Ciekawe ilu z was...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ciekawe ilu z was...
Bronić tego co piszecie na tym forum i na każdym innym w rozmowie przy spotkaniu z innymi takim fizycznym?..Pewnie tutaj pisząc jako anonimowi nie macie żadnych ograniczeń heh..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

Pegaz pisze:Bronić tego co piszecie na tym forum i na każdym innym w rozmowie przy spotkaniu z innymi takim fizycznym?..Pewnie tutaj pisząc jako anonimowi nie macie żadnych ograniczeń heh..
sugerujesz, ze piszemy tu co nam sie podoba i nie do konca jest to zgodne z prawda i naszymi przekonaniami ?
ze niby w realu to co innego ?
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

Pegaz pisze:Na pewno nie wszyscy ale znaczna część.
mysle a wlasciwie mam nadzieje, ze wiekszosc pisze zgodnie ze swimi przekonaniami.
jak dla mnie jest to naturalne.
po co mam sie udzielac na forum i pisac jakies bzdety ?
chore!
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
charlie81 pisze:Czyli np zakladasz mozliwosc, ze jestem zwolennikiem kary smierci, i przeciwnikiem legalizavji aborcji, a to co pisze, pisze... no wlasnie nie wiem po co moglbym to pisac...
Akurat jeśli o ciebie charli chodzi to przypuszczam że tak samo się zachowujesz w rzeczywistośći
foxy_lady pisze:mysle a wlasciwie mam nadzieje, ze wiekszosc pisze zgodnie ze swimi przekonaniami.
jak dla mnie jest to naturalne.
po co mam sie udzielac na forum i pisac jakies bzdety ?
chore!
Chore ale postawiłem takie pytanie bo według jakichś tam badań nie pamietam jakich znaczna częśc internautów najzwyczajniej ściemnia.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
W moim przypadku jedyna roznica jest taka, ze w realu, znajomym, nie wyjawiam zadnych szczegolow moich i mojej Ksiezniczki dotyczacych sypialni. Takie rzeczy uwazam za prywatne i nie dziele sie z nimi. Tutaj jednak jakas anonimowosc pozwala na wieksza otwartosc. Natomiast jezeli chodzi o wyznawane poglady, podejscie do roznych spraw-wszystko wyglada zupelnie tak samo. Mowie w realu dokladnie to samo, co tutaj.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Wróć do „Wszystkie inne tematy”