Znaki dawane przez faceta

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sami
Pasjonat
Pasjonat
Znaki dawane przez faceta

Postautor: sami » 01 cze 2005, 14:47

Po czym poznać, że dziewczyna podoba się facetowi?:> Jakie znaki oni wysyłają osóbkom, które im wpadły w oko/w których się zakochali?
Afro mi nie przeszkadza ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2005, 15:08

O jejku ! mógłbym sie rozpisac , ale zrobia to zapewne inni , ja powiem tylko tyle , ze jak spodobasz sie facetowi to na pewno to dostrzezesz ,a On da Ci to po sobie poznac ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
kanapka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kanapka » 01 cze 2005, 15:31

ha!

- nachalne patrzenie w pewne strategiczne części ciała
- pogwizdywanie, oblizywanie się, drapanie (tudzież eksponacja sterczącego) ptaszka
- propozycje zaspakajania ukrytych rządzy

a grzeczni chłopcy:

- obserwacja /bez uprzedmiotowiania <aniolek2>/
- miłe spojrzenia, uśmiechy ;)
- przebywanie w jej towarzystwie
- częste próby nawiązania kontaktu <browar>
- komplementy <banan>

hooah!
Awatar użytkownika
Noel
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Noel » 01 cze 2005, 15:40

po kazdym inaczej, ale zazwyczaj starym sie dac o tym znac mozliwie donosnie ;-)
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 01 cze 2005, 16:00

Jejq co za temat... jesli ktos komus sie spodoba to z pewnoscia bedzie to widoczne ....
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 01 cze 2005, 16:21

I*Z*U*$*K*A pisze:Jejq co za temat... jesli ktos komus sie spodoba to z pewnoscia bedzie to widoczne ....

A własnie ze nie:P Nie kazdy jest taki ze od razu co Ciebie podejdzie i powie : Siema mała co u Ciebie, może byśmy gdzieś wyskoczyli razem? :DD :DD :DD Głupio to zabrzmiało ale przecież troche prawdy w tym jest:P Znam takich kolesi i w życiu byś się nie kapnęła że mają na Ciebie oko, Izuś:P nie odstraszaj nam panów, niech też coś napiszą:P
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 01 cze 2005, 16:40

jak mozna w ogóle podejsc do dziewczyny ktora mi sie podoba i powiedziec "czesc mala" zanim sie zdazy zczaic dostanie w pysk :D
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2005, 16:52

No tak w przypadku małolat wszystko sie moze zdazyc !! choć nie wszystkie sa takie , nie wziołem tego pod uwagę ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
dreamer
Bywalec
Bywalec
Postautor: dreamer » 04 cze 2005, 00:47

zwykle staram sie patrzec prostu w oczy, a gdy i Ona spojrzy w moje, to juz wie, co i jak :D
alef_zero

Postautor: alef_zero » 04 cze 2005, 01:17

Jesli on Ci sie podoba (a pewnie wlasnie o to chodzi), to moze zacznij Ty, bo chłopak może być nieśmiały... Teraz "takie czasy", ze kobiecie wypada i ze jest to dobrze widziane ;) A moze on lubi, jak go podrywac? Co Ci szkodzi, nie tracisz. Do dzieła!

(PS. Witam na forum, jako ze to pierwszy moj post tutaj)
Adamo

Postautor: Adamo » 04 cze 2005, 17:27

Stara sie zawsze miec dla ciebie czas ... na początku w szczególności , zabiega za tobą patrzy ci często w oczy , sypiąc komplementami usmiecha sie do ciebie , nawiązuje ciekawe zarazem interesujące rozmowy. Jestes w centrum jego uwagi , stara sie byc nadmiar miły czasem można to poznać :) och Ale na ogół widać to po paru spotkaniach
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 05 cze 2005, 12:28

alef_zero pisze:Jesli on Ci sie podoba (a pewnie wlasnie o to chodzi), to moze zacznij Ty, bo chłopak może być nieśmiały... Teraz "takie czasy", ze kobiecie wypada i ze jest to dobrze widziane A moze on lubi, jak go podrywac? Co Ci szkodzi, nie tracisz. Do dzieła!

(PS. Witam na forum, jako ze to pierwszy moj post tutaj)

Cze to raz, a dwa nie wydaje mi się...Tzn. masz sporo racji ale są nadal tacy ktorzy wolą się bawić w zdobywców i jeśli laska się narzuca skreślą ją na wstępie...I to wcale niemało takich po świecie chodzi:)
alef_zero

Postautor: alef_zero » 05 cze 2005, 21:46

są nadal tacy ktorzy wolą się bawić w zdobywców i jeśli laska się narzuca skreślą ją na wstępie...I to wcale niemało takich po świecie chodzi:)

ale kto tu mowi o narzucaniu sie? Przeciez chyba kobiecie wolno podrywac faceta i nie musi to oznaczac narzucania sie... (ja tam jestem za symetrią :) )A jak facet nie potrafi zaakceptować innej postawy niż "ja Tarzan, ty Jane", to sorry, ale moze być nieciekawie na dłuższą metę :/
(PS Dzięx za powitanie - to bardzo miłe z Twojej strony)
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 07 cze 2005, 22:59

alef_zero pisze:"ja Tarzan, ty Jane"
omg o looool :DD :DD :DD
Chyba nie miałam tego na myśli, po prostu mi się wydaje że zakazany owoc smakuje najlepiej, więc zawsze chłopak będzie się starał o dziewczynę która ne zwraca na nieo uwagi a tej której się podoba nawet nie zauważy...To się ma tak sam do płci żeńskiej...
Ten typ tak ma... <banan> [zawsze chciałam wstawić w posta banana:D:D:D]
Awatar użytkownika
happy
Początkujący
Początkujący
Postautor: happy » 09 cze 2005, 09:16

Wszystkie pytanka typu (np. podczas imprezy etc.. gdzie jest wiecej ludzi )
- Dobrze sie bawisz ? Dobrze sie czujesz ? Muzyka Ci odpowiada ? Nie jest ci zimno :))))
Sam nie lubie takich zwrotow ale to jest naturalne ... taka dbałość zeby kobieta
czuła sie dobrze i samo wychodzi z ust :)

Gdy znikasz z imprezy i dostajesz SMS ,, Gdzie jesteeeeeees ? :) ''
Gdy facet wysyła Ci sms o 4 rano :D i pisze o jakis glupotach :)
Gdy chce rozmawiac tylko z toba a inni nie istnieja :)
no i gdy ma twoje zdjecie na tapecie ... :D

na faktach autentycznych

Wiadmo ze to widac :) więc pozdrawiam
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 09 cze 2005, 09:41

No przesadzacie ... facet/chłopak jest z założenia prosty do rozgryzienia ... każdy !

Problem jest w odwrotną stronę ... szczegółnie, że z założenia ( wyobrażenia ) kobiet to facet jest stroną aktywną ...

Rozmowa, patrzenie, lub właśnie nie patrzenie w oczy... w większym otwarzystwie to może być fakt siedzenia naprzeciwko ... i chęć nawiązania kontaktu ... wszystko proste i każda kobieta nawet bardzo ślepa zauważy ...

Co do "ja Tarzan, ty Jane" - leniwe jesteście moje panie, rozpuszczone ... to kobiet jest więcej niż facetów ... na szczęście takich dziewczyn co podrywają facetów którzy im się podobają jest coraz więcej ... bo jest do cholery równouprawnienie ... i nie tylko tam gdzie wam wygodniej ...

A jak się facet już wychyli z propozycją kawy, drinka czy czegoś w tym stylu to po łbie dostaje, że molestuje :P ... bo nie przyjechał na "białym koniu" ...
I weź tu człowieku bądź jasnowidzem ... :D
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 cze 2005, 17:16

happy pisze:Gdy znikasz z imprezy i dostajesz SMS ,, Gdzie jesteeeeeees ? ''
Gdy facet wysyła Ci sms o 4 rano i pisze o jakis glupotach

Heheheh wlasnie mi sie przypomnialo jak moj facet ktory jeszcze nim nie byl wysylal mi wlasnie po imprezach nad ranem sms.
Faceta bardzo latwo rozgryzc. Ciagle spoglada, trzyma sie blisko kobity, sle sygnaly, sms, zawsze skory do pomocy, i ciagle zagaduje :).
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Re: Znaki dawane przez faceta

Postautor: mariusz » 09 cze 2005, 17:40

sami pisze:Po czym poznać, że dziewczyna podoba się facetowi?:> Jakie znaki oni wysyłają osóbkom, które im wpadły w oko/w których się zakochali?

Faceci to wzrokowcy, wiec bedą się gapić, mierzyć wzrokiem od głowy az po stopy:D
salome
Bywalec
Bywalec
Re: Znaki dawane przez faceta

Postautor: salome » 29 cze 2005, 13:35

po prostu mowi ze chce tylka...tyle..
Salome

xxx

Nigdy nie licz na to ze facet da Ci szczescie.
Musisz miec w zanadrzu cos innego.
Musisz polegac na sobie.
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 29 cze 2005, 16:40

sami pisze:Jakie znaki oni wysyłają osóbkom, które im wpadły w oko/w których się zakochali?

Hehe zakochany facet zachowuje się zawsze tak samo :) JAK KRETYN!!!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 29 cze 2005, 17:14

Andrew pisze:O jejku ! mógłbym sie rozpisac , ale zrobia to zapewne inni , ja powiem tylko tyle , ze jak spodobasz sie facetowi to na pewno to dostrzezesz ,a On da Ci to po sobie poznac !

Dokladnie ! MOzna by pisac i pisac... to naprawde mozna dostrzec. Wychodzi samo z siebie :)
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept

W wzburzonym morzu oblicze Twe

W gwieździstym niebie oczu Twój blask

W słodyczy miodu pocałunków smak

Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię

W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Evestrum
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Evestrum » 30 cze 2005, 01:57

Hehe, uwazam ze topic jest malo sensowny, bo kiedy facetowi podoba sie jakas dziewczyna to widza to ni tylko kobiety ale i inni faceci :P .Jeszcze lepiej jest gdy facet sie w kims zakochal. W naszym klimacie trzesace sie rece, piana na ustach, niewyrazny wyraz twarzy naznaczonej do tego przyslowiowym "burakiem" to nie sa objawy malarii...
Nikt mnie nie zachęca, gadać jednak będę, bo mi się tak chce, że wytrzymać nie zdolen jezdem.
Awatar użytkownika
DZIEWCZYNKA
Bywalec
Bywalec
Postautor: DZIEWCZYNKA » 02 lip 2005, 19:39

Cze to raz, a dwa nie wydaje mi się...Tzn. masz sporo racji ale są nadal tacy ktorzy wolą się bawić w zdobywców i jeśli laska się narzuca skreślą ją na wstępie...I to wcale niemało takich po świecie chodzi:)

np. mój szanowny braciszek ;]
wie,że na niego lecą bo nieskromnie pisząc jest przystojny i ma coś w głowie ..
poznaje panne ,ona mu sie moze niespecjalnie podoba tzn. już wie ,że nic z tego nie bedzie ale utrzymuje znajomość bo dziewcyzna ma coś w głowie spoko sie z nia rozmawia itp...ona sobie pozniej zaduzo wyobraża i trzeba znajomość przykrócić ;p

no bywa bywa..
wiec qrde ciezko jest poznać po tym ,że jest dla ciebie facet miłym i ,że sypie komplementy z rekawa,że mu sie podobasz tak jak on tobie :|
czasami jest miły tylko dlatego,że cie polubił jako kumpele.....;/
czasami mozna sie neizle pomylić
na szczescie ja takiej sytuacji nie miałam ale moja kumpela miała i było niezamiło ;/
what makes you think that I needed you ...?!
Awatar użytkownika
Głęboka Purpura
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Głęboka Purpura » 10 lip 2005, 12:13

Ze mna było inaczej, ponoć nie było widać, że adoruję dziewczynę z która teraz jestem, ale jak ludzi do siebie ciągnie to nie da się tego ukryć, tylko pozostaje kwestia jak szybko zostanie to dostrzeżone
"If you’re leaving close the door.
I’m not expecting people anymore..."
prien

Postautor: prien » 10 lip 2005, 14:24

Nie do konca że facet jest prosty do rozgryzienia. Ja na przykład staram sie nie pokazywać że dziewczyna mi się podoba, ale tylko do penego momentu. I chyba mi wychodziło bo moje byłe "wybranki" nie wiedziały o tym dopóki tego nie chciałem. Zeby cos zrobić muszę widzieć chociaż cień zainteresowania ze strony dziewczyny moją osoba. Bez tego zero jakichkolwiek działań. Sam nie lubie jak ktoś kto mi sie nie podoba intensywnie pokazuje mi że jej sie podobam, dlatego nie robie tego innym.
Tak na marginesie to uważam dziewczyny powinny byc bardziej aktywne, a nie tache ciche p..ki. Zresztą to im jest tak wygodnie ;) Poza tym nie spotkałem jeszcze dziewczyny która umiałaby podrywać. Ale teraz to moje drogie panie już za pużno, ja juz wypadłem z gry <banan>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”