wg mnie to dośc ciekawa forma wylewania swoich mysli, smutków i radości.
W zasadzie od zawsze prowadziłam pamietniki i mam tego cała mase w domu. To taka kontynuacja dziela
<koputerowiec2>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

(alez sie praktyczna i nudna na starosc zrobilam)

Mysiorek pisze:No dawaj Sierściuchu

wlasnie lisciczkoMysiorek pisze:No dawaj Sierściuchu - gdzie masz swój?

Maverick pisze:Dla mnie bezsens. Psychiczny ekshibicjonizm

moon pisze:GNRose, to blogi się pisze żeby poznac czyjś komentarz?
Bo ja pisze tak po prostu, jak mam ochotę coś napisać w moim skrawku internetu
Jakies czcze przechwalki 13latek, ktore probowaly wzbudzac sensacje swoimi "wyczynami" itp. Napisalem tylko, ze ja osobiscie nigdy nie przekonalem sie do nich-moze dlatego, ze zawsze brakowalo mi cierpliwosci, zeby wsrod dziesiatek pustych blogow wynajdywac jakies pojedyncze warte uwagi. Byc moze chetnie poczytalbym-tak, jak Ty- jakies autorstwa moich znajomych, ale niestety zadne z nich nie robi tego.
) bo synowi chyba raczej bym nie dala do przeczytania. Ale teraz stwierdzilam ze raczej tego nie zrobie, chociaz - wszystko sie zmienia 
Hyhy pisze:Mysiorek pisze:No dawaj Sierściuchu
Wypraszam sobie! Tylko mi wolno uzywac tego slowaprosze wiecej tak nie pisac

karmen pisze:ja też kiedys prowadzilam bloga ale jakos szybko mnie to znudziło... i zbytnio nie było co pisac... ale od lat pisze pamietniki no i do dzis mi to pozostało... wiec wole wszystko przelewac na kartki papieru...
MR G pisze:a te blogi co są pozakładane na rużnych serverach to one szybko nie padna tak wiec bloga bedzimy mogli mięeć bardzo dlugo
. Mialam bloga na www.eblog.pl i wchodze sobie raz a tak pisze :
wiem co mowie 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 689 gości