Troja płonie....

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 24 paź 2006, 15:59

jabłoń pisze:Jak to było ?

mezo ze swoją naiwną wiarą naprawdę nie jest dobry do cytowania w tym przypadku :] Ja dalej serce mam po lewej stronie, Jabłonko. Ale jest jednocześnie coś takiego jak racja stanu, jak potrzeba jedności, przetrwania. Jak honor i patriotyzm. Nie szanujesz naszych zasad - wynoś się z naszego kraju. Uważasz nasz za gorszych - co tu robisz? Wynocha! Nie dążysz do integracji - zostaniesz deportowany. Po prostu, skrzecząca rzeczywistość :]

runeko pisze:Gazeta Wybiorcza" chetnie Cie przyjmie

prędzej, Gazeta Polska, uczyniłem już pewne kroki w tym kierunku :] Tam przynajmniej nie cuchnie politcal correctness :)

runeko pisze:Tym, co Toba kieruja jest prosty rasizm i uprzedzenie, ktore bardzo ladnie probujesz zamaskowac dorzucajac do nich produkty uboczne pani Fallaci.

tu nie chodzi o rase, tu chodzi o agresywną religię. Agresywną i dla chrześcijan i dla ateistów, nowotwór, który

natasza pisze:Może byłeś tam za krótko, by zauważyć, że nie lubią tam Polaków. Nie lubią.
hodujemy na własnym ciele, na własne życzenie. Z własnej naiwności i własnej głupoty, piejąc o zaletach multi-kulti :]

nie, nie przepadają. Ale jednocześnie łączy ich to, że są biali. Łączy ich rasa, religia, chęć asymilacji, pracy, podobne wyznanie lub brak wyznania, a nie agresywność, która narasta w "miastach w mieście", jak słusznie pisała Fallaci. Imgranci ? Jasne. Ale z podobnego kręgu kulturowego.

Walczyć można, z terroryzmem, ale nie z islamem, dlatego że z niego się wywodzi.

"w dzisiejszych czasach nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale 90 terrorystów to muzułmanie" :] nie mój cytat, ale bardzo, bardzo dobry.

natasza pisze:Można żyć obok i sobie nie przeszkadzać, ale widać za dużo od siebie wymagamy.

życie "obok siebie" prowadzi właśnie do tworzenia gett, do stopniowej dominacji. Albo uznają zasady i prawo krajów europejskich (żadnego prawnie sankcjonowanego wielożeństwa, czadórw itp średniowiecznych pierdół), albo - droga wolna :] Nikt ich tu nie zapraszał.

Cynik pisze:Terroryzm stworzyliśmy my sami - nasza cywilizacja. I teraz mamy tego efekty.
Kto stworzył Bin-Ladena? Przecież to był zwykły psychol, któremu CIA sypnęła sprzętem i dolcami.

oczywiście. Dlatego wejście do Iraku było błędem - republika iracka, kraj laicki, tępiący fanatyków i czyszczący z nich swoje ziemie, stał się poligonem dla różnej maści świrów. A czy ja pisałem, że nagle kocham USraj? Nie napisałem i nigdy nie napisze. Ci idioci sami przez wiele lat błędnej polityki przyczyniali się do ogniskowania całej tej chorej sytuacji.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 24 paź 2006, 16:45

TedBundy pisze:"w dzisiejszych czasach nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale 90 terrorystów to muzułmanie"

Rzecz oczywista, co nie zonacza, że 90% muzułmanów jest terrorystami, więc na nic ten cytat. :)
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 24 paź 2006, 16:52

Tu nie chodzi o terroryzm tylko o potencjalne zagrożenie ze strony muzułman..Runeko jesteś takim miłośnikiem pokoju jak ci którzy ustepowali hitlerowi..licząc na to że to go zaspokoi..jesteście ofiarami poprawności politycznej..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 24 paź 2006, 20:36

TedBundy pisze:Ja dalej serce mam po lewej stronie, Jabłonko.

Uff :)
TedBundy pisze:Albo uznają zasady i prawo krajów europejskich (żadnego prawnie sankcjonowanego wielożeństwa, czadórw itp średniowiecznych pierdół), albo - droga wolna

Z tym się zgodzę.
TedBundy pisze:Nikt ich tu nie zapraszał.

A z tym już trochę mniej.... w końcu to biali w dużej mierze spowodowali taką biedę w krajach arabskich, że uciekają oni stamtąd do nas...
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 24 paź 2006, 22:23

jabłoń pisze:
TedBundy pisze:Ja dalej serce mam po lewej stronie, Jabłonko.

Uff :)

Ja też. A rozum po prawej :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 24 paź 2006, 22:30

Sir Charles pisze:jabłoń napisał/a:
TedBundy napisał/a:
Ja dalej serce mam po lewej stronie, Jabłonko.

Uff

Ja też. A rozum po prawej

Hmmm. Ale dupę masz mam nadzieję równomiernie rozłożoną ? <hahaha>

Awatar użytkownika
Cynik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Cynik » 24 paź 2006, 23:05

jabłoń pisze:TedBundy napisał/a:
Nikt ich tu nie zapraszał.

A z tym już trochę mniej.... w końcu to biali w dużej mierze spowodowali taką biedę w krajach arabskich, że uciekają oni stamtąd do nas...

Ba! Francuzi sami ich spraszali, aby przyjeżdżali i pracowali w fabrykach. Anglicy też. I nagle teraz kwiczą i udają, że to jakaś inwazja.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 24 paź 2006, 23:09

jabłoń pisze: Ale dupę masz mam nadzieję równomiernie rozłożoną ?

Ja chyba wiem czemu Ty tego faceta nie możesz znaleźć <aniolek>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 24 paź 2006, 23:35

Sir Charles pisze:jabłoń napisał/a:
Ale dupę masz mam nadzieję równomiernie rozłożoną ?

Ja chyba wiem czemu Ty tego faceta nie możesz znaleźć

Martw się o siebie <foch>

Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 25 paź 2006, 06:14

Pegaz pisze:Runeko jesteś takim miłośnikiem pokoju jak ci którzy ustepowali hitlerowi.

A teraz wylicz mi prosze punkt po punkcie ZALETY Holocaustu... <zalamka>
Nie jestem poprawna politycznie. Po prostu uwazam, ze czlowiek jest czlowiekiem POMIMO. To kwestia szacunku do ludzi. Mnie rodzina i otoczenie uczylo milosci nie nienawisci. Owszem- ci, ktorzy zniszczyli WTC czy chcieli wysadzac samoloty to inna sprawa. Ale to sa EKSTREMA. To nie OGOL, nie CALOSC. Czy to tak ciezko zrozumiec? Wspolczuje tym, ktorzy zostali wychowani w nienawisci rasowej. Ted i ten inny pan, ktorego imienia brzydze sie nawet pisac niech mi powiedza czy znaja takiego przecietnego Muzulmanina? Znaja? Pracowali kiedys z jakims? Rozmawiali? Watpie. Ale wiecie... takie malpki, pieski i inne stworzonka tez sie boja tego, co nieznane bo lepiej sie odgrodzic i zamiast poznac chociaz z grubsza zasady religii, rasy i wyznania od razu wrzucaja wszystkich do woreczka. Po to Bozia rozumek dala, zeby uzywac, rozrozniac dobro od zla.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”