na pewno jest bezpieczniejsze, łatwiej wyjść z twarzą w przypadku niepowodzenia.
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 16 kwie 2006, 15:54

A jak byscie sprobowaly mnie poderwac na ulicy? Nie wazne jak wygladam, wpadam wam w oko. Co byscie mi powiedzialy? To wam powiem, czy by zadzialalo :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 16 kwie 2006, 18:28

olecxka pisze:Nie jest poniżające jeżeli dziewczyna to robi z klasą i nie nachalnie

chyba nie do końca przeczytałas to co napisałam albo xle mnie zrozumiałaś! Napisałam ze przy podrywaniu trzeba zachować klase i takt ;d
olecxka pisze:"Hej przystojniaczku, podobasz mi się, może dasz mi swój numer telefonu"

podobnie jak ty nie sadze aby to był dobry tekst na podryw... wrecz przeciwnie takim tekstem spalasz sie na starcie (chociaz to też zalezy od typu faceta bo jakiś burak może na to polecieć)
jezeli już chodzi o podryw ze strony dziewczyny to ma ona ułatwione zadanie bo nie musi sie zbytnio wyslilac w niektórych przpadkach wystarczy spojrzenie czy uśmiech, a gdy meżczyzna jest w miare inteligentny i też chce poflirtowac to bedzie wiedział co dalej robić... :]
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 16 kwie 2006, 20:26

tweetuś_18 pisze:ystarczy spojrzenie czy uśmiech, a gdy meżczyzna jest w miare inteligentny i też chce poflirtowac to bedzie wiedział co dalej robić...

Jeśli jest inteligentny...
Jechałem z kumplem w autobusie, jakaś laska się do niego śmiała, a on do mnie "Dlaczego ona się do mnie śmieje, taki smieszny jestem?"
Tłumaczyć mu nie bedę niczego, jego strata :P
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 16 kwie 2006, 20:55

Ale usmiech kobiety nie musi oznaczac zainteresowania, prawda?

Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 16 kwie 2006, 21:08

Ale usmiech kobiety nie musi oznaczac zainteresowania, prawda?

teoretycznie nie. Ale jak kobieta szerzy uśmiech i patrzy się w jedną stronę to chyba o czymś świadczy. Chyba, ze lubi w ten sposób umilac jazdę autobusem :P
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 16 kwie 2006, 21:11

tweetuś_18 pisze:chyba nie do końca przeczytałas to co napisałam albo xle mnie zrozumiałaś! Napisałam ze przy podrywaniu trzeba zachować klase i takt

Przeczytałam co napisałaś. Poparłam Cię tylko swoimi słowami :)
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.

Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,

lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać

S.G.Colette
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 16 kwie 2006, 21:11

A moze akurat dostala smsa od swojego ukochanego i patrzy na Ciebie bo dajesz sie nabrac <hahaha>

Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 16 kwie 2006, 21:29

Hyhy, Ty chyba jetes pesymistą... Dlaczego odrazu takie złe nastawienie ?
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 18 kwie 2006, 11:07

Hyhy pisze:Ale usmiech kobiety nie musi oznaczac zainteresowania, prawda?

z tego co sie orientuje to raczej żadna dziewczyna nie usmiechnie sie do nieznajomego chłopaka jeżeli nie wzbudza on jej zainteresowania :]
Hyhy pisze:A moze akurat dostala smsa od swojego ukochanego i patrzy na Ciebie bo dajesz sie nabrac

to wtedy patrzy na telefon i sie smkieje a nie na innego goscia, a poza tym nigdy nie zaszkodzi spróbowac <banan>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”