Ile to za duzo??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 mar 2004, 13:38

A są takie???? w taki razie to bardzo rozwiązłe panienki ! :P
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 mar 2004, 00:03

bardzo rozwiązłe panienki
czytaj: dziwki :d
A taki facet, co dopiero spotkaną kobietę ciągnie od razu do łóżka (jest też nic nie wart), tylko jak go nazwać, dziwkarz?
Takim kolesiem tez nic tylko gardzic mozna. Jak nazwac... Nie ma slowa na to, tak samo jak w cyganskim nie ma slowa "milosc"...
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 30 cze 2005, 22:17

,,dziwka" jest winą nie tylko samej dziewczyny, jest równiez winą faceta...
ktos to rozumie...
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 22:25

mialam 3 partnerow. znaczy tego 3 mam nadal i mam nadzieje miec jak najdluzej.

dziwka jest dla mnie osoba, ktora puszcza sie, bo nie majac szacunku dla samej siebie, w ten sposob probuje zyskac go u innych. mozna czesto zmieniac partnerow, jednoczesnie szanujac siebie i swoje cialo, tak uwazam. ale trzeba byc siebie swiadomym i odpowiedzialnym za to co sie robi, nie szukac poklasku po pijaku na imprezie.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 30 cze 2005, 22:34

Maverick pisze:W sumie to moglbym tak nazwac tez wszelkiego typu "lodziary". A tym terminem okresla sie panienke cala na bialo/rozowo, po ostrej solarce, taka jak sie to mowi laleczke i to mocno przesadzona.

Lady pisze:No moze nie dokladnie, nie kazda dziewczyna w rozowej kiecce musi sie od razu puszczac ale wiekszosc z nich chyba lubi ten kolor!
Zreszta na pewno wiesz o czym mowie! Obowiazkowe sa jeszcze odrosty(ble), i koniecznie biale botki(nawet w srodku zimy) takie slicznie ublocone! :570:

To jest chore podejście do sprawy, jeśli mianem censored określacie dziewczyny ubrane na różowo i opalające się w solarium. Rozumiem jeszcze dziewczyny, bo mogą być zazdrosne, że gorzej od takich wyglądają, ale faceci?? Chyba , ze z kolei ich własne dziewczyny nie są tak zadbane. Skoro to rzeczy wizualnych przypisujecie najgorszy typ zachowań to nic tylko płakać nad wami.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 22:37

zasadniczo ja moge sie uwziac i nazwac K***** panienki w glanach, bo niby czemu nie? co ma wyglad do rzeczy? taki typ i tyle, nie sadze, zeby kazda opalona i rozowa sie puszczala na prawo i lewo.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 01 lip 2005, 09:03

sarah pisze:dziwka to kobieta która czerpie korzysci materialne z stosunkow seksualnych.
na pewno dziwka nie nazwalabym kobiety ktora miala w swoim zyciu 15 czy 20 partnerow. po prostu dziewczyna lubi seks i zwiazki tak zwane bez zobowiazan na pare tygodni, dni czy nawet na jedna noc. Nie mam nic przeciwko takiemu zyciu mlodosc ma swoje prawa. Kiedys one sie pewnie ustatkuja ale poki co dlaczego nie mialyby korzystac z zycia. Kto wie czy ja np taka kiedys nie bede nie wykluczam niczego. W koncu nie wiem jak sie potocza moje dalsze losy.
Poki co partnera mialam i mam nadal tylko jednego.

zgadzam sie i nie ma dyskusji
Andrew pisze:hehhe... to zalezy jak na to patrzec. nie wydaje mi sie zeby kobieta byla spalona jak spotkala w swoim zyciu nieodpowiednich facetow. Wydaje mi sie .. ze majac 17 lat i kilku za soba... swiadczyc moze o wielkie glupocie.. i o swedzeniu w pewnym miejscu. A jak juz widze takie co maja 20 lat i ciagaja sie z kazdym... to wybaczcie za moje zdanie - ale takei bym po prostu zastrzelil.

ty tez sie zgadzam bo wiek 17 lat to duzo i tak spokojnie wiek na jakis 4-5 partnerów na koncie nie mowie seksualnych ale kurde no czlowieku ty miales jedna dziewczyne w zciu czy co?
Maverick pisze:Wczoraj widzialem podobna laske. Doslownie zrobiona na laleczke tylko ze... miala takie zmarszczki bo stara byla :563: No moze nie az tak ale ta solara zrobila swoje (a gosciara byla prawie czarna od niej. Doslownie widac po niej bylo jak bardzo ten sport lubi :d Szkoda tylko, ze jak sie na nia patrzylo to czlowiekowi faktycznie sie :563: chcialo! Stare to i jak ubrane! Bleee

Lady pisze:Fuuuuu
To jest najgorsze jak kobieta nie wie kiedy wypada juz cos ze soba zrobic!
mysli ze jak sie usmazy jak kurczak i pomaluje oko na rozowo to wyglada na 15-latke!
Taaaa
A to tak postarza ze to masakra!

masz racje mav spalona i rozowa moze wygladac zle ale wg mnie blada laska wyglada najgorzej z mozliwych musi byc opalona a ciuchy nie swiadcza , wiem o czym mowiszale wg mnie to nieliczne przypadki ze odrazu po takich widac pozatym czy to wasza sprawa gdzie i z kim sie sadzi - oczywiscie ze nie , nie robi tego za kase tylk odla przyjemnosci wiec censored nie jest... moze szmatąto jeszvcze ale nie censored

a ty lady strasznie wrzucasz na takie laski ale powie mszczerze ze czasmai taka trroche zrobiona wyglada bardzo dobre a te wszysttkie co uwazaja sie za ";pozadne" to rzygac sie chce - powinnien byc zakaz wchodzenia na imprezy <banan> nie no nie az tak ale , na dzien dzisiejszy moge stwierdzic ze malo lasek dba o siebie i wyglada dobrze
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 lip 2005, 10:36

krzyniu pisze:
Andrew pisze:hehhe... to zalezy jak na to patrzec. nie wydaje mi sie zeby kobieta byla spalona jak spotkala w swoim zyciu nieodpowiednich facetow. Wydaje mi sie .. ze majac 17 lat i kilku za soba... swiadczyc moze o wielkie glupocie.. i o swedzeniu w pewnym miejscu. A jak juz widze takie co maja 20 lat i ciagaja sie z kazdym... to wybaczcie za moje zdanie - ale takei bym po prostu zastrzelil.

To ne są moje słowa ...uwazaj kogo cytujesz !!
Agusia

Postautor: Agusia » 01 lip 2005, 16:19

Kiedys rozmawialam z bliska mi przyjaciolka... Rozmawialysmy wlasnie o partnerach...
Na to,ze wtedy bylam dziewica..ona mi odpowiedziala,ze przy mnie wychodzi na k***** bo juz miala 2 czy 3 partnerow(ilosci dokladnie nie pamietam miedzy 2 a 3)..
Ja jej na to odpowiedzialam-" nie jestes k*** , po prostu szukasz swojej milosci, tej 2 polowy...O kazdej osobie w ten sposob mysle,ktora byla w zwiazkach "uczuciowych" ..
Trzeba tez rozronic, bo tutaj nie zostalo to jasno postawione:
Miec kilku PARTNEROW, ale jakich??
Czy to byly zwiazki uczuciowe czy tylko "przygoda" dla sex'u??
Jesli ktos lubi sex, to jego sprawa co robi... ale zastanawiam sie pozniej jak ta osoba ulozy sobie zycie, jak bedzie chciala zalozyc rodzine,albo zwiazac sie z kims na stale...
Czy przeszlosc moze jej przeszkadzac,albo wybrankowi/wybrance w stworzeniu stabilnego zwiazku??
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 lip 2005, 00:14

Agusia pisze:Jesli ktos lubi seks, to jego sprawa co robi... ale zastanawiam sie pozniej jak ta osoba ulozy sobie zycie, jak bedzie chciala zalozyc rodzine,albo zwiazac sie z kims na stale...

Co ma jedno do drugiego? Jak ktos lubi seks i uprawia go nie tylko z milosci to nie zalozy rodziny?

A poza tym nie znasz innych sposobow na "ulozenie sobie zycia" niz "zalozenie rodziny i zwiazanie sie z kims na stale"? :|
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
marzata1986
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: marzata1986 » 03 lip 2005, 09:16

ja miałam jednego i mam nadzieje że żadnych innych nie bedzie bo jest BOSKO :P
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 03 lip 2005, 10:23

charlie81 pisze:Co ma jedno do drugiego? Jak ktos lubi seks i uprawia go nie tylko z milosci to nie zalozy rodziny?

Brawo :) To mi się podoba, masz zdrowe podejście do rzeczy. :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 lip 2005, 14:54

A z kim bedzie miał dzieci ??? to kobiety chca i mezów i ojców swych dzieci , nikt im nie kaze wychodzic za mąż z powodu dziecka <aniolek2>
Agusia

Postautor: Agusia » 03 lip 2005, 16:58

quote="charlie81"]Agusia napisał/a:
Jesli ktos lubi seks, to jego sprawa co robi... ale zastanawiam sie pozniej jak ta osoba ulozy sobie zycie, jak bedzie chciala zalozyc rodzine,albo zwiazac sie z kims na stale...

Co ma jedno do drugiego? Jak ktos lubi seks i uprawia go nie tylko z milosci to nie zalozy rodziny? [/quote]

Nie zrozum mnie zle..ja sie tylko zastanawialam czy ma to pozniej jakies "odbicie" w pozniejszych zwiazkach nieopartych tylko na sexie... Chodzilo mi o psychiczny aspekt: wspomnienia, ewentualny brak zaufania do 2 osoby(bo jest ze mna tylko dla sexu??), czy taka osoba jest stala w uczuciach....
O tego typu rekcje...
charlie81 pisze:A poza tym nie znasz innych sposobow na "ulozenie sobie zycia"
niz "zalozenie rodziny i zwiazanie sie z kims na stale"?

Mysle,ze to juz wyjasnilam wczesniej... W pytaniu/zastanawianiu sie mialam na mysli
tylko takie "sposoby ulozenia sobie zycia", bo mnie to interesowalo...Konkretnie taki przyklad...

Szkoda..nie zrozumielismy sie...Mam wrazenie,ze wczesniejsza moja wypowiedz byla potraktowana jako pewnego rodzaju atak,a wcale nim nie byla...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 lip 2005, 18:09

Agusia pisze:Chodzilo mi o psychiczny aspekt: wspomnienia, ewentualny brak zaufania do 2 osoby(bo jest ze mna tylko dla sexu??)

Ale przeciez to kompletnie co innego. Czy rajdowcy nie potrafia byc normalnymi uzytkownikami drog? Czy aktor nie potrafi byc szczery poza scena? (akurat to jest wg niektorych prawda) Czy jak ktos uprawia jogging to nie bedzie potrafil potem podbiec gdzies w okreslonym celu (np do autobusu)? Czy ktos kto trenuje na silowni nie bedzie umial przylozyc komus, kto go zaczepi?
Agusia pisze:czy taka osoba jest stala w uczuciach....

O jakich uczuciach mowimy, jezeli chodzi tylko o seks?
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lip 2005, 03:00

gosia pisze:To jest chore podejście do sprawy, jeśli mianem censored określacie dziewczyny ubrane na różowo i opalające się w solarium

Bo takie dziewczyny zwykle sa strasznie latwe i rozwiazle. To wszystko.
I nie spotkalem jeszcze dziewczyny, ktora chodzilaby na solarium, ubierala si na rozowo i byla niesmiala, lub romantyczka.
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 04 lip 2005, 07:25

Nazywanie dziewczyny dziwką tylko dlatego że lubi seks i że ma/miała wielu partnerów to przegięcie. Kazdy ma inny temperament, inne potrzeby. I to trzeba zrozumieć.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lip 2005, 08:53

zaqqaz pisze:Nazywanie dziewczyny dziwką tylko dlatego że lubi seks i że ma/miała wielu partnerów to przegięcie

Nie tworzmy niepotrzebnych definicji, bo stworzenie definicji osoby ktora moglbym uwazac za dziwke jest niemozliwe.

To nie chodzi tylko o ubior i to czy lubi seks. To po prostu widac.

Ps: Apropo definicji: umialbys napisac definicje... krzesla? To niemozliwe :)
presio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: presio » 04 lip 2005, 08:58

dziwka?? uważam że dziwka to nie ta co sprzedaje się kasę ale to jest sposób bycia, zachowania i podejœcia do ludzi!! prostytutka to zawód jak kazdy inny (chociaż ja nie pozwoliłbym żonie w taki spoób pracować)) większœć z tych pań jest zmuszona do tego aby tak pracować. problemy finansowe lub zmuszanie siłš. czy takie osoby mozna nazwać "dziwkš"?? dziwka to pani która nie tylko bierze pieniadze ale do tego robi na złœć innym!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 lip 2005, 09:02

Asez tu filozofujecie , ja pitole , dziwka to dziwka w kazdej " książce" jest opis co to takiego ! Według was ...lazdy kto zje wiecej niż przewiduje norma dla przezycia ...to zarłok obrzarciuch ! <browar>
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 04 lip 2005, 09:02

dziwka to prostytutka a laska ktora sie sadzi na lewo i prawo nazywana jest szmata... ale w sumie to niekogo nie powinno obchodzic czy laska sie lubi ouszczac czy nie ... wg mnei puszczanie to taki sam sposob na zycie jak sie nie puszczanie :) zawsze jakies nie :) nie ale tak serio to tylko sprawa dziewczyny i nikogo wiecej
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 lip 2005, 09:11

Kuzwa nie sposób czytac tej duskusji i kto to pisze , Ci którzy sami by przelecieli wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka , nie ma krzywych nóg , garba i jest ładne !! wyluzujcie ludziska ! ma któraś ochote na sex , to niech se ma , jak Ty masz ochote na piwo to je pijesz i nie rzyczysz sobie by Cie ktos pijakiem nazywał z tego powodu !
Wazne ze chcą tego obie strony , i też kazda strona wie i czuje co jest grane ...czyli jest nic pozadania dla sexu i nic wiecej ! tak samo jak masz pragnienie .....pijesz coś by je zaspokoić , wcale nie musisz tego czegos kochać !! no wezcie na luza !! anonizujesz sie ????? jesteś pierdolnietym zbokiem ...w tym momencie trzeba było by napisać ! nie piszcie mi tylko ze to cos innego ! <aniolek2>
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 04 lip 2005, 09:19

oczywsicie takieg ozdania jestem z piwem dobre porwónanie... wszytsko zaleezy od nas i nic nie jest zle co jest dla ludzi

nie no moze jest ale akurat nie seks i nie piwo:)
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 04 lip 2005, 09:37

Maverick pisze: umialbys napisac definicje... krzesla? To niemozliwe :)

Ja nic nie definiuję tylko wypowiadam swoje zdanie
A tak na marginesie: łatwo jest oceniać innych, ale żeby ktoś ocenił nas?! To niedopuszczalne... (aluzja do tego piwa :-) )
Awatar użytkownika
Astorre
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Astorre » 11 lip 2005, 14:02

A ja mialem okolo 50 partnerek, chociaz nie mam jeszcze 30 lat. Z niektorych wypowiedzi wynika, ze powinienem sie tego wstydzic... A ja nie czuje ani wstydu, ani dumy, niczego. Po prostu tyle bylo i juz. I pewnie bedzie wiecej. Dlaczego? Bo lubie.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 11 lip 2005, 14:06

mariusz pisze:Dla mnie dziwką jest osoba, która idzie z kims do lozka w celach zarobkowych

choć nie zawsze.
Osoba która robi nadzieje drugiej na coś więcej choć sama wie od początku że nic z tego nie będzie.

[ Dodano: 2005-07-11, 14:08 ]
A ile to już kwestia indywidualna..komus wystarczy jedna osoba innym o wiele więcej potrzeba..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 12 lip 2005, 00:05

Astorre a jak poznasz tak wyjątkowa osobę, że będziesz chciał z nią spędzić resztę życia, to co jej powiesz? <krolowa> <zakochany3> Zwłaszcza jeśli ona nie będzie miała przed Tobą partnerów i bardzo romantyczną wizję miłości i sexu? :?

(Tylko nie mów że sie taką nie zainteresujesz, bo wszystko jest możliwe)
<fala>

[shadow=white]To nie jest zarzut - to tylko pytanie :-)[/shadow]
ciesz się sobą
Awatar użytkownika
Astorre
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Astorre » 12 lip 2005, 07:46

Odpowiadam: oczywiscie, ze zainteresuje sie taka osoba, jezeli cos poczuje, jezeli bedzie wyjatkowa, itd., itp. Nie oceniam ludzi po ilosci partnerow, choc niektorzy zwykli to robic. A co jej powiem? Prawde! Bo tylko w ten sposob mozna zbudowac cos mocnego miedzy dwoma osobami. Tylko na prawdzie, szczczerosci, wiernosci, zaufaniu i zrozumieniu.
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 12 lip 2005, 13:41

Zgadzam się - prawda to jest najlepszy sposób <browar>
Ale wyobraź sobie jak trudno jej będzie się pogodzić z Twoją "przeszłością".
Nie chodzi mi o ocenę Ciebie - zakładamy, że to będzie odwzajemniona milość.
Chodzi mi o to, jak ona ma czuć się w Twoich oczach wyjątkowa, gdy pomyśli ile przed nią było... i że wszystko co robisz oraz mówisz już kiedyś komuś mówiłeś...

Jak może mieć pewność, że za jakiś czas nie spotkasz kogoś "wyjątkowego", ze te poprzednie nie były dla Ciebie takie?

To nie jest zarzut, to tylko pytanie.
ciesz się sobą
Awatar użytkownika
Astorre
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Astorre » 12 lip 2005, 14:24

Runa, sa rzeczy, ktore mowi sie TYLKO tej wyjatkowej kobiecie. A takie byly w moim zyciu tylko dwie jak dotychczas.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”