Witam Mysle ze kto pyta ten nie bladzi . A wiec moze i czasem zadam teraz glupie pytania ... ale zrozumcie bo nie jestem doswiadczony ... az tak =) , wiec przechodze do zeczy .
Jest takie cos jak nawilzenie czlonka

, tzn jak sie pieszcze z swoja dziewczyna ona mi robi dobrze a puziniej jak jej ja robie i moj czlonek odpoczywa .. i w tedy wchodzi taki bialy sluz .. mysle ze to jest nawilzenie czlonka .. i nastepne pytanie , ile ma zawartosci plemnikow

albo kto moze mi wytlumaczyc to , bo gdzies wyczytalem ze to iles tam % ma zawartosci ..
Powiem tak w prost bo gdy ja mizialem i trzymalem jej w pochwie mojego czlonka(tzn na zewnatrz nie w srodku tak lekko glowka byla w niej ) i w tedy lekko moglo wyplynac do jej w pochwy , a ona ma jeszcze tydzien czasu do okresu zeby jej sie zacza .. i moge sie obawiac jakas ciaza z tej strony

jezeli te moje nawilzenie wplynelo do jej pochwy

(tak dla wiadomosci my tylko oralnie a ona mnie prosila zeby nasladowac ruchy stosunku i mamy sie zdecydowac do wspolrzycia za niebawy czas ) moge sie czyms obawiac

.
PS:wiem ze to moze i glupi poest ale chcial bym sie dowiedziec bo malo jestem w tych sprawach zorientowany i prosil bym o jakas normalna odp najlepiej zeby tez jakas Kobieta sie wypowiedziala , dzieki z gory