Pare pytan , dla nie poinformowanego =)kto pyta nie bladzi

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

DjVa
Początkujący
Początkujący
Pare pytan , dla nie poinformowanego =)kto pyta nie bladzi

Postautor: DjVa » 13 sty 2007, 00:43

Witam Mysle ze kto pyta ten nie bladzi . A wiec moze i czasem zadam teraz glupie pytania ... ale zrozumcie bo nie jestem doswiadczony ... az tak =) , wiec przechodze do zeczy .

Jest takie cos jak nawilzenie czlonka ?? , tzn jak sie pieszcze z swoja dziewczyna ona mi robi dobrze a puziniej jak jej ja robie i moj czlonek odpoczywa .. i w tedy wchodzi taki bialy sluz .. mysle ze to jest nawilzenie czlonka .. i nastepne pytanie , ile ma zawartosci plemnikow ?? albo kto moze mi wytlumaczyc to , bo gdzies wyczytalem ze to iles tam % ma zawartosci ..

Powiem tak w prost bo gdy ja mizialem i trzymalem jej w pochwie mojego czlonka(tzn na zewnatrz nie w srodku tak lekko glowka byla w niej ) i w tedy lekko moglo wyplynac do jej w pochwy , a ona ma jeszcze tydzien czasu do okresu zeby jej sie zacza .. i moge sie obawiac jakas ciaza z tej strony ?? jezeli te moje nawilzenie wplynelo do jej pochwy ?? (tak dla wiadomosci my tylko oralnie a ona mnie prosila zeby nasladowac ruchy stosunku i mamy sie zdecydowac do wspolrzycia za niebawy czas ) moge sie czyms obawiac ?? .

PS:wiem ze to moze i glupi poest ale chcial bym sie dowiedziec bo malo jestem w tych sprawach zorientowany i prosil bym o jakas normalna odp najlepiej zeby tez jakas Kobieta sie wypowiedziala , dzieki z gory
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 13 sty 2007, 01:01

Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 13 sty 2007, 02:41

nie doczytałem sie tam odpowiedzi czy moze zajśc w ciąze. jak napisze źle to mnie poprawcie.

Jeżeli 10 dzień przed miesiączkowaniem - zakładając ze regularnie miesiączkuje 28 dni to 18 dzień okresu. Jak dobrze pamietam to kobieta pładna jest przez około 4 dni 14-18.

Jak mi ktoś kiedys odpisał na podobne pytanie. Plemnik to nie rambo :P. I ma długą drogę do przebycia. A jeżeli go tam nie wstrzeliłeś to nie powinien dać sobie rady :D.
Choć jak ktoś ma pecha to nigdy nic nie wiadomo :P
Bądź zawsze uśmiechnięty.
Nie ma to jak to tamto.
Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Awatar użytkownika
OneLove
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: OneLove » 13 sty 2007, 03:20

Tomson pisze:Jak mi ktoś kiedys odpisał na podobne pytanie. Plemnik to nie rambo . I ma długą drogę do przebycia. A jeżeli go tam nie wstrzeliłeś to nie powinien dać sobie rady .
Choć jak ktoś ma pecha to nigdy nic nie wiadomo

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie!
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 13 sty 2007, 06:23

OneLove pisze:
Tomson pisze:Jak mi ktoś kiedys odpisał na podobne pytanie. Plemnik to nie rambo . I ma długą drogę do przebycia. A jeżeli go tam nie wstrzeliłeś to nie powinien dać sobie rady .
Choć jak ktoś ma pecha to nigdy nic nie wiadomo

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie!

ale tomson o nic nie pytal;)
Awatar użytkownika
OneLove
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: OneLove » 13 sty 2007, 12:10

Racja,nie on :P Późno było :P Zmęczona byłam :P <aniolek>
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:

- Puchatkuuu...

- Tak Prosiaczku...?

- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za

łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 13 sty 2007, 16:13

DjVa pisze:moge sie obawiac jakas ciaza z tej strony ??

nawet na antykoncepcję nie daje się nigdy 100% pewności, więc jakieś ryzyko istanieje zawsze... musiałbyś mieć cholernego pecha, żebyście wpadli... no a jeśli wpadniecie, to będziesz mógł powiedzieć, że pociecha to wykapany tata <hahaha>
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 13 sty 2007, 21:30

Radzę skorzystać z linków podanych przez hathor
Topic zamykam

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”