Golenie myszki
Moderator: modTeam
Też uważam,że to nic trudnego, goląc tylko boki tzn. wargi większe. A jeśli chodzi o tył,(przy odbycie), to potrzebny ktoś do pomocy, najlepiej partner. A ten pozostawiony na wzgórku paseczek wskazane jeszcze trochę przzystrzyć, żeby nie było loczków, bo nie wiem czemu, ale tam włoski lubią się kręcić. Dziewczyna mająca proste włosy na głowie, tam ma też pokręcone. Też tak macie dziewczyny?
Loczki na głowie wyglądają dość ciekawie, ale tam nie za bardzo, a nawet przeszkadzają.
Loczki na głowie wyglądają dość ciekawie, ale tam nie za bardzo, a nawet przeszkadzają.
-
Adaśko
- ksiezycowka
- Weteran

malenka:):))
- Zaglądający

no ja zawsze gole raz na tydzień, kiedyś dwa ale to nie ma sensu przecież oprócz mnie i mojego faceta nikt inny nie widzi mojej myszki... wystarczy że raz ogole a jak co odrosnie to mojemu facetowi w ogóle to nie przeszkadza moge powiedziec ze nawet mu sie podoba jak troszku te włoski tak wyrosna na pare milimetrów hehe...
ale tak 1 na tydzien bedzie.
no ja zawsze gole raz na tydzień, kiedyś dwa ale to nie ma sensu przecież oprócz mnie i mojego faceta nikt inny nie widzi mojej myszki... wystarczy że raz ogole a jak co odrosnie to mojemu facetowi w ogóle to nie przeszkadza moge powiedziec ze nawet mu sie podoba jak troszku te włoski tak wyrosna na pare milimetrów hehe...
No nie wiem, takie odrosty nie wyglądają wg. mnie zbyt elegancko nie wspominając o tym, że przeszkadzają (kłują) podczas seksu-to podobnie jak nieogolony na twarzy facet. Dlatego uważam, że jeśli ktoś już zaczął golić, to powinien to robić tak często, by nie było odrostów, a przynajmniej przed przewidywanym zbliżeniem.
Kochać i być kochanym
Andrew pisze:KREMEM SIE DEPILUJE ............K R E M E M !!!!
Krem jest faktycznie bezbolesny ale niezbyt się sprawdza niestety. Pierwszego dnia jest super, drugiego też, potem włoski zaczynaja odrastać a nie możesz uzyć kremu bo trzeba czekać aż osiągną jakąś tam długość. Najskuteczniejsza jest chyba zwykła maszynka do golenia, mozna codziennie w dwie minuty zrobic porządek z odrastającymi kłaczkami.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
-
Adaśko
-
Truskaweczka:)
- Bywalec

soulvibrates
- Pasjonat

anastazja87
Kurcze, ja tez bym chciala zrobic taka przyjemnosc mojemu lubemu i wygolic sie do 'lysa'. Tylko jest jeden problem, kilka razy probowalam ogolic te glebsze miejsca czyli wargi wieksze:) ale tam jest tak miekka i delikatna skorka, boje sie ze zatne to miejsce. Jak to zrobic? Macie dziewczyny jakis sprawdzony sposob? Lepiej jest na mydle czy na piance:D:D:D A na wzgorku mam prostokacik i bardzo krotkie wloski:D Gole sie zwykle co 3 dni.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”