Co sądzicie o teleturnieju "Nieustraszeni"?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Co sądzicie o teleturnieju "Nieustraszeni"?
Co sądzicie o teleturnieju "Nieustraszeni". Bo jak dla mnie to obrzydlistwo. Nie oglądałem, ale nawet bym nie chciał, bo już same opisy tego co tam wyrabiają przyprawiają o odruchy wymiotne. Szokujące jest to do czego ludzie są zdolni. <belt1>
Przeciez to stary program. Juz lecial kiedys.
Wg mnie powinien nazwac sie "bez zahamowan", "porabani" albo cos w tm stylu
Bo jedzenie obrzydliwych rzeczy nie jest miara odwagi. w ogóle malo tam rzeczy na odwage jest, a wiecej na zapomnienie o dumie i pozwolenie na zrobienie z soba wszystkego dla pieniedzy.
Wg mnie powinien nazwac sie "bez zahamowan", "porabani" albo cos w tm stylu
Bo jedzenie obrzydliwych rzeczy nie jest miara odwagi. w ogóle malo tam rzeczy na odwage jest, a wiecej na zapomnienie o dumie i pozwolenie na zrobienie z soba wszystkego dla pieniedzy.
Ciekawe czy gówno spod siebie by zjedli? Mniam mniam, "Nieustraszona Knajpa Pod Gnojowym Bobkiem" życzy wszystkim gościom smacznego!
Nagrodą jest Złota Kupa!!
Nagrodą jest Złota Kupa!!
Ostatnio zmieniony 17 lip 2005, 23:11 przez Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest ten probgram gdzie sie je te watroby srusia i jądra orangutana?? heh widizalam dwa odcink - nic specjalnego poza tym , ze sie prawie porzygalam od tego ich posilku. Hmm nie no niech sobie robia co chca, ale jak napisala Mav - szacunek dla siebie mam wiec wszytskiego dla kasy nie zrobie.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
gosia pisze:to jest ten probgram gdzie sie je te watroby srusia i jądra orangutana??
Nie tylko to jedli. Jedli też oczy owcy, zmielone wnętrzności świni oraz niewyklute jeszcze pisklaki z jaj. Chciałabyś pocałować z języczkiem takiego gościa co żarł takie ścierwo? <belt1>
Ciekawe ile oni dostają za taki jednorazowy posiłek... Ja bym tego nie zeżarł za żadne pieniądze...
Krystian pisze:Chciałabyś pocałować z języczkiem takiego gościa co żarł takie ścierwo?
Ja bym z takim nawet nie chciała gadać a co dopiero...
Ciekawe ile oni dostają za taki jednorazowy posiłek... Ja bym tego nie zeżarł za żadne pieniądze...
Może oni tak dla przyjemności
gosia pisze:Może oni tak dla przyjemności
Wyczytałem w internecie że podobno ma wejść reality show w którym dwóch chłopaków (finalistów) posuwa dziewczynę naraz w jedną dziurę i spuszczają się do środka i z kim klijentka zajdzie w ciążę ten wygrywa nagrodę.
To jest straszne. Ten świat jest pogięty, ludziom się popiepszyło na maxa we łbach, niech nadejdzie koniec świata, bo ja już nie chcę nawet o tym słyszeć.
A kiedyś jeszcze to było nie do pomyślenia. Kiedyś, chyba około 10-15 lat temu oglądałem film "Ścigany" który ukazywał nasz świat w okresie, kiedy ludźmi rządzi telewizja i krwawe reality show polegające na bestialskim zabijaniu ludzi pokazywanym na ekranach TV. Wtedy myślałem że to niemożliwe. Teraz, kilkanaście lat poźniej, już mam wątpliwości. Bo skoro ludzie przed kamerami robią już takie rzeczy, to... Przecież Ameryka pokazywała już na ekranach TV egzekucję terrorysty. Terroryści też lubują się w kręceniu okrutnych morderstw i pokazywaniu tego na stronach internetowych. A są ludzie którzy takie rzeczy ściągają i oglądają, bo się w tym lubują. Ciekawe jak by się sami znaleźli w takich sytuacjach to co by powiedzieli. Cały ten syf idzie z Zachodu, czyli z Ameryki, gdzie łamie się wszelkie zasady a ludzie na ogół też nie mają żadnych zasad. Bo tam to nie wiadomo nawet kiedy się dostanie kulkę w łeb. Kraj, którym rządzi jedno słowo: wolność. I między innymi dlatego cieszę się, że tam nie żyję.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2005, 23:45 przez Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.
kwjk pisze:Jadłem żabie udka.
Czy jestem obrzydliwy?
Jest różnica między porządnie przyrządzonym przez zawodowego kucharza jedzeniem, a spożywaniem ścierwa, którego nawet chyba dzikie plemiona nie jedzą. Ale ja bym i tak żabich udek nie zjadł. Poza tym zależy w jaki sposób to pokazują.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2005, 07:52 przez Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.
Krystian pisze:Jest różnica między porządnie przyrządzonym przez zawodowego kucharza jedzeniem, a spożywaniem ścierwa, którego nawet chyba dzikie plemiona nie jedzą.
uwielbiam te twoje mądrości <ziewa> co twoim zdaniem jedza dzikie plemiona?
widzisz, to, ze w naszej kulturze takie wyroby sa powszechnie uwazane za swinstwa, nie oznacza, ze sa niejadalne. program polega na przelamaniu wlasnego strachu i stereotypowego myslenia - czasem niesmaczny, ale ogolnie fajny. moze dlatego, ze jestem przyzwyczajona do probowania dziwnych rzeczy, bo moj ojciec czesto jakies niestworzone dziwolagi do spozycia przywozi z podrozy.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:co twoim zdaniem jedza dzikie plemiona?
A skąd ja mam to wiedzieć? Poczytaj książkę albo obejrzyj film o ich kulturze i się dowiesz.
lollirot pisze:program polega na przelamaniu wlasnego strachu i stereotypowego myslenia - czasem niesmaczny, ale ogolnie fajny.
Ja nie muszę o tym programie czytać ani go oglądać. To że ty lubisz próbować takich rzeczy i/lub oglądać jedzenie tego nie znaczy że tak lubią wszyscy. Program przekracza granicę dobrego smaku i nie wiem co ty w nim widzisz fajnego. Dla mnie jest po prostu obrzydliwy, zwłaszcza że spożywanie tych wszystkich rzeczy jest tam ukazane w sposób odrażający.
Krystian pisze:lollirot napisał/a:
program polega na przelamaniu wlasnego strachu i stereotypowego myslenia - czasem niesmaczny, ale ogolnie fajny.
Dobrze, ale ktos kto ma szacunek do siebie, i zna swoja wartość nie pójdzie do tego programu. Sądzę, że nie masz racji w 100%. Stereotypowe myślenie nie ma tu nic do rzeczy.
Krystian pisze:Ja nie muszę o tym programie czytać ani go oglądać. To że ty lubisz próbować takich rzeczy i/lub oglądać jedzenie tego nie znaczy że tak lubią wszyscy. Program przekracza granicę dobrego smaku i nie wiem co ty w nim widzisz fajnego. Dla mnie jest po prostu obrzydliwy, zwłaszcza że spożywanie tych wszystkich rzeczy jest tam ukazane w sposób odrażający.
Zgadzam się z Krystianem. To po prostu uwłacza ludzkiej godności. Tylko, żeby zrozumieć idee tego programu trzeba znać swoją wartośc- wartość człowiek bądź co bądź myślącego.
lollirot pisze:uwielbiam te twoje mądrości
Nie czytaj ich, jesli ci nie pasują. Denerwuje mnie, że wiele osób uważa Krystiana za kogoś głupszego. Jeśli sądzisz, że to nieoodpowiedni partner do dyskusji z Tobą, to jej z nim nie prowadź - proste.
Krystian pisze:A skąd ja mam to wiedzieć? Poczytaj książkę albo obejrzyj film o ich kulturze i się dowiesz.
wypowiedziales sie na ten temat, stad wnioskuje, ze sie w tym orientujesz. na szczescie uzyles chyba.
gosia pisze:Nie czytaj ich, jesli ci nie pasują. Denerwuje mnie, że wiele osób uważa Krystiana za kogoś głupszego.
nie moge wypowiedziec sie na temat, nie czytajac wszystkich postow:) krystiana traktuje jako raczej dziwny przypadek, kierujac sie wylacznie tym, co pisze - bo znikad nie mam innych informacji - i mam prawo go odbierac w taki a nie inny sposob.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Maverick pisze:A na sam koniec bedzie konkurencja zrobic loda niemyjacemu sie od 2 miesiecy smierdzacemu gownem zulowi. Osoba ktora zrobi najwiecej lodow w ciagu 30 minut wygra caly teleturniej. I pewien jestem ze te szmaty bo to robily (faceci tez).
Szczerze i ja w to nie wątpie...
- ___ToMeK___
- Uzależniony

dla mnie ludzie bioracy w tym udzial to wykolejeni z torow zdrowej psychiki zboczency ;]
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”