SKURCZE
Moderator: modTeam
-
Stanley7650
- Początkujący

Jestem tu nowy ale zadam krotkie pytanka i licze na wiele odpowiedzi....
Mam dziewczyne i uprwiamy pewnego rodzaju pieszczoty.Nie zdecydowalismy sie jeszcze na ten pierwszy raz ale podczas zabaw a dokladniej pieszczenia jej lechtaczki dostaje w pewnym momencie skurczow i to takich ze az podskakuje....doslownie cala drzy....
1) co znacza te skurcze??
2)to pozytywny obiaw???
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi.....
Mam dziewczyne i uprwiamy pewnego rodzaju pieszczoty.Nie zdecydowalismy sie jeszcze na ten pierwszy raz ale podczas zabaw a dokladniej pieszczenia jej lechtaczki dostaje w pewnym momencie skurczow i to takich ze az podskakuje....doslownie cala drzy....
1) co znacza te skurcze??
2)to pozytywny obiaw???
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi.....
- Sir Charles
- Weteran

Alucard
-
Stanley7650
- Początkujący

- Weteran

- Weteran

Pegaz pisze:Heh a swoją drogą ciekawe od czego mogłyby takie skurcze być
moze to pochwowy odruch wymiotny, a ona dostaje go jak partner robi minetke i ma nieswiezy oddech eheheheheheh
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
charlie81 pisze:Niekoniecznie prowokacja. Chyba wiesz jaki jest poziom edukacji seksualnej w tym kraju...
Ale zeby wiedziec, gdzie sie znajduje (i jak sie w ogole nazywa) lechtaczka, a nie slyszec nigdy o orgazmie?
Tez mi sie to cokolwiek podejrzane wydaje The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
- Sir Charles
- Weteran

charlie81 pisze:Lechtaczka jest na kazdym przekroju anatomicznym krocza. A orgazmu tam nie ma
Zreszta ja nie wiem wlasciwie, czego ucza na wychowaniu seksualnym w szkolach-ja jestem jeszcze z pokolenia "przed"-ale mozliwe, ze bardziej szczegolow anatomii, niz rodzaju ich pieszczot i potencjalnych tego nastepstw
Ja w kazdym razie najpierw poznalem sam orgazm, pozniej sie dowiedzialem, jak sie nazywa, a lechtaczke to znalazlem dopiero po obejrzeniu "South Parku" pelnometrazowego 
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”