\gosia pisze:Olivia pisze:[...] więc nie jest to regułą, że kobiecie chce sie rzadziej[...] <browar>
Ciekawe.........albo bardzo rzadko

Moderator: modTeam
Olivia pisze:Już Cię kojarzę-to jeszcze z Nią jesteś???????
zielona pisze:yy co to za pytanie: "to jeszcze z nią jestes?"
jakbyś się czuła jakby facet zerwał z tobą bo nie chciałas się z nim wystarczajaco czesto kochac! Pozatym byscie sie kochali ? Kurde rozumiem, że to jest problem, ale nie przesadzajmy, że az taki....nie mam na myśli dokładnie sysuacji Lawrence'a, mówię ogólnikowo.
a ja mam dosc czegos takiego - tez chce zeby kobieta mnie wziela w obroty.........no ale moze jakis dziwny jestem?????????????????
ja nie będę z facetem, z którym nie będę chciała się kochać. Jak dla mnie to zupełnie normalne!!!

Nilka pisze:Po pierwsze nigdy nie stawialam w związku na seks a bardziej na charakter.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
charlie81 pisze:A jak z seksem nie tak, to sie predzej czy pozniej wszystko zjebie, wiec lepiej od razu zmykac gdzie pieprz
<browar>
I chyba lepiej popracować, jesli by charakter byl jak najbardziej ok, niż uciekać, co? :-)
Tzn wiadomo, ze jezeli niedoswiadczenie, wstyd, niesmialosc itd to mozna pracowac... Ale tak jak pisze Andrew - jezeli w gre wchodzi temperament, to nie ma takiej opcji... To tak jakby dwoje ludzi mialo zupelnie rozne potrzeby jedzeniowe (jezeli chodzi glownie o ilosc, chociaz takze o jaksoc...), ale swiat by byl tak urzadzony, ze moga jesc tylko razem. Pojedynczo to moga sie co najwyzej jakimis trocinami zapchac zeby glodu nie czuc (to metafora masturbacji, jakby ktos nie zorientowal sie Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 555 gości