((((((RATUNKU ://////
Moderator: modTeam
RATUNKU ://////
witam podczas pierwszego razu pękła nam prezerwatywa (co za pech) jednak mój chłopak nie mial wczesniej wytrysku ani nie było tam zadnego płynu ktory może wystepowac przed nasieniem - tak nam sie wydaje ale nie mamy 100 penosci W dodatku chyba mam dni niepłode.piszę "chyba" bo mam nieregularne miesiaczki i trudno mi przewidzienc czy w tym cyklu juz sie zaczeły czy jeszcze nie. Błagam powiedzcie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciążę. Na marginesie: za niedługo zaczynam brać tabletki ale zdecydowalismy ze na pierwszy raz lepsza bedzie gumka a tu taki przypał
((((((
((((((marihuana leczy głowy chore ....
Re: RATUNKU ://////
[quote="cFaniara"]witam podczas pierwszego razu pękła nam prezerwatywa (co za pech) jednak mój chłopak nie mial wczesniej wytrysku ani nie było tam zadnego płynu ktory może wystepowac przed nasieniem - tak nam sie wydaje ale nie mamy 100 penosci W dodatku chyba mam dni niepłode.piszę "chyba" bo mam nieregularne miesiaczki i trudno mi przewidzienc czy w tym cyklu juz sie zaczeły czy jeszcze nie. Błagam powiedzcie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciążę. Na marginesie: za niedługo zaczynam brać tabletki ale zdecydowalismy ze na pierwszy raz lepsza bedzie gumka a tu taki przypał
(((((([/quote]
...ZRÓB SOBIE TEST CIAZOWY ,JEZELI GO JESZCZE NIE ROBIŁAS..BOZADNE TU WYWODY NIE POMOGA..JAKIE JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO..MYSLEZE ZNIKOME..ALE DLA tWOJEGO SPOKOJU SKOCZ DO APTEKI..
(((((([/quote]
...ZRÓB SOBIE TEST CIAZOWY ,JEZELI GO JESZCZE NIE ROBIŁAS..BOZADNE TU WYWODY NIE POMOGA..JAKIE JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO..MYSLEZE ZNIKOME..ALE DLA tWOJEGO SPOKOJU SKOCZ DO APTEKI..
i jeszcze jedno
a po jakim czasie od ewentualnego (nie daj boże) zapłodnienia lekarz moze wykryć ciążę
marihuana leczy głowy chore ....
Rany ! normalnie mnie powala niewiedza !" nie wiem kiedy mam dni płodne bo mam nie regularne miesiaczki
", a myslisz, ze gdybyś miała reagularne to bys wiedziała
? a psinco ! <aniolek2> 18 lar a wiedza na poziomie 15 latki <aniolek2> no dobra starczy ! <browar> na zgodę !
w tej sytuacji wszystko jest mozliwe ! nikt Ci tu dokładnie nie odpowie , na dzis !
A na drugi raz jak sie cos takiego stanie to wez i sie podmyj pozadnie (wypłucz z pochwy wszystko wodą )
w tej sytuacji wszystko jest mozliwe ! nikt Ci tu dokładnie nie odpowie , na dzis !
A na drugi raz jak sie cos takiego stanie to wez i sie podmyj pozadnie (wypłucz z pochwy wszystko wodą )
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
no tak ale do wytrysku nie doszło i rzeczywiście poszłam sie pożniej zaraz umyc
i na serio z tymiu moimi dniami jest chyba roznie bo jak cykl ma 28 dni to wystepuja miedzy10 a 17 a czasem mam 35 dniowy i wtedy jest od 15- 22 około ozywiscie no i nie wiem kiedy teraz dostane miesiazke czy był to płodny dzien czy juz nie
i na serio z tymiu moimi dniami jest chyba roznie bo jak cykl ma 28 dni to wystepuja miedzy10 a 17 a czasem mam 35 dniowy i wtedy jest od 15- 22 około ozywiscie no i nie wiem kiedy teraz dostane miesiazke czy był to płodny dzien czy juz nie
- Sir Charles
- Weteran

Durex to świetne prezerwatywy, ja używam serię Ultra Thin (cienkie prezerwatywy, czerwone opakowanie) i ani razu się nie zdarzyło żeby pękła choć jedna. Nawet jak czasami trochę źle założyłem to i tak prezerwatywa wytrzymała do końca stosunku. A innym razem źle założyłem prezerwatywę New Caress (najtańsze badziewie) i pękła od razu. Durexy są drogie ale można je dostać taniej w opakowaniach po 12 sztuk. Guma jest cieniutka, ale zarazem bardzo wytrzymała. Tak więc wydaje mi się że naprawdę trzeba się nieźle postarać żeby pękła.
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta

krzyniu pisze:a ja uzywam new caress, nawilzane i nie pekla ani razu,co do tych ultra thin to czytalem wypowiedzi na ich temat,podobno szczelaja jak balony, no ale jak wam pasuja to dobrz...a no i te new caress to unimile i w sume i sie do nich przekonalem
A w New Caress nic się prawie nie czuje bo guma gruba jak w balonie
TakaOna pisze:Laska jak od tej wpadki nie mineło wiecej jak 72 godz to polecam "Postinor" ! Nie chce mi sie pisac co to jest - poszukaj w necie. Ale jak naprawde sie boisz ciaży to wg mnie jedyne wyjscie. Oczywiscie on jest na recepte wiec zrob co trzeba idz do lekarza potem do apteki no i spoko bedzie dobrze
Normalnie mnie powala
zastanów sie dziewczyno co za brednie piszesz ! wez pod uwagę to co pisze zainteresowana jak i wszystko z tym związane , zanim nie pomyslisz ...nie pisz nic 
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ODPOWIEDZ
Dziekuje za wszyskie posty troche mnie to uspokoiło mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ze nigdy wieej nie zdarzy sie taka sytuacja czgo sobie i wam zycze bo takie myslenie jest niezle schizujae ... pozdro ZAMYKAM TEN POST .... PEACE !
Ja rozumiem, że ludzie się boją ciąży.......
....... ale jakim cudem powstają takie tematy? Stanowią one 50% wszystkich tematów na tym forum. Wystarczy przeanalizować fakty.... był wytrysk? NIE! był tzw. 'płyn przedejakulacyjny'? NIE! zajdziesz w ciążę? NIE!
[ Dodano: 2005-05-30, 23:20 ]
jak to? nawet administrator nie ma takich uprawnień
co innego temat 
....... ale jakim cudem powstają takie tematy? Stanowią one 50% wszystkich tematów na tym forum. Wystarczy przeanalizować fakty.... był wytrysk? NIE! był tzw. 'płyn przedejakulacyjny'? NIE! zajdziesz w ciążę? NIE!
[ Dodano: 2005-05-30, 23:20 ]
.. pozdro ZAMYKAM TEN POST .... PEACE !
jak to? nawet administrator nie ma takich uprawnień
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”