A ja znowu...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 25 cze 2006, 14:30

Haro pisze:Jak nie jest moja sprawa? Ze zupelnie obcy kolesie pisza do niej smieszno slodko-miesne teksty na komentach? Jak najbardziej moja sprawa bo to jest pewna ingerencja w nasz zwiazek. A na to nie pozwole.

Założyłeś ten temat po to żeby się wykłócać o to, że Twoja chora zazdrość nie jest chora? Na portalach typu fotka każdy ma takie komenty i co z tego? Nikt oprócz Ciebie nie traktuje tego poważnie. Jeżeli uważasz, że to ingerencja w wasz związek to pewnie popełnisz gwałt analny i charakiri na komarze ktory wlatując do klatki w ktorej ja wsadziles otarl sie o jej wlosy.
Ma konto na fotce..ok zajrzales tam raz, kiedys drugi. Ale kiedy robisz to systematycznie to już podchodzi pod szpiegowanie.
A ona wie, jak bardzo udzielasz się na Agnieszce i że masz tu jakichś znajomych? Że wywalasz wszystkie swoje brudy i problemy na duże coponiekąd forum? I że wreszcie co ktorys topik w tym dziale tematycznym to kolejna Twoja wielka miłość i wreszcie niepowodzenie?
Hak znajdzie się na każdego, a jeśli bedziesz sie przypierdzielał jej o takie rzeczy to sie udusi. Izi czlowieku...romantyczny typ widze jestes, jak jest zle to se placze a jak dobrze jest to trzeba szukac problemow/
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 14:31

makrox pisze:Haro, to sam Praw jej częsciej komplementy żeby nie być gorszym od tych gnojków

Prawie! Na kazdym kroku kiedy czuje taka potrzebe prawie!
Yasmine: oczywiscie masz racje. Swieta racje. I ja to doskonale wiem. Tylko mimo to dalej wariuje :/

[ Dodano: 2006-06-25, 14:35 ]
Alekz: no nie wiem :/ I w sumie masz racje. Placze kiedy trzeba, wkurzam sie zdecydowanie za duzo, a kiedy jest dobrze to szukam problemow ktorych nie ma :/
Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 25 cze 2006, 14:36

Na portalach typu fotka każdy ma takie komenty i co z tego? Nikt oprócz Ciebie nie traktuje tego poważnie

podejrzewam że wielu ludzi to wkurza tylko mało kto o tym mówi:P ale to tak bardziej wkurza ale nie zagraża...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 cze 2006, 14:37

A tak w ogole, to po co wam ta cala fotka :| ?
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 14:38

No zagrazac nie ma jak. 90% ludzi na fotkach to zakompleksieni gowniarze szukajacy milosci na takich portalach. W zyciu codziennym nie potrafia wydukac slowa do plci przeciwnej, na fotce wstepuje w nich zwierze i sypia takie teksty, ktore normalnych i zjaetych ludzi wkur.wiaja jednym slowem mowiac.
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 25 cze 2006, 14:41

Haro pisze:No zagrazac nie ma jak. 90% ludzi na fotkach to zakompleksieni gowniarze szukajacy milosci na takich portalach. W zyciu codziennym nie potrafia wydukac slowa do plci przeciwnej, na fotce wstepuje w nich zwierze i sypia takie teksty, ktore normalnych i zjaetych ludzi wkur.wiaja jednym slowem mowiac.

I o takich jesteś zazdrosny ;) ? Bez przesady.Traktuj takie komentarze z pobłażliwym uśmiechem na twarzy i przymrużeniem oka :D No bo moge jeszcze zrozumiec ze jestes zazdrosny o jej kumpli czy cus...no ale o komenty sie wkurzac? Nieee <aniolek>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 14:41

Yasmine pisze:A tak w ogole, to po co wam ta cala fotka ?

Mi juz w sumie do niczego. Ot do przegladania zdjec, moze w pewien sposob do dowartosciowania (chociaz juz nie potrzebuje, ma mnie kto dowartosciowywac), wczesniej szukalem tam milosci. I poniekad fotka bardzo duzo mi pomogla. Poznalem tam przyjaciolke Agaty, a przez przyjaciolke wlasnie Agate.

[ Dodano: 2006-06-25, 14:42 ]
jagunia pisze:I o takich jesteś zazdrosny ? Bez przesady.Traktuj takie komentarze z pobłażliwym uśmiechem na twarzy i przymrużeniem oka No bo moge jeszcze zrozumiec ze jestes zazdrosny o jej kumpli czy cus...no ale o komenty sie wkurzac? Nieee

Widzisz? Dlatego mowie ze to jest chore! Ze ja jestem chory i musze sie wyleczyc! Badzcie moimi lekarzami! :) Pomozcie! Bo na razie idzie Wam calkiem niezle :)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 cze 2006, 14:53

chore może nie, ale denerwujące może być z pewnością :) I to zarówno dla Ciebie, Haro, jak i dla Twej partnerki. Siądź sobie spokonie. Odetchij głęboko. I powiedz : "jestem w fajnym związku. Ufam bliskiej mi kobiecie. I,cholera, nie zamierzam tworzyć ani jej, ani sobie żadnych problemów na siłę". W razie potrzeby czynność powtórzyć aż do skutku :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 25 cze 2006, 15:21

A co powiecie na komenty np. na fotce.pl gdzie kolesie pisze "Hej piekna" albo "Co slychac slicznosci?" Mnie to osobiscie tak wkur.wia, ze malo mnie krew nie zaleje.
Witaj w klubie! Zresztą moja Kochana by sie wqrwiła za takie coś(jakby tak do Niej pisano), bo mówi, że tylko dla mnie jest taka... Kocham Ją za to :) :)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 cze 2006, 15:26

dżizas....w takim razie wypieprzcie zdjęcia z tego targowiska próżności jakim jest fotka.pl itp serwisy, a problem sam się rozwiąże <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 15:37

Ja moge. Pytanie czy i Ona... A do niczego zmuszac nie chce przeciez.
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 25 cze 2006, 15:41

O rany, a mój facet lubi jak mi (albo jemu) ktoś powie jakiś komplement na mój temat. To taka właśnie jego czysta męska próżność - podoba mu się, że jest z fajną laską :P.
Bo oczywiście wie, że dla mnie to nie znaczenia. Na tym polega zaufanie.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 15:42

Komplement to komplement. Inna sprawa sypanie "Kwiatuszkow", "Sloneczek" i "Misiaczkow" :/
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 25 cze 2006, 15:47

Chyba na prawdę jesteś chory jeśli się tym przejmujesz, takiego języka to używają dzieci neostrady... Taki język, sposób zwracania się do siebie przesiąkł od internetu. Mdli mnie jak to widzę, od tych wszystkich jexxnych emotikonek [np. <przytul> :* itp.]. To nic nie oznacza, a ona... em, musiałaby być idiotką, żeby to na niej robiło wrażenie :| (albo musiałaby mieć 12 lat, ale chyba nie ma, co? :P]
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 25 cze 2006, 15:48

Imperator pisze:Dochodzę do wniosku, że jeśli będzie miała odejść, to odejdzie i nie pomogą moje szpiegostwa, zakazy, nakazy, fochy i szalone zachowania.

i to jest słuszne podejście, tak samo uważa mój i chwała mu za to. jest zazdrosny, wiem, ale nie okazuje tego, bo patrz wyżej.
Haro pisze:A co powiecie na komenty np. na fotce.pl gdzie kolesie pisze "Hej piekna" albo "Co slychac slicznosci?" :| Mnie to osobiscie tak wkur.wia, ze malo mnie krew nie zaleje.

<boje_sie>
to nie jest normalne, haro <chory>
Haro pisze:Czyz nie jest cudowna? :)

nie, jest dziwna, że ulega Twoim wydumanym fanaberiom.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 25 cze 2006, 15:49

Niezłe...

...jakby jakiś śliniący się nastolatek moje kochanie komplementował za pomocą "Misiaczków" i "Słoneczek" z drugiego krańca Polski tylko na podstawie jej fotek na jakimś próżnym serwisie to bym chyba na czoło sobie takie opinie przykleił i dumnie nosił :D

Co w tym złego, że jest ładna i innym facetom też się podoba?
To chyba dobrze świadczy o jej wyglądzie i Twoim guście Haro... czyż nie?
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 15:51

Jest normalna bo widzi ze mnie to wkur.wia i woli dla mojego spokoju ducha zablokowac to gowno. A to ze ine jest normalne to wiem, stad ten topic :/

[ Dodano: 2006-06-25, 15:52 ]
Kubek pisze:Co w tym złego, że jest ładna i innym facetom też się podoba?
To chyba dobrze świadczy o jej wyglądzie i Twoim guście Haro... czyż nie?

No tak, ale wiesz... ja jednak dalej jestem zazdrosny :/
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 25 cze 2006, 15:53

Co w tym złego, że jest ładna i innym facetom też się podoba?
To co innego. Można to okazać w jakiś normalniejszy sposób. Nie wiem, może tylko mnie wkur.wia takie słodzenie od "misiaczków", "koteczków" i innych takich przez inne osoby niż ja <aniolek>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:07

Nie tylko Ciebie, nie tylko :)
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 25 cze 2006, 16:11

Haro pisze:No tak, ale wiesz... ja jednak dalej jestem zazdrosny :/

Jedno pytanie mi się ciśnie już od dawna...
A czy ona wie o Twoich fotkach tutaj?

Ty jej fotki widziałeś, widziałeś komentarze, poczułeś zazdrość... jak ona by się czuła, czytając wszystkie komentarze zachwyconych panien tutaj?

I przede wszystkim- o co Ty jesteś zazdrosny? Pokazała tyłek (lub gorzej- drugą jego stronę) czy tylko twarz... bo na razie to wiemy, że zamieściła jakieś zdjęcia, które się ludziom podobają i nic więcej.

qbass17 pisze:Można to okazać w jakiś normalniejszy sposób. Nie wiem, może tylko mnie wkur.wia takie słodzenie od "misiaczków", "koteczków"

Takie to już te Internetowe znajomości... dużo łatwiej przechodzą słowa, których osobnik w 4 oczy nie wydobyłby z siebie... i dużo mniej znaczą przez to :D
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:26

Kubek: wie ze te foty widzieli ludzie. Nie wie ze tutaj. A fotki widzialy moje forumowe kolezanki, wiec nie ma o co byc zazdrosna nawet gdyby wiedziala. Jak by Ona sie czula? Zapewne tak samo jak ja. Na fotce pokazywala tylko twarz, tylko, ze ja nie mam do Niej pretensji, ale wkur.wiaja mnie komenty tych kolesi ktorzy nawet Jej ine znaja, a sypia teksty jakimi tylko ja moge Ja obsypywac. Rozumiesz?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 cze 2006, 16:29

Pieknem sie trzeba dzielic , wtedy jest to piekno !
czyzbys nie lubiał komplementów wzgledem Twej Pani ...od innych facetów??
to zle ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:38

Komplementy jak najbardziej! Co innego rzucanie tekstami jakimi tylko ja moge ja obsypywac - jesli wiesz o czym mowie :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 cze 2006, 16:39

no niestety nie wiem
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 25 cze 2006, 16:42

ja też niestety nie wiem...

Jak idę z kochaniem i się za nią faceci oglądają, lub jakiś zatrąbi na jej widok, to uważam że jestem szczęściarzem i gęba od razu mi się śmieje... myśle, że podobnie by było z komentarzem fotki na stronie internetowej :D
Awatar użytkownika
thirdeye
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: thirdeye » 25 cze 2006, 16:42

Haro pisze:Kubek: wie ze te foty widzieli ludzie. Nie wie ze tutaj. A fotki widzialy moje forumowe kolezanki, wiec nie ma o co byc zazdrosna nawet gdyby wiedziala. Jak by Ona sie czula? Zapewne tak samo jak ja. Na fotce pokazywala tylko twarz, tylko, ze ja nie mam do Niej pretensji, ale wkur.wiaja mnie komenty tych kolesi ktorzy nawet Jej ine znaja, a sypia teksty jakimi tylko ja moge Ja obsypywac. Rozumiesz?

niby widzisz problem, niby chcesz to zmienic, ale starasz sie nam wytlumaczyc ze to normalne itd. nie to nie jest normalne, najpierw sam musisz to przyznac przed samym soba.

ciesz sie ze masz kobiete ktora kochasz, ktora kocha Ciebie i o tym mysl a nie o kolegach ktorych komplementy nic dla niej nie znacza :) niestety nie mam zadnej konkretnej rady, nie wiem jak mozna Ci pomoc.
nieznosze gdy po mnie nikt sie nie odzywa, takze zrob mi te przyjemnosc i odpowiedz :)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:46

Chodzi mi o te "Kochania" "Kroliczki" "Cukiereczki" "Perelki" i inne zdrobnienia, jakimi moim zdaniem tylko ja moge ja obsypywac. Komplement to przykladowo "Jestes sliczna kobieta", a czegos takiego nie widze :/
Thirdeye: widze problem, chce go zmienic, ale jednoczesnie staram sie wytlumaczyc ze to normalne. I wlansie na tym polega moj problem. Bo czuje ze zle robie, a sa chwile, kiedy zazdrosc bierze gore i zaczynam ja traktowac jak cos normalnego.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 cze 2006, 16:47

thirdeye pisze:ktorych komplementy nic dla niej nie znacza :

no wez ze przestan , pokaz mi taką kobietę !! <hahaha>
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 25 cze 2006, 16:50

Haro, ale wcześniej pisałeś chyba ogólnie o komentarzach... albo się mylę. Plączesz trochę.

thirdeye ma rację - przekonujesz nas, że chodzi o to, później, że o tamto a nie o to pierwsze, później się wkurzasz, że my nie rozumiemy - jeśli uważasz, że fakt iż jakiś 15-latek napisał Twojej dziewczynie na fotce 'koteczku' 'perełko' jest powodem, aby się wkurzać, to raczej prędko z tego 'nie wyjdziesz'. Spójrz na to obiektywnie, bez emocji... CO Z TEGO?

[ Dodano: 2006-06-25, 16:51 ]
Andrew pisze:no wez ze przestan , pokaz mi taką kobietę

Oczwyiście, że nic nie znaczą. Pochlebia jej to, ale to może ma wpływ na JEJ ego, koleś który jej takie rzeczy mówi nie ma tu żadnego znaczenia.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:54

Nie ja sie placze, ale zaplatalem. Chodzi mi o komenty ociekajace w taki slodkie slowka. I nie mowimy tylko o 15-latkach, tylko o facetach w roznych przedzialach wiekowych. Kiedy patrze na to z boku - wiem, ze musze sie tego zachowania pozbyc. Kiedy zaczyna sie we mnie uaktywniac, widze w tym cos normalnego i sie wkur.wiam. :/

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”