RATUNKU ://////

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

cFaniara
Zaglądający
Zaglądający
RATUNKU ://////

Postautor: cFaniara » 28 maja 2005, 15:49

witam podczas pierwszego razu pękła nam prezerwatywa (co za pech) jednak mój chłopak nie mial wczesniej wytrysku ani nie było tam zadnego płynu ktory może wystepowac przed nasieniem - tak nam sie wydaje ale nie mamy 100 penosci W dodatku chyba mam dni niepłode.piszę "chyba" bo mam nieregularne miesiaczki i trudno mi przewidzienc czy w tym cyklu juz sie zaczeły czy jeszcze nie. Błagam powiedzcie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciążę. Na marginesie: za niedługo zaczynam brać tabletki ale zdecydowalismy ze na pierwszy raz lepsza bedzie gumka a tu taki przypał :(((((((
marihuana leczy głowy chore ....
Awatar użytkownika
Marti
Początkujący
Początkujący
Re: RATUNKU ://////

Postautor: Marti » 28 maja 2005, 16:01

[quote="cFaniara"]witam podczas pierwszego razu pękła nam prezerwatywa (co za pech) jednak mój chłopak nie mial wczesniej wytrysku ani nie było tam zadnego płynu ktory może wystepowac przed nasieniem - tak nam sie wydaje ale nie mamy 100 penosci W dodatku chyba mam dni niepłode.piszę "chyba" bo mam nieregularne miesiaczki i trudno mi przewidzienc czy w tym cyklu juz sie zaczeły czy jeszcze nie. Błagam powiedzcie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciążę. Na marginesie: za niedługo zaczynam brać tabletki ale zdecydowalismy ze na pierwszy raz lepsza bedzie gumka a tu taki przypał :((((((([/quote]

...ZRÓB SOBIE TEST CIAZOWY ,JEZELI GO JESZCZE NIE ROBIŁAS..BOZADNE TU WYWODY NIE POMOGA..JAKIE JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO..MYSLEZE ZNIKOME..ALE DLA tWOJEGO SPOKOJU SKOCZ DO APTEKI..
cFaniara
Zaglądający
Zaglądający
i jeszcze jedno

Postautor: cFaniara » 28 maja 2005, 17:08

a po jakim czasie od ewentualnego (nie daj boże) zapłodnienia lekarz moze wykryć ciążę
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 maja 2005, 17:16

Rany ! normalnie mnie powala niewiedza !" nie wiem kiedy mam dni płodne bo mam nie regularne miesiaczki ??", a myslisz, ze gdybyś miała reagularne to bys wiedziała ??? a psinco ! <aniolek2> 18 lar a wiedza na poziomie 15 latki <aniolek2> no dobra starczy ! <browar> na zgodę !
w tej sytuacji wszystko jest mozliwe ! nikt Ci tu dokładnie nie odpowie , na dzis !
A na drugi raz jak sie cos takiego stanie to wez i sie podmyj pozadnie (wypłucz z pochwy wszystko wodą )
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
cFaniara
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: cFaniara » 28 maja 2005, 17:20

no tak ale do wytrysku nie doszło i rzeczywiście poszłam sie pożniej zaraz umyc
i na serio z tymiu moimi dniami jest chyba roznie bo jak cykl ma 28 dni to wystepuja miedzy10 a 17 a czasem mam 35 dniowy i wtedy jest od 15- 22 około ozywiscie no i nie wiem kiedy teraz dostane miesiazke czy był to płodny dzien czy juz nie
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 28 maja 2005, 17:21

a mogę wiedziec jaka to była prezerwatywa (tzn firma) ??
cFaniara
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: cFaniara » 28 maja 2005, 17:23

Durex .. i pękła nie do pomyslenia :((
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 maja 2005, 18:43

pewnie ja nosił z rok w kieszeni <aniolek2> <browar>
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 18:55

mnie pekla ytlko raz i o byl unimil ale wypadki chodza po ludziach- zrubcie test po 6 dniach wykaze prawdziwywynik
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 maja 2005, 19:01

Andrew pisze:pewnie ja nosił z rok w kieszeni

:DD Najprawdopodobniej :DDD
soul of a woman was created below
TakaOna
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: TakaOna » 28 maja 2005, 21:03

Laska jak od tej wpadki nie mineło wiecej jak 72 godz to polecam "Postinor" ! Nie chce mi sie pisac co to jest - poszukaj w necie. Ale jak naprawde sie boisz ciaży to wg mnie jedyne wyjscie. Oczywiscie on jest na recepte wiec zrob co trzeba idz do lekarza potem do apteki no i spoko bedzie dobrze :)
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 21:11

jak to polecas?Z pzeciez to wielka bomba hotmonalna tego nie mozna brac za kazdym razem kiedy sie podoba
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 28 maja 2005, 21:12

Durex to świetne prezerwatywy, ja używam serię Ultra Thin (cienkie prezerwatywy, czerwone opakowanie) i ani razu się nie zdarzyło żeby pękła choć jedna. Nawet jak czasami trochę źle założyłem to i tak prezerwatywa wytrzymała do końca stosunku. A innym razem źle założyłem prezerwatywę New Caress (najtańsze badziewie) i pękła od razu. Durexy są drogie ale można je dostać taniej w opakowaniach po 12 sztuk. Guma jest cieniutka, ale zarazem bardzo wytrzymała. Tak więc wydaje mi się że naprawdę trzeba się nieźle postarać żeby pękła.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 21:22

a ja uzywam new caress, nawilzane i nie pekla ani razu,co do tych ultra thin to czytalem wypowiedzi na ich temat,podobno szczelaja jak balony, no ale jak wam pasuja to dobrz...a no i te new caress to unimile i w sume i sie do nich przekonalem
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 28 maja 2005, 21:24

Wszystko bedzie dobrze ! Nie martw sie.
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 28 maja 2005, 21:32

krzyniu pisze:a ja uzywam new caress, nawilzane i nie pekla ani razu,co do tych ultra thin to czytalem wypowiedzi na ich temat,podobno szczelaja jak balony, no ale jak wam pasuja to dobrz...a no i te new caress to unimile i w sume i sie do nich przekonalem

A w New Caress nic się prawie nie czuje bo guma gruba jak w balonie :) Ale oczywiście każdy musi sam sobie dobrać co trzeba.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 28 maja 2005, 21:47

ja tak nie uwazam, guma jest normalna prezerwatywy nie sa ultra cienki ale sa takiej samej grubosci jak inne durexy bo taki jes tstandard...ale i tak najlepiej jest bez !:)))
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 28 maja 2005, 22:30

No to ja już niewiem nic. Próbowałem w różnych ale w Durexach mi jest najlepiej.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 maja 2005, 13:25

TakaOna pisze:Laska jak od tej wpadki nie mineło wiecej jak 72 godz to polecam "Postinor" ! Nie chce mi sie pisac co to jest - poszukaj w necie. Ale jak naprawde sie boisz ciaży to wg mnie jedyne wyjscie. Oczywiscie on jest na recepte wiec zrob co trzeba idz do lekarza potem do apteki no i spoko bedzie dobrze :)

Normalnie mnie powala !! zastanów sie dziewczyno co za brednie piszesz ! wez pod uwagę to co pisze zainteresowana jak i wszystko z tym związane , zanim nie pomyslisz ...nie pisz nic !!
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 29 maja 2005, 14:56

nie no jak nie miał wytrysku i ty 'niby'(bo nie wiesz dokladnie...) mialas dni bezpolodne to szanse sa raczej zerowe. Nie ma tak łatwo <banan>
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
cFaniara
Zaglądający
Zaglądający
ODPOWIEDZ

Postautor: cFaniara » 30 maja 2005, 12:04

Dziekuje za wszyskie posty troche mnie to uspokoiło mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ze nigdy wieej nie zdarzy sie taka sytuacja czgo sobie i wam zycze bo takie myslenie jest niezle schizujae ... pozdro ZAMYKAM TEN POST .... PEACE !
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 maja 2005, 23:18

Ja rozumiem, że ludzie się boją ciąży.......
....... ale jakim cudem powstają takie tematy? Stanowią one 50% wszystkich tematów na tym forum. Wystarczy przeanalizować fakty.... był wytrysk? NIE! był tzw. 'płyn przedejakulacyjny'? NIE! zajdziesz w ciążę? NIE!

[ Dodano: 2005-05-30, 23:20 ]
.. pozdro ZAMYKAM TEN POST .... PEACE !

jak to? nawet administrator nie ma takich uprawnień :) co innego temat :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”