porazka ;/
Moderator: modTeam
porazka ;/
Pisalem ost posta o pierwszym razie i obawie o przedwczesny orgazm.... okazalo sie ze bylo jeszcze gozej..
Tak po kilku godzinach "gry wstepnej" moja dziewczyna caly czas nie byla pewna czy chce... dlatego powiedzialem ze nic na sile i ze poczekamy... przytuleilem ja i poszlismy spac. W nocy jednak obudzila mnie nagle i powiedziala ze chce i to teraz...
No to zgodzilem sie... zaczelismy... okazalo sie jednak ze moj za nic nie mogl stac sie twardy... byl taki gietki ze mialem prpblemy z wprowadzeniem do pochwy... raz sie udalo ael nie na dlugo... ogolnie wielka porazka
Zastanawiam sie co jest tego przyczyna.. czy to ze zostalem nagle wyrwany ze snu, czy to ze przed snem bylem berdzo podniecony a potem sie "wyciszylem"?
Co to moze byc?
Powiedziala mi ze wszystko ok... ze tak sie zdaza... ale ja sie czuje z tym cholernie zle :573:
Tak po kilku godzinach "gry wstepnej" moja dziewczyna caly czas nie byla pewna czy chce... dlatego powiedzialem ze nic na sile i ze poczekamy... przytuleilem ja i poszlismy spac. W nocy jednak obudzila mnie nagle i powiedziala ze chce i to teraz...
No to zgodzilem sie... zaczelismy... okazalo sie jednak ze moj za nic nie mogl stac sie twardy... byl taki gietki ze mialem prpblemy z wprowadzeniem do pochwy... raz sie udalo ael nie na dlugo... ogolnie wielka porazka
Zastanawiam sie co jest tego przyczyna.. czy to ze zostalem nagle wyrwany ze snu, czy to ze przed snem bylem berdzo podniecony a potem sie "wyciszylem"?
Co to moze byc?
Powiedziala mi ze wszystko ok... ze tak sie zdaza... ale ja sie czuje z tym cholernie zle :573:
Nie mówisz nic jaka była długa przerwa od pierwszej próby, ale wydaje mi się, że powinniście ponownie zacząc ponownie od gry wstępnej, a ty nie powinieneś podejmowac kolejnej próby bez wzwodu.
Kochać i być kochanym
A moze to stres? Napiecie przeszlo bo myslales ze nic z tego nie bedzie a tu taka niespodzianka? Twoj organizm zareagowal odwrotnie niz myslales!
To sie zdaza rownie czesto jak przedwczesny orgazm, tylko mniej sie o tym mowi.
Ale to chyba lepiej niz przedwczesny final? Chociaz nie wiem.......
Mysle ze to nie przez to ze wczesniej byles podniecony i sie wyciszyles, U mezczyzn przeciez latwo "podniesc" go jak wczesniej byles juz gotowy i nie doszlo do wytrysku.
To sie zdaza rownie czesto jak przedwczesny orgazm, tylko mniej sie o tym mowi.
Ale to chyba lepiej niz przedwczesny final? Chociaz nie wiem.......
Mysle ze to nie przez to ze wczesniej byles podniecony i sie wyciszyles, U mezczyzn przeciez latwo "podniesc" go jak wczesniej byles juz gotowy i nie doszlo do wytrysku.
Mam takie pytanie czy robicie to poraz pierwszy czy wczesniej sami robiliscie sobie przyjemnosc w inny sposob? Bo jesli sadzisz, ze na 'dzien dobry' bez wczesniejszego wzajemnego pieszczenia osiagniesz wsyztsko to troche sie wlasnie zdziwiles. Do tego co mnie bulwersuje to zachowanie Twojej dziewczyny 'W nocy jednak obudzila mnie nagle i powiedziala ze chce i to teraz...' ... ? Ja bym chyba oslupial .. ....
krzys pisze:Oj Brokenwidze ze jescze nie raz w zyciu osłupiejesz ! kobiety przeciez są nieprzewidywalne !! ale ze TY jeszcze o tym nie wiesz??????
No wiem ze sa.. ale uwierz mi ze w moich doswiadczeniach z kobietami nie mialem tego typu problemow, ze kobieta nie wiadomo skad nagle cos chce. Ale juz na pewno nie az tak gwaltownie i cos takiego!!!
broken pisze: 'W nocy jednak obudzila mnie nagle i powiedziala ze chce i to teraz...' ... ? ....
Czy to jest złe pytanie? Przynajmniej była szczera wobec Ciebie ! A tak od siebie to sex w środku nocy jest bardzo podniecający.
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
Lady pisze:To ma to ukrywac? Czaic sie jak nie powiem co?
Jak trzeba podjac szybka decyzje?
Ja mojemu czesto mowie "Kochanie bierz mnie tu i teraz!"
Zgadzam się z Tobą Lady!!! :629: Wielokroć miałam bardzo podobną sytuacje do Twojej!!
What can you see
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
mniammmmmmm
Szkoda ze go tu nie ma bo chyba bym mu tak powiedziala!
Ciesze sie ze jest ktos kto nie uwaza tego za glupie!
Szkoda, że ja w tej chwili jestem w nieporozumieniach z moim facetem, bo mam ochote mu cos powiedziec ciekawego, i dość spontanicznego... a zarazem dość gorącego......
Pozdrawiam!!
What can you see
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
mialem podobny problem co ty jednak pozniej okazal sie nawet i pomocny;) silny stres przed sprawdzeniem sie powodowal ze nie bylem wstanie osiagnac calego wzwodu i dlugo twalo nim stal jak zolniez na warcie jednak pozniej moglem kochac sie baaardzo dlugo co dziwilo moja pania ze ona juz drugi raz po wpol do dwunastej a ja nic;) stres stres stres,przy regularnym wspolzyciu takie rzeczy odpadaja,mysli sie juz o czym innym-o kim innym
etc
etcCo dziwnego i glupiego w tym że dziewczyna powie facetowi że ma na niego ochote?? Mi się często zdarza w ciągu nocy (jeśli śpimy razem) że budzę go właśnie dlatego i sam powiedział że z takiego powodu moge go budzić kiedy chcę i nawet po baaardzo ciężkim dniu. Zresztą najczęściej się to zdarza kiedy jest burza, bo się strasznie boje burzy...
- Wstreciucha
- Weteran

broken18 pisze:Co dziwnego i glupiego w tym że dziewczyna powie facetowi że ma na niego ochote?? Mi się często zdarza w ciągu nocy (jeśli śpimy razem) że budzę go właśnie dlatego i sam powiedział że z takiego powodu moge go budzić kiedy chcę i nawet po baaardzo ciężkim dniu. Zresztą najczęściej się to zdarza kiedy jest burza, bo się strasznie boje burzy...
NIgdzie nie wyczytalam zeby kolega mial klopot z natrectwem swojej Pani w srodku nocy, ale milo wiedziec ze Ty masz wyrozumialego faceta <eee...>
Od zalozenia tematu minelo tyle czasu, ze seth pewnie zapomnial ze to mu sie zdarzylo
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”