Maverick pisze:Gdyby to bylo takie proste to by o nic sie nie trzeba bylo martwic.
Jestem chodzącym przykładem na to że jest to takie proste..
[ Dodano: 2007-06-19, 10:01 ]
A ziemia zawsze jest "w cenie".
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Bo kupno dobrej działki nie jest juz tak prostę a kupować jakieś barachło którego nigdy nie sprzedasz nie ma sensu. Jeśli zdecydujesz się na jakikolwiek fundusz to bardzo dokładnie przeczytaj tabele opłat manipulacyjnych bo musisz liczyć się z tym że pobrana zostanie opłata za nabycie jednostek, za zarządzanie nimi oraz za odkupienie i jak sobie to wszystko przeanalizujesz to w efekcie zysk może być marny. (wiem ze w Millennium maja teraz promocję, że za zakup funduszy przez net i odkupienie i zarządzanie nie pobierana jest opłata warto to sprawdzić).

TedBundy pisze:[ Dodano: 2007-06-18, 21:12 ]Marissa pisze:I kiedyś dzwonie do młodego faceta - około 25 lat. Pytam się go, czy dla niego ważna jest przyszłość, czy przyszłość jego przyszłych dzieci jest ważna, czy chciałby im dać jakieś zabezpieczenie, czy bezpieczeństwo finansowe jest ważne itp
prawidłowo odpowiedział, bo podobnie spławiam wszystkie telefony od tych, co mi chcą oże nić jakieś durnoty drogą telefoniczną
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 411 gości