spoko bo ona jest taka ze zawsze wszystkim pomaga i tez wszyscy sie je zwierzają ale żeby wszystkie smski były o tym samym
A może mam przestać sie tak angażować i przejmować ?
Proszę o radę
Moderator: modTeam
spoko bo ona jest taka ze zawsze wszystkim pomaga i tez wszyscy sie je zwierzają ale żeby wszystkie smski były o tym samym
A może mam przestać sie tak angażować i przejmować ?
twierdze tak bo moj zwiazek zakonczyl sie w podobnych okolicznosciach, nawet szczegoly podobne (smsy, wyrywanie telefonu, izolacja, PRZYJACIEL) uwazaj na "przyjaciela" tylko tyle ci powiem, niektore baby sa wredne, sciemniaja zebys nic nie podejrzewal, nie wiem po jaka cholere.kina pisze:niech Ciwszystko wyjasni....

Adam_xxx pisze:kurcze ale wy mnie stresujecie ... ja ja tam bardzo KOCHAM i jak tak bedzie ze sie rozstaniemy to chyba pujde sie pociac .... ehhhh.....Smutny
Adam_xxx pisze:nie mogę zobaczyć do jej komórki (smski) bo zaraz mi wyrywa komórkę i mówi ze tam ma smski od koleżanek które sie jej zwierzają
Kermit pisze:a jak bedziesz z nia gadal to NIE POZWOL by zauwazyla ze tak strasznie Ci zalezy, bo jak zauwazy to moze zaczac to wykorzystywac....

moon pisze:Ja bym na twoim miejscu chciała poznać przyjaciel, bo skoro to tylko przyjaciel czemu nie

W dalszym ciagu wiekszosc facetow niebierze sie za dziewczyny w stalych zwiazkach. Znam takich co zakochani po uszy siedza i czekaja az te stale zwiazki sie zakoncza
. Ale póki trwaja nieingeruja :p.
.
) to mnie poinformowal :d. Niestety cos niefart mam bo niemoge drania spotkac nigdzie :d. <zly1>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 714 gości