Chcialbym was z czyms zapoznac. To miala byc niespodzianka
Skontaktowalem sie z serwisem pewnie wszystkim znanym - fotka.pl, czy bylaby mozliwosc zareklamowania naszego forum i stronki u nich. Dostalem odpowiedz ze byliby tym zainteresowani, pod warunkiiem, ze my zajmowalibysmy sie dzialem na ich stronie pt intymne. jakies artykuly itd ogolnie prowadzenie.
Szukam tym poastem rowniez ludzi, ktorzy pomogliby to robic. Nie wiem dokladnie co nalezaloby do naszych obowiazkow jesli chodzi o sprawy techniczne(ale wysle majla i sie dowiem:D) ale czy bylby ktos ze stalych i dobrze mi znanych bywalcow chetny poprowadzic dzial intymnie ? Przedewszystkim chodzi o artykuly na rozne ciekawe tematy, tak jak to jest na Agnieszce, byc moze wysylanie tego na serwer jeszcze dokladnie nie wiadomo.
Prosze rowniez o odpowiedz, co sadzicie o takiej reklamie i takim ukladzie. Byloby to 500 tys. odslon miesiecznie u nich na fotce.pl naszej reklamy, wiec chyba sporo? A my mielibyscmy reklame i wiecej uzytkownikow byc moze znalazlo by miejsce tutaj u nas na stale
Myslalem rowniez o jakis specjalistach, lekarzach ktorrzy mieliby tutaj swoj dzial, silnie moderowany przed dobrych adminow
Powiedzcie co sadzicie na te tematy. Nie wiem czy ankieta wyjdzie bo jeszcze takowej nie robilem na tym forum
I jeszcze cytat z wypowiedzi Admina fotki:
- co miesiac dostajecie 500tys odslon billboarda u nas
- w zamian "opiekujecie" sie dzialem "intymnie..." u nas. najfajniej
bybylo gdyby to byly autorskie teksty, w drugiej kolejnosci ciekawe
wypowiedzi z danego tematu /ulozone w ladna calosc/.
Doklanie bede rozmawial jutro lub pojutrze, tylko Agnieszka poprosila mnie o zalozenie takiego tematu i wasze opinie.

ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
" itd...
.