Tolerancja a uczucia

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 maja 2006, 13:19

Piotrek1983 pisze:Nikt nie będzie metalem do końca życia
<lol> nzam paru po 50tce ;P

[ Dodano: 2006-05-02, 13:19 ]
Choc moze nie metali i raczej znalam.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 02 maja 2006, 13:46

Metale nigdy mi się nie podobali, bo byli brzydcy i mieli tłuste włosy, a nawet jak mieli nietłuste, to na topielicę uczesane. A ja lubię cholera wie co na głowie :)
metalmind
Początkujący
Początkujący
Postautor: metalmind » 02 maja 2006, 18:51

Piotrek1983 pisze:miłość chyba powinna pokonać takie różnice Ja też bardzo lubie słuchać metalu (ubieram się normalnie) a moja dziewczyna hh (też szafa z cywilizowanymi ubraniami) i nam to nie przeszkadza ... mamy swoje wspólne piosenki i sie świetnie dogadujemy Więc nie martw się na zapas

No właśnie ja wierzę,że miłość pokonuje wszelkie granice ale co gdy wspomniana szafa napakowana jest czarnymi ciuchami,koszulkami z ukochanymi zespołami a jedyne noszone buty to glany i trampki ?
Dorosłe dzieci mają żal za kiepski przepis na ten świat.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 maja 2006, 19:01

Yasmine pisze:Mia TY <boje_sie> ? Nie wyobrazam sobie tego. Ile mialas lat :>

no ja ja :P 1 lo :) pozniej stopniowo sie zmienial styl, choc glany nosilam jeszcze do 3lo - ale glownie przez to ze bylam w ZHP a tam to bylo obuwie do munduru ;)
Awatar użytkownika
Anja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Anja » 02 maja 2006, 19:02

Metalmind__ty jak rozumiem jestes metalem i nie czaisz takich rzeczy że nie jest ważne co kto ma na sobie, ale to co soba reprezentuje!!! A gdyby zdarzyło ci sie zakochac w kobiecie mającej w szafie tylko róż? Zrezygnujesz z uczucia? Przeciez to nie jest ważne kto jak się ubiera!!!
46
Awatar użytkownika
Piotrek1983
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Piotrek1983 » 02 maja 2006, 20:33

metalmind pisze:
Piotrek1983 pisze:miłość chyba powinna pokonać takie różnice Ja też bardzo lubie słuchać metalu (ubieram się normalnie) a moja dziewczyna hh (też szafa z cywilizowanymi ubraniami) i nam to nie przeszkadza ... mamy swoje wspólne piosenki i sie świetnie dogadujemy Więc nie martw się na zapas

No właśnie ja wierzę,że miłość pokonuje wszelkie granice ale co gdy wspomniana szafa napakowana jest czarnymi ciuchami,koszulkami z ukochanymi zespołami a jedyne noszone buty to glany i trampki ?

Jak kiedyś na miasto się wybrałem w poszukiwaniu butów... odwiedziłem z 10 sklepów... obejrzałem setki butów... to miałem taki problem, że podobały mi sie tylko te od 400 w góre :D:D:D... a tyle nie wydam bo i tak się rozwalą w takim samym tempie jak te z rynku za 40 zł :D ... i nie wiedząc co zrobić wróciłem do domu w nowiuteńkich czarnych trampolach za 13 zł :D Więc sprawe butów mamy załatwioną ... nie powinno to nikomu przeszkadzać bo w tym chodzi każdy :D ...
Druga sprawa.. ubrania :) A znajdź sobie jakąś dziewczyne której to nie przeszkadza :) ... Sam napisałeś, że miłość pokona wszystko :) A jeśli nie pokona... to znaczy, że to nie miłość i zaoszczędzisz sobie tylko czasu na bezsensowny związek. Chcesz być z kimś kto Cię zdyskfalifikuje za to jak się ubierasz?? Ja nie.
metalmind
Początkujący
Początkujący
Postautor: metalmind » 02 maja 2006, 21:16

Tak jestem metalem.Właściwie to uwielbiam czerń i to nawet chyba nie tyle zamiłowanie do muzyki co właśnie ta mania powoduje,że praktycznie 95% mojej garderoby jest jednolicie czarna lub jest sprana przez dłuższy okres noszenia i prania.Właśnie ...
Anja pisze:A gdyby zdarzyło ci sie zakochac w kobiecie mającej w szafie tylko róż? Zrezygnujesz z uczucia? Przeciez to nie jest ważne kto jak się ubiera!!!
ja to rozumiem ... gdyby kochała różowy kolor ... cóż ... zaakceptowałbym to,na pewno nie byłby to powód dla mnie do wielkiego entuzjazmu ale też nie załamałbym się i nie uciekał od tego ... bo najwazniejsze są uczucia.Taki jej styl i tyle.W końcu jeśli by łączyło nas uczucie ... z obu stron no to po prostu byśmy szukali kompromisu choć akurat byłoby to bardzo trudne ... ale jak mówią dla chcącego nic trudnego.
Piotrek1983 pisze:Chcesz być z kimś kto Cię zdyskfalifikuje za to jak się ubierasz??
Oczywiście,że nie ... jeśli ja kogoś oceniam za to jaki jest oczekuję z drugiej strony tego samego.
Dorosłe dzieci mają żal za kiepski przepis na ten świat.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 04 maja 2006, 00:10

metalmind pisze:No akurat tutaj oczywiście nie miałem na myśli dzieci w wieku 13 lat

Te 13 to byl w sumie taki cudzyslow. Ranga 9- 20 lat raczej...
metalmind pisze:słucham też muzyki od dopiero 6-7 lat więc bardzo krótko .

Niektorzy sluchaja dwa tygodnie i juz mysla, ze sa metalowcami, wiec z Toba nie jest zle :]
metalmind pisze:ja np. cenię ludzi,którzy są w wieku moich rodziców i szaleją na koncertach czy to TSA czy np. Turbo.Ale w końcu nie o tym jest temat.

W sumie glownie o tym. A czy inni do Ciebie pasuja to juz indywidualny wybor.
metalmind pisze:czy w dzisiejszych czasach aż tak ważna jest powierzchowność a nie dusza

W dzisiejszych czasach wierzchnia warstwa JEST wazniejsza. Takie przekonanie wyrobila ludziom Twiggy, pozniej razem z nia inne modelki, wielkie koncerny ubraniowe i innego rodzaju. Na swiecie jest kult ciala i pieniadza. Niestety. Nikt nie mysli o "wnetrznosciach" bo wmawia sie nam, ze uczucia sa dla mieczakow i z uczuciami nigdzie na tym swiecie nie zajdziesz.
Yasmine pisze:I bardzo kontaktowi, kazdego zaczepiaja . Ja spotykam glownie pod monopolowym takiego jednego i za kazdym razem co go widze to zbiera na wino i pyta o 50 gr

Stereotypujesz kochana w tym miejscu.
Piotrek1983 pisze:wyobrażacie sobie siebie za 50 lat ubranego w skóre, z długimi włosami ... i laseczką w ręku ... Dla mnie to troche komicznie by wyglądało ale może się myle

Widzialam, tylko bez laseczki w reku. Wbrew pozorom wyglada normalnie, tylko wlosy siwe.
Anja pisze:A gdyby zdarzyło ci sie zakochac w kobiecie mającej w szafie tylko róż? Zrezygnujesz z uczucia? Przeciez to nie jest ważne kto jak się ubiera!!!

Oooook....nie ma na swiecie NORMALNEJ kobiety, ktora ma w szafie tylko roz wiec ta opcje mozemy wyeliminowac...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 maja 2006, 00:36

runeko pisze:ktora ma w szafie tylko roz wiec ta opcje mozemy wyeliminowac...
No ja znalam taka co miala tylko roz jasny badz blekit....Spodnie bielizna bluzki, bluzy swetry.... <chory>
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 04 maja 2006, 00:44

moon pisze:No ja znalam taka co miala tylko roz jasny badz blekit....Spodnie bielizna bluzki, bluzy swetry....

Ale to nadal nie sam roz. Szczegolnie ten jaskrawy :D
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”