ja nie przespałabym sie z kimś do kogo bym czegoś nie czuła..
Czy przespałabyś się z chirurgiem plastycznym?
Moderator: modTeam
- unlucky_sink
- Maniak

Czy przespałabyś się z chirurgiem plastycznym?
pytanie chyba głównie dla kobiet-takie jak w temacie
Czy przespałybyście się z chirurgiem plastycznym w zamian za operacje plastyczną
To już teraz wiem skąd temat...wiesz ja chyba bym się bała iśćdo łóżka z takim od operacji plastycznych...on zauważy każdą niedoskonałość twojego ciała...więc czułabym się dziwnie tak obserwowana ...wola jakiś takich normalnych facetów <aniolek2> a seks za coś to nie w moim stylu....
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
- unlucky_sink
- Maniak

Kurczę, temat na pierwszy rzut oka wydaje sie byc taki "czy przespalabys sie z chirurgiem", ale potem "w zamian za operacje plastyczną" - To mogloby sugerować takie pytanie "czy jestes az tak zdesperowana, czy az tyle ci sie w tobie nie podoba ze musialabys sie przespać z chirurgiem aby zrobil ci operacje plastyczną". Ale niestety potem Unlucky troche zburzylas ten moj koncept, bo odpowiedzialas na to pytanie jakby bylo zadawane w ten pierwszy sposob.
A skoro tak, to nie wiem po co to uszczegolawianie "z chirurgiem plastycznym", bo mogloby byc rownie dobrze "z górnikiem" "z blacharzem" "z prawnikiem"
<browar>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
pewnie jakbym byla krancowo zdeterminowana, zeby cos koniecznie w sobie zmienic, a miala mozliwosc "zaplacic" w ten sposob, to tak. ale nie czuje takiej potrzeby : )
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
- unlucky_sink
- Maniak

cubasa pisze:czy jestes az tak zdesperowana, czy az tyle ci sie w tobie nie podoba ze musialabys sie przespać z chirurgiem aby zrobil ci operacje plastyczną"
heh ja bym chetnie sobie zafundowała operacje-bo jestem bardzo niezadowolona ze swojego wyglądu, ale nie za seks... To przecież danie dla zakochanych
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak

imo to zalezy od tego, czy: raz - jestes w ogole w stanie przespac sie z kims, do kogo nic nie czujesz, zwykla wymiana "cos za cos", no i dwa: jesli jestes, to jak drogo sie sprzedasz - czy za trwałą, czy za powiekszenie biustu eheheh.
coz, dostrzegam oczywiscie pewne defekty u siebie, ale nie zalezy mi tak desperacko na ich korekcie zebym byla w stanie za nia zaplacic wlasnym tylkiem
coz, dostrzegam oczywiscie pewne defekty u siebie, ale nie zalezy mi tak desperacko na ich korekcie zebym byla w stanie za nia zaplacic wlasnym tylkiem

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
- unlucky_sink
- Maniak

lollirot pisze:zebym byla w stanie za nia zaplacic wlasnym tylkiem
hehe nie pytałam czy za seks analny
[ Dodano: 2005-06-17, 00:08 ]
Mysiorek pisze:A operację mógłbym komuś dać gratis... bo ja jestem IDEALNY
Idealny? hmmm raczej bezinteresowny
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
lollirot pisze:coz, dostrzegam oczywiscie pewne defekty u siebie
No normalnie nie wierzę:) Ty i defekty? To jak dwie sprzecznośći <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

moon pisze:jednoczesnie fajnie sobie coś zmienię za friko Usmiechnij sie!
ale z jego strony byłby to tylko seks za usługe.
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

Mysiorek pisze:Biorą szmal, ale spełniają siebie w sexie.
biorą albo nie biorą szmalu...też tak bywa...
Nie przespałabym sie z nikim za cos w zamian, nie poszłabym do łóżka z facetem, ktorego nie kocham, nie potrafiłabym i juz 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”