Takiego postu jeszcze nie było na pewno a pytanie dziwne tro

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

de_man
Początkujący
Początkujący
Takiego postu jeszcze nie było na pewno a pytanie dziwne tro

Postautor: de_man » 23 cze 2005, 10:36

powiedzcie mi czy trzymanie laptopa na kolanach, wiadomo opiera sie jeszcze na jednym meskim urzadzeniu moze miec jakis wpływ na stosunek??slyszalem ze mozna przez to stac sie bezpłodnym a np ja odczuwam cos takiego ze musze ciagle latac do kibelka oddac mocz <zly3> i wkurza mnie to, wiem powiecei to sciag go z kolan ale czy moze miec to jakis negatywny wpływ na życie seksualne ???
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 23 cze 2005, 10:43

hmm co najwyżej pole magnetyczne wytwarzane przez urzadzenie może zaszkodzić, ale z kolei czy jest ono aż tak duże? Zwiększa się jezeli laptopa masz podlaczonego do internetu. telefony komórkowe , jak udowodniono mają zgubny wpływ na nasze zdrowie wlasnie przez wytwarzane pole. i nie należy ich trzymać blisko serca. Kto wie może na tej samej zasadzie jest z laptopami...

wiadomo opiera sie jeszcze na jednym meskim urzadzeniu moze miec jakis wpływ na stosunek

a co do tego :DD
Ostatnio zmieniony 23 cze 2005, 10:45 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
dreamer
Bywalec
Bywalec
Postautor: dreamer » 23 cze 2005, 10:45

jesli chodzi CI o wplyw urzadzenia elektronicznego na narzad :) to mysle, ze powinienes spytac o to jakiegos specjaliste, a nie Nas.. tylko wtedy uzyskasz wiarygodna odpowiedz na pytanie.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 23 cze 2005, 11:01

Laptop - Nazwa z angielskiego i oznacza na Lap -kolano, top gora.
Bardziej wydaje mi się ze świadomość takiego zagrożenia moze je powodowac. POle magnetyczne wytwazane przz laptopa jest niewielkie. Na pewno siedząc przed monitorem obok komputera działa na ciebie większe nić od laptoa.
Jak wiadomo laptop wydziela spora ilośc ciepła, ktore od ogrzewanania kolan moze powodować chęc oddawania moczu.
Z rtesztą jak jest na prawde to chyba nikt tegonie sprawdził.
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 23 cze 2005, 11:05

to zależy jeszcze jak długo trzymasz tego laptopa na tych kolanach :P
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
de_man
Początkujący
Początkujący
Postautor: de_man » 23 cze 2005, 11:15

cubasa pisze: a co do tego :DD

o co ci chodzi <aniolek2>

[ Dodano: 2005-06-23, 11:17 ]
dreamer pisze:jesli chodzi CI o wplyw urzadzenia elektronicznego na narzad :) to mysle, ze powinienes spytac o to jakiegos specjaliste, a nie Nas.. tylko wtedy uzyskasz wiarygodna odpowiedz na pytanie.

do jakiego...urologa? nie znac sie bedzie na komputerach....wysle mnie do specjalisty od komputerow...nie znac sie bedzie na tych "urzadzeniach" <aniolek2>

[ Dodano: 2005-06-23, 11:18 ]
zielona pisze:to zależy jeszcze jak długo trzymasz tego laptopa na tych kolanach :P

2-3 godznki czasem dluzej czasem krocej bo to glownie jak jestem w trasie, a tak to na stoliku wiadomo :)
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 23 cze 2005, 23:43

Trzymanie laptopa na kolanach moze spowodowac problemy z plodnoscia. I to nie przez jakies pole, a przez cieplo. Trzymajac laptopa mezczyzna laczy kolana (bo przeciez inaczej nie mialby na czym go postawic), a do tego wytwarzane jest cieplo przez samo urzadzenie.
To sprawia, ze w jadrach podnosi sie temperatura, a to juz tylko kroczek do potencjalnej bezplodnosci.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”