Haro pisze:Jak nie jest moja sprawa? Ze zupelnie obcy kolesie pisza do niej smieszno slodko-miesne teksty na komentach? Jak najbardziej moja sprawa bo to jest pewna ingerencja w nasz zwiazek. A na to nie pozwole.
Założyłeś ten temat po to żeby się wykłócać o to, że Twoja chora zazdrość nie jest chora? Na portalach typu fotka każdy ma takie komenty i co z tego? Nikt oprócz Ciebie nie traktuje tego poważnie. Jeżeli uważasz, że to ingerencja w wasz związek to pewnie popełnisz gwałt analny i charakiri na komarze ktory wlatując do klatki w ktorej ja wsadziles otarl sie o jej wlosy.
Ma konto na fotce..ok zajrzales tam raz, kiedys drugi. Ale kiedy robisz to systematycznie to już podchodzi pod szpiegowanie.
A ona wie, jak bardzo udzielasz się na Agnieszce i że masz tu jakichś znajomych? Że wywalasz wszystkie swoje brudy i problemy na duże coponiekąd forum? I że wreszcie co ktorys topik w tym dziale tematycznym to kolejna Twoja wielka miłość i wreszcie niepowodzenie?
Hak znajdzie się na każdego, a jeśli bedziesz sie przypierdzielał jej o takie rzeczy to sie udusi. Izi czlowieku...romantyczny typ widze jestes, jak jest zle to se placze a jak dobrze jest to trzeba szukac problemow/

?
? Bez przesady.Traktuj takie komentarze z pobłażliwym uśmiechem na twarzy i przymrużeniem oka