Piotrek1983 pisze:Nikt nie będzie metalem do końca życia
nzam paru po 50tce ;P [ Dodano: 2006-05-02, 13:19 ]
Choc moze nie metali i raczej znalam.
Moderator: modTeam

Piotrek1983 pisze:miłość chyba powinna pokonać takie różnice Ja też bardzo lubie słuchać metalu (ubieram się normalnie) a moja dziewczyna hh (też szafa z cywilizowanymi ubraniami) i nam to nie przeszkadza ... mamy swoje wspólne piosenki i sie świetnie dogadujemy Więc nie martw się na zapas

metalmind pisze:Piotrek1983 pisze:miłość chyba powinna pokonać takie różnice Ja też bardzo lubie słuchać metalu (ubieram się normalnie) a moja dziewczyna hh (też szafa z cywilizowanymi ubraniami) i nam to nie przeszkadza ... mamy swoje wspólne piosenki i sie świetnie dogadujemy Więc nie martw się na zapas
No właśnie ja wierzę,że miłość pokonuje wszelkie granice ale co gdy wspomniana szafa napakowana jest czarnymi ciuchami,koszulkami z ukochanymi zespołami a jedyne noszone buty to glany i trampki ?
ja to rozumiem ... gdyby kochała różowy kolor ... cóż ... zaakceptowałbym to,na pewno nie byłby to powód dla mnie do wielkiego entuzjazmu ale też nie załamałbym się i nie uciekał od tego ... bo najwazniejsze są uczucia.Taki jej styl i tyle.W końcu jeśli by łączyło nas uczucie ... z obu stron no to po prostu byśmy szukali kompromisu choć akurat byłoby to bardzo trudne ... ale jak mówią dla chcącego nic trudnego.Anja pisze:A gdyby zdarzyło ci sie zakochac w kobiecie mającej w szafie tylko róż? Zrezygnujesz z uczucia? Przeciez to nie jest ważne kto jak się ubiera!!!
Oczywiście,że nie ... jeśli ja kogoś oceniam za to jaki jest oczekuję z drugiej strony tego samego.Piotrek1983 pisze:Chcesz być z kimś kto Cię zdyskfalifikuje za to jak się ubierasz??
metalmind pisze:No akurat tutaj oczywiście nie miałem na myśli dzieci w wieku 13 lat
metalmind pisze:słucham też muzyki od dopiero 6-7 lat więc bardzo krótko .
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
metalmind pisze:ja np. cenię ludzi,którzy są w wieku moich rodziców i szaleją na koncertach czy to TSA czy np. Turbo.Ale w końcu nie o tym jest temat.
metalmind pisze:czy w dzisiejszych czasach aż tak ważna jest powierzchowność a nie dusza
Yasmine pisze:I bardzo kontaktowi, kazdego zaczepiaja . Ja spotykam glownie pod monopolowym takiego jednego i za kazdym razem co go widze to zbiera na wino i pyta o 50 gr
Piotrek1983 pisze:wyobrażacie sobie siebie za 50 lat ubranego w skóre, z długimi włosami ... i laseczką w ręku ... Dla mnie to troche komicznie by wyglądało ale może się myle
Anja pisze:A gdyby zdarzyło ci sie zakochac w kobiecie mającej w szafie tylko róż? Zrezygnujesz z uczucia? Przeciez to nie jest ważne kto jak się ubiera!!!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 602 gości