Ile razy?????
Moderator: modTeam
Lady pisze:To bylo moje pytanie i uwazam ze juz mi wystarczy i ze mozesz zamykac!:)
Dzieki za dyskusje
pozdrawiam
Nie zamkne bo znow wszystkie psy na mnie beda wieszac :d Dobra zartuje. Skoro temat sie wyczerpal, a nie chcecie bym zamykal to piszcie tu off topic do woli :d
Na czym to ostatnio skonczylismy? Ah tak, na piciu wodki :d
A z mojego doswiadczenia wynika ze liczy sie i JAKOSC I ILOŚĆ
i to prawda ze panowie mają wiekszy poped sexualny , są oczywiscie wyjatki jak wszędzie , ale to my jednak jestesmy w wiekszosci inicjatorami zblizen (co nie oznacza oczywiscie wiekszego popedu ) ale jednak !
i to prawda ze panowie mają wiekszy poped sexualny , są oczywiscie wyjatki jak wszędzie , ale to my jednak jestesmy w wiekszosci inicjatorami zblizen (co nie oznacza oczywiscie wiekszego popedu ) ale jednak !poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze: ale to my jednak jestesmy w wiekszosci inicjatorami zblizen (co nie oznacza oczywiscie wiekszego popedu ) ale jednak !
Podobno z badań wynika że to kobiety częściej inicjują zbliżenia...
- Król Maciuś
- Entuzjasta

Maverick pisze:A ja nadal mysle ze to glownie facet inicjuje seks.
Nie jestem od początku w temacie ale wpróbuje się w niego wtopić
Więc w moim wypadku moja Pani w 100% inicjuje sexik, może jestem jakis ograniczony ale jakoś tak wychodzi. Pozatym to b. pomysłowe dziewczie, nie wiem czy po prostu jej przychodzi ochot w dziwnych miejscach ale jakos tak bywa. Nawet ostatnio po dłuższej rozłące chciałem sie po prostu do niej przytulić i zasnąć... ale skąd, wiadomo na czym się skończył
A co do tematu topicu to nie wiem czemu ale po drógim razie członek mnie boli gdy znów w nią wchodze, natomiast jak robi to rączką to jest wszystko OK :566:
- Król Maciuś
- Entuzjasta

To raczej nie jest kwesia jej tylko jego, napletek przy wchodzeniu jakoś sie dziwnie zsuwa troche mnie boli, ale jak już wejde i po paru ruhach to tak jak by sie "ułożuł" i było wszystko OK. Chodzi mi o samo wchodzenie..
PS: Zmiana tematu! Czemu zamiast wyrazu "ruc hach" wyskakuje mi że to niby zakazany wyraz :566:
PS: Zmiana tematu! Czemu zamiast wyrazu "ruc hach" wyskakuje mi że to niby zakazany wyraz :566:
Ostatnio zmieniony 31 mar 2004, 16:42 przez Król Maciuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobilem Ci spacje w wyrazie w ps zeby bylo widac o co chodzi. Juz raz to tlumaczylem ale dobra, one more time :d
Forum jak wiecie ma cenzure slow. A jak tez wiecie jest slowko "r u c h a c" i jest ono w ogóle bee i nielubiane :d
Wiec sie na nie robi cenzure. Tylko ze gdyby cenzura byla TYLKO na to slowo to jak by sie cos do niego dopisalo lub odmienilo to by juz nie zadzialala cenzura. Dlatego do cenzury jest wpisany wyraz "*ruch*" Gwiazdki oznaczaja to ze cokolwiek sie za nie wpisze (dowolna ilosc dowolnych znakow) to cenzura zadziala. I jak Ty piszesz slowo: "r u c h a c h" to forum to cenzuruje bo to sie sklada z "r u c h a" + "ch".
Juz wiecie? Zrobcie spacje lub przez piszecie ruhach przez samo "h" (ale pierwsze).
Pozdrawiam
Forum jak wiecie ma cenzure slow. A jak tez wiecie jest slowko "r u c h a c" i jest ono w ogóle bee i nielubiane :d
Wiec sie na nie robi cenzure. Tylko ze gdyby cenzura byla TYLKO na to slowo to jak by sie cos do niego dopisalo lub odmienilo to by juz nie zadzialala cenzura. Dlatego do cenzury jest wpisany wyraz "*ruch*" Gwiazdki oznaczaja to ze cokolwiek sie za nie wpisze (dowolna ilosc dowolnych znakow) to cenzura zadziala. I jak Ty piszesz slowo: "r u c h a c h" to forum to cenzuruje bo to sie sklada z "r u c h a" + "ch".
Juz wiecie? Zrobcie spacje lub przez piszecie ruhach przez samo "h" (ale pierwsze).
Pozdrawiam
ja doskonale rozumiem o co chodzi Maverick i jak to działa. tylko nie wiem czy nie jest sensowniej usunac te cenzure. jeszcze chyba nie spotkałam sie na tym forum zeby ktos uzyl slowa "r uchac" w znaczeniu wulgarnym a za to czesto wychodza rozne dziwne rzeczy kore nie powinny. w koncu ruch wahadlowy np to nie jest nic zlego.
- Król Maciuś
- Entuzjasta

i bardzo słusznie - dziekuje
A jesli nie spotkalas sie z uzyciem tego wyrazu to masz szczescie ze nie czytalas nigdy TYCH postow TEGO kolesia
Czytalam te posty ale to jest wybitny przypadek i w jego wypadku przyznasz ze ta cenzura niewiele dała a slowo ruchac bylo by duzo lzejsze od tego co tam bylo. pozatym tu nie ma o czym mowic bo i tak posty usunieto. Bylo minelo nie trzeba wracac
A teraz grzecznie wracamy do tematu

ja nie mam takich problemow...nawet mi sie wydaje, ze to ja czesciej chce niz on
zarcik. kochamy sie wtedy kiedy oboje mamy na to ochote i wypada to w tym samym momencie. tylko ze mi czasami raz nie wystarcza
to wtedy mi pomaga paluszkiem albo jezyczkiem i jest nam obojgu dobrze. musicie ze soba porozmawiac i sobie to wytlumaczyc. mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia. pamietaj ze lepiej jest o tym porozmawiac niz nic nie mowic i dusic to w sobie albo robic cos na sile.
zarcik. kochamy sie wtedy kiedy oboje mamy na to ochote i wypada to w tym samym momencie. tylko ze mi czasami raz nie wystarcza ja nie mam takich problemow...nawet mi sie wydaje, ze to ja czesciej chce niz on zarcik.
...a czy to takie dziwne lub śmieszne, że kobieta potrzebuje więcej niż facet? Nie wiem dlaczego tak się utarło, że to zawsze facet musi nakłaniać i inicjować sex, a to czy do niego dojdzie ma zależeć tylko od kobiety.
Kochać i być kochanym
-
PGR
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”