Wstydzić się?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 cze 2005, 23:28

Pewnie, ze nia ma się czego wstydzić.
Poza tym każdy ma inny powód na bycie wstrzemieżliwym. [niekoniecznie czekanie na ta jedyna osobe]
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 13 cze 2005, 23:32

Wkurzają mnie ludzie, którzy śmieją się z 20-letnich dziewic czy prawiczków. Mówią o jakims "tępym ograniczeniu", "ciemnocie"... To samo można o nich powiedzieć. Kto kiedy zaczyna to już indywidualna sprawa. I nie ma się czego wstydzić. Jak jakaś pani będzie dziewicą do końca życia... Cóż, jej sprawa. Gorszej od innych to jej nie czyni (może ew. zepsuć nieco charakter...).
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
pb1976
Początkujący
Początkujący
Postautor: pb1976 » 14 cze 2005, 09:24

Ja tam w tej sprawie powiem że dziewictwo straciłem właśnie z moją lubą. I to całkiem niedawno. Sam się wcześniej przyznałem że jestem prawiczkiem a wiecie co ona powiedziała... "Nic nie szkodzi."
Była naprawdę delikatna, a potem... no cóż nabrałem ochoty na więcej. Kochaliśmy się kilka razy. Takie miałem naladowane baterie... :)
Wcześniej rozmawiałem z jej bratem. Zapytał się czy miałem dziewczynę... ja mówię że nie. Nie chciał uwierzyć... Powiedziałem mu że Twoja siostra pozbawi mnie dziewictwa. :)
On: To uważaj, ona przez dwa lata nie miała faceta. Jajka ci spuchną...
itd. :D
Ja tam się wcale nie wstydzę bo nie mam czego. Ważne że ją kocham i mamy naprawdę udane życie w sypialni... bo obydwoje mamy niezłą wyobraźnię. To tyle co chciałem powiedzieć... więc nie macie co się przejmować.

Trzeba tylko z lekkim luzem podejść do tematu a będzie dobrze. :)

To nawet trochę romantycznie było... :)
Awatar użytkownika
gloria
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: gloria » 14 cze 2005, 21:10

to ja zadam takie przewrotne pytanie: czy NIE bycie dziewica/prawiczkiem w wieku nie wiem, ponizej 18 lat (ostatni znany mi przypadek to bodajze 14 latka ktora stracila cnote z moim przyjacielem) to jest jakis powod zeby sie wstydzic? ;]
zeby nie bylo, ja jeszcze jestem.
Obrazek
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 14 cze 2005, 21:19

Przed Wami żywy przykład prawiczka :) Oryginał :)
Jeszcze tego nie robiłem i...dobrze mi z tym :) Nie czuję presji z żadnej strony, nie czuję, że musze to zrobić, bo wszyscy już maja to za sobą bądź tego oczekuja ode mnie. Na każdego przychodzi pora... :D
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 14 cze 2005, 22:23

cubasa pisze:Przed Wami żywy przykład prawiczka :) Oryginał :)

Moge dotknac bo nie wierze <banan>
No i bardzo dobrze ze sie nie wstydzisz :)
Awatar użytkownika
konstancja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: konstancja » 14 cze 2005, 22:40

Przed Wami żywy przykład prawiczka usmiech Oryginał usmiech
Jeszcze tego nie robiłem i...dobrze mi z tym usmiech Nie czuję presji z żadnej strony, nie czuję, że musze to zrobić, bo wszyscy już maja to za sobą bądź tego oczekuja ode mnie. Na każdego przychodzi pora... Usmiechnij sie!

Yasmine pisze:No i bardzo dobrze ze sie nie wstydzisz usmiech

<brawo1> <brawo1> <brawo1> <brawo1>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 cze 2005, 23:24

gloria pisze:to ja zadam takie przewrotne pytanie: czy NIE bycie dziewica/prawiczkiem w wieku nie wiem, ponizej 18 lat (ostatni znany mi przypadek to bodajze 14 latka ktora stracila cnote z moim przyjacielem) to jest jakis powod zeby sie wstydzic? ;]
zeby nie bylo, ja jeszcze jestem.

Dla mnie nie jest to żaden powód do wstydu. Nie jest tez do chwalenia się, bo powoli zaczynam na to trochę inaczej patrzeć niż jeszcze nei dawno, ale nie wstydze się tego.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 14 cze 2005, 23:47

moon pisze:Dla mnie nie jest to żaden powód do wstydu. Nie jest tez do chwalenia się, bo powoli zaczynam na to trochę inaczej patrzeć niż jeszcze nei dawno, ale nie wstydze się tego

Dokładnie. Czego tu się wstydzić? Niedoswiadczenia? Jezeli tak, to analogiczna jest sytuacja kiedy ktoś jeszcze nie pracował - nie ma doswiadczenia. I co? To jest powod do wstydu? Nie przesadzajmy... kurczę takie czasy, że z seksu robi się towar :/
Spójrzmy na to z innej strony, wiele osob ma to za sobą ---pierwsza fascynacja ciałem ukochanego/-ej, zapewne doznania niezapomniane :) ----a to jeszcze przede mną, w pełni świadomy tego co robię :) A seksem zdąże sie jesczcze nacieszyć...chyba <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 cze 2005, 00:08

Cubasa>Wszystko pięknie, ale nie przeczytałeś pytania na które odpowiedziałam.
A ono dotyczyło tego czy powodem do wstydu jest sex przed 18 ;p
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 15 cze 2005, 00:11

Moon ale to byla ogolna uwaga, nie do Twojego posta <browar>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 cze 2005, 00:17

Ok, ale ja mimo że się tak moze zdawać nie pisałam ogólnie tylko o moim pierwszym sexie i o tym że na swoje owo doswiadczenie zaczynam patrzeć nieco inaczej.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 15 cze 2005, 13:30

wybaczcie off topic, ale cubasa, masz boski podpis :):):):):)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 15 cze 2005, 14:12

wybaczcie off topic, ale cubasa, masz boski podpis

Pozdrawiam :)

Tutaj też coś było o moim opisie http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... &start=225

Sorry za offtop :)
Awatar użytkownika
oleczka
Bywalec
Bywalec
Postautor: oleczka » 15 cze 2005, 16:05

moon pisze:Fishu ja znam 95latkę - dziewicę. [generalnie moja babcia Puscic oko ]. Chętny poznać? Jeeeezor

- babcia? to s kad sie wzięła twoja mama (albo tata?)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 cze 2005, 22:20

Ta to akurat siostra babci (również dziewciy) - mojej mamy.
ODp:Adopcja ;P

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”