dretwiejacy penis

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
tika
Entuzjasta
Entuzjasta
dretwiejacy penis

Postautor: tika » 18 cze 2005, 12:42

Wczoraj dowiedziałam sie od mojego chłopaka ze jak robie mu loda to ma wrazenie ze penis mu drętwieje i potem nic nie czuje. Nie robie tego za mocno ani nic z tych rzeczy. w ogóle mowi ze zle to robie i nie potrafi mi wytlumaczyc JAK mam to robic. Jak to usłyszałam to bardzo sie zdziwiłam.. drętwieje, nic nie czuje? Moze sie spotkaliscie/lyscie sie z tym? bo naprawde chcialabym mu sie nauczyc robic to dobrze a obydwoje nie znamy przyczyny problemu. strasnzie mnie to dreczy <pijak> <pijak> <pijak> <pijak> <pijak>
Ostatnio zmieniony 18 cze 2005, 18:59 przez tika, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 18 cze 2005, 13:33

jak to - mowi Ci ze zle, a nie potrafi powiedziec co masz zmienic? dziwny koles <pijak>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 cze 2005, 13:37

Jakiś cham bez odrobiny taktu! To powiedz Mu, że jak się dowie, to niech da Ci znać, a do tego czasu może o tym zapomnieć, jak Mu się nie podoba! Maruda, nie umie powiedzieć dziewczynie, co jest nie tak i czeka na zbawienny cud!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 18 cze 2005, 17:12

a skad on wie w ogóle ze zle? Robiła mu juz wczesniej jakas laska loda? jeśli tak to powinen cie automatycznie pokierowac, a jak nie to skad wie ze zle? moze z nim jest cos nie tak....
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
tika
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tika » 18 cze 2005, 18:38

no nikt mu wczesnie nie robil. tez wlasnie pomyslalam ze moze z nim cos nie tak.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 cze 2005, 22:45

Zapewne chodzi o to ze podczas intensywnych pieszczot (albo w bardzo wrazliwych punktach czlonka) samoistnie zaciskaja sie miesnie w okolicy odbytu blokujac doplyw krwi do penisa oraz zmniejszajac sile bodzcow. Wtedy faktycznie malo sie czuje. Ale to juz on musi sie nauczyc aby nad tym zapanowac.

A miesnie faktycznie sa silne bo ja np potrafie tylko za ich pomoca (zaciskajac) powstrzymac wytrysk (niestety wtedy szlag trafia orgazm).
Awatar użytkownika
tika
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tika » 18 cze 2005, 23:09

dzieki Maverick za pomoc, powiem mu. Mam nadzieje, ze pomoze :) <browar>
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 19 cze 2005, 00:00

Tika - jeśli ssiesz intensywnie jego penisa, tj. główkę, to może się przyczynić do odrętwienia, bo niektórym facetom to bardzo nie pasuje. Ale to co napisał Maverick również ma wiele wspólnego z prawdą. Orgazm może szlag trafić jak zbyt głęboko mężczyzna oddycha w trakcie, wtedy dostaje swojego rodzaju "znieczulicę" i po ptokach.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 cze 2005, 15:54

Leszczynka pisze:Jakiś cham bez odrobiny taktu! To powiedz Mu, że jak się dowie, to niech da Ci znać, a do tego czasu może o tym zapomnieć, jak Mu się nie podoba! Maruda, nie umie powiedzieć dziewczynie, co jest nie tak i czeka na zbawienny cud!

bardzo ostrozny bym był z takimi osądami!
Autorka topiku nie napisała całej prawdy ....prawda???? <aniolek2>
I doskonale kolege rozumie co ma na mysli ze ktos to zle robi i , ze nie mozna okreslic dokładnie co robi zle ! ...ale by to zrozumiec ...trzeba byc facetem , kto nim nie jest , niech nie wyraza się zle o takowym !

Równie dobrze Leszczynko mozna robic mintekę dziewczynie i też robic to zle ! a teraz powiedz takiemu co robi zle !! Oczywiscie ze mozesz mu powiedzieć ...rób tak i tak ! ale w praktycie to robienie tak ! wcale nie musi byc przyjemne , dla ludzi o wygurowanym i specyficznym podejsciu do tego tematu , odbierania bodzców ? z zadawanych pieszczot ..moze być tak ..ze to co jednego doprowadzi do szału ...drugiego wrecz bedzie draznic ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
HELL-ena
Bywalec
Bywalec
Re: dretwiejacy penis

Postautor: HELL-ena » 19 cze 2005, 18:36

tika pisze:.. drętwieje, nic nie czuje?
To znaczy że jest pi**a
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran

Postautor: Andrew » 19 cze 2005, 19:15

HELL-ena pisze:
To znaczy że jest pi**a

Akurat !! ......... przejsc po półtora metrowej kładce nad przepascią to kazda censored przejdzie , ale przejdz mądralo po dwódziesto centymetrowej
Zakładająć Twój tok rozumowania ,kazda kobieta która zadko osiąga orgazm , albo sie trzeba nad tym z nią napracować to też censored ??? nie sadzę jednak by tak było ! :>
Awatar użytkownika
HELL-ena
Bywalec
Bywalec

Postautor: HELL-ena » 19 cze 2005, 20:09

Andrew pisze:
HELL-ena pisze:
To znaczy że jest pi**a

Akurat !! ......... przejsc po półtora metrowej kładce nad przepascią to kazda p*** przejdzie , ale przejdz mądralo po dwódziesto centymetrowej
Zakładająć Twój tok rozumowania ,kazda kobieta która zadko osiąga orgazm , albo sie trzeba nad tym z nią napracować to też p*** ??? nie sadzę jednak by tak było ! :>

Kobiety są mniej prymitywne seksualnie.... Za to nasz orgazm trwa i trwa.... :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 cze 2005, 20:24

Tak ...i własnie sie obudziłaś ! ile trwa ?? mozesz to okreslic w sekundach ? minutach , a moze godzinach ? co ?
Awatar użytkownika
HELL-ena
Bywalec
Bywalec
Postautor: HELL-ena » 19 cze 2005, 20:28

Andrew pisze:Tak ...i własnie sie obudziłaś ! ile trwa ?? mozesz to okreslic w sekundach ? minutach , a moze godzinach ? co ?
Nie potrafiłbyś sobie tego wyobrazić ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”