podryw przez sms-a
Moderator: modTeam
podryw przez sms-a
Co myślicie o podrywie przez sms-a? Mam numer telefonu od jednej dziewczyny i nie wiem czy taki podryw wypali. Nie mam z nią innego kontaktu. w ogóle się nie znamy jest byłą dziewczyną od mojego kumpla. Co o tym myślicie? Jak zacząć coś takiego? NIgdy nie miałem okazji tak podrywać żadnej dziewczyny i nie mam nawet pojęcia co jej napisać...
- kinomaniak
- Pasjonat

zawsze mozesz spróbowac a nóz wypali.......pisz to co bys chciał jej o sobie powiedziec... co cie w niej urzeklo. co ci sie w nij podoba ... tylko wiesz nie za wulgarnie. moze jakies wierszyki....jest ich wiele juz gotowych jesli niechcesz sam wymyslac.....a tak na poczatek to jej wytłumacz kim jestes... i skad masz jej numer.... bo esy od nienzjomych sa denerwujace.... ja takim typkom nieodpisuje bo niemam zamiaru znawiazyywac znajomosci z kims kto ukrywa swą torzsamosc... pirwsze dwa mogą byc anonimowe i slodkie to jest niekiedy.... ale na dłóższą mete to jest niewypał....powodzenia... mozesz wziąć nr gg jak pisze powyżej kolega ... czy tez meila
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Wiesz każdy sposób na podryw jest dobry , nawet przez sms-y ...
Nie wiesz co napisac ? Lepiej zaproponuj jej spotkanie "w realu" , zaproś ją do miłej knajpki albo przespacerujcie sie po parku i wybadaj czy to jest ta Twoja wymarzona
Jeżeli zbywa Cię , to sobie lepiej odpuść i nie próbuj więcej ... nie znasz jej, może wzdycha już do innego ...
Nie wiesz co napisac ? Lepiej zaproponuj jej spotkanie "w realu" , zaproś ją do miłej knajpki albo przespacerujcie sie po parku i wybadaj czy to jest ta Twoja wymarzona
Jeżeli zbywa Cię , to sobie lepiej odpuść i nie próbuj więcej ... nie znasz jej, może wzdycha już do innego ...
Tipsy, przykrycie subtelnej kobiecości tandetną wizją taniej dziwki.
- kinomaniak
- Pasjonat

autopsja twa nie musi sie sprawdzic w kazdym przypadku..... i tak najpierw bedzie musiał troche popisac canim sie spotkaja w "realu" bo przeciez nie zaproponuje jej spotkania tak odrazu.
-
prien
Smsy dają możliwość zaintrygowania jej. Możesz ją zafascynować własną osobą. Ale zgadzam się - 2 smsy jako Anonim to max - dla mnie juz przy drugim byłbyś podejrzany
Najlepiej ułóż jakąś slodką rymowankę - wcale nie musi być szczytem Twoich poetyckich mozliwości
Coś takiego co dałoby jej poczuć że jest szczególna
a o Tobie świadczyło, że masz fantazję... -> bez wielkich ceregieli - im prostsze tym lepsze.
Po ujawnieniu również możesz wysłac jej "serię podrywowych smsów" ale cel jest jeden ---->
Najlepiej ułóż jakąś slodką rymowankę - wcale nie musi być szczytem Twoich poetyckich mozliwości
a o Tobie świadczyło, że masz fantazję... -> bez wielkich ceregieli - im prostsze tym lepsze.
Po ujawnieniu również możesz wysłac jej "serię podrywowych smsów" ale cel jest jeden ---->
gargul pisze:Real real i jeszcze raz real!
ciesz się sobą
- jamaicanflower
- Maniak

cel uswieca srodki, ale musisz wiedziec, kiedy skonczyc z eskami. Mozesz wszak sprawic, ze ofiara nie bedzie mogla przestac o Tobie myslec, a rownie dobrze sprawic, ze porzuci mysl o jakimkolwiek spotkaniu w cztery oczka...Odpowiednie slowa w odpowiednim momencie potrafia niesamowice nakrecic kobietkę, ale o ile milsze sa te szeptane do uszka
Daj znac czy polknela sms-owa przynete 
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
- kinomaniak
- Pasjonat

tak tylko ze i tak potem musisz sie z ta osoba spotkac ... bo inaczej to niema najmniejszego sensu...i nigdy niewiesz czy tamta osoba..lub ty po bliższym poznania nie rozczarujecie sie soba .. to tak jak z netem.....nigdy nic nie wiadomo.....to jest dory sposób na załapanie pierwszego kontaktó nic wiecej!
Adwokat Diabla pisze:A po co pisac smsa, skoro od razu mozna zadzwonic i sie umowic na spotkanie?
No to wez i zadzwon ! mądralo ! bedziesz miał mnustwo pytan z tamstej strony , bedziesz musiał na nie wszystkie odpowiedzieć , jeli masz telefon na kartę
to nie wiem czy ci ona wystarczy na to połączenie , <aniolek2> i co jej powiesz poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
Adwokat Diabla
No to zadzwonilem! Madrala nie jestem, ani milionerem, ale na poczatku trzeba sie liczyc z pewnymi kosztami, jak chocby u kupnem kwiata. Co nie zrobisz tego, bo kosztuje 10zl, czy iles tam??? Moja rozmowa o ktorej wspomnialem nie trwala dluzej niz 5 min. W tym czasie zdazylem sie przedstawic, zaprosic i odpowiedziec na pytania dotyczace, skad mam numer, kim jestem i gdzie ja widzialem.
Ale to oczywiscie sprawa jednostkowa, mozna tez napisac smsa.
Ale to oczywiscie sprawa jednostkowa, mozna tez napisac smsa.
- ___ToMeK___
- Uzależniony

dla mnie cos takiego to dziecinada! Ostatnio do mojej dziewczyny puszcza sygnaly jakis nieznany nam obojgu numer. I co to ma byc? Zabawa w podchody? eeee
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
- ksiezycowka
- Weteran