boimy się ciąży :-(

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Dorka

boimy się ciąży :-(

Postautor: Dorka » 26 lis 2003, 22:35

Mam wspaniałego chłopaka. Jesteśmy razem prawie 8 m-cy. Od jakiegoś czasu zainteresowała nas ,,miłość francuska" , a ponieważ bardzo sie kochamy postanowilismy spróbować.
Było cudownie. Zastanawiam sie tylko czy jest możliwośc zajścia w ciąże, gdy połknę jego nasienie ??? Rozmawialiśmy na ten temat ale nie mamy pewnosci....
Prosimy o szybką odpowiedz... Z góry dziekujemy.

Pozdrawiam.
Papa
Gość

Postautor: Gość » 27 lis 2003, 12:41

Nie ma takiej mozliwosi , by przy połykaniu jego nasienia zaszłas w ciązę mozliwosc jest tylko wtedy kiedy owo nasienie znajdzie sie w pochwie i to wtedy gdy bedziesz miała tzw. dni płodne , proponuje poznac siebie !!
Gość

Postautor: Gość » 27 lis 2003, 15:27

słabiutkie to pytanie :?
Kasia

Postautor: Kasia » 27 lis 2003, 21:21

Dorotka ..... Twoje pytanie bylo bardzo trafne, wiesz ja tez sie nad tym zastanawialam .... w sumie bylam prawie pewna, ze nie mozna zajsc w ciaze, ale ... lepiej byc pewnym ..... :) "Kto pyta nie bladzi" :) :D
PanX

Postautor: PanX » 07 gru 2003, 22:47

lecz by oby na pewno sie nie zachodzi w ciaze :-/ chcialbym byc pewny w 100%? :?:
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 07 gru 2003, 22:58

Tak, zajdzie w ciążę, zapłodnią się migdałki, ciąża rozwinie się w przełyku i może doprowodzić do uduszenia matki albo jej smierci głodowej. :723: Skąd wam przychodza do głowy takie bzdury?? Na biologii chyba mieliście lekcje o układzie rozrodczym? NIE MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ POPRZEZ SEKS ORALNY!

Ech, tak to jest gdy dzieci się bawią w dorosłych. Swoją drogą, wiedzą o oralu, a nie mają pojęcia jak się w ciążę zachodzi. To jakaś podpucha? Bo jeśli tak, to baardzo słabiutka...
Awatar użytkownika
Kaska
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Kaska » 10 gru 2003, 19:16

PanX na pewno nie mozna zajsc w ciaze .... :) sama kiedys nie bylam pewna, ale ... teraz wiem ze na pewno nie! :)
Hehe, SueEllen ... :) hmm.. w sumie mozna by bylo opatentowac twoj pomysl z nowym miejscem ciazy ... :lol:
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
ramona
Entuzjasta
Entuzjasta
hahaha

Postautor: ramona » 16 gru 2003, 10:20

SueEllen pisze:Tak, zajdzie w ciążę, zapłodnią się migdałki, ciąża rozwinie się w przełyku i może doprowodzić do uduszenia matki albo jej smierci głodowej. :723: Skąd wam przychodza do głowy takie bzdury?? Na biologii chyba mieliście lekcje o układzie rozrodczym? NIE MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ POPRZEZ SEKS ORALNY!

Ech, tak to jest gdy dzieci się bawią w dorosłych. Swoją drogą, wiedzą o oralu, a nie mają pojęcia jak się w ciążę zachodzi. To jakaś podpucha? Bo jeśli tak, to baardzo słabiutka...
i wszystko w temacie
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 gru 2003, 22:29

A Ty kochana Aisho skąd jestes taka mądra co ??? :wink: :wink: :roll: :roll: :P :lol:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ramona
Entuzjasta
Entuzjasta
.....

Postautor: ramona » 19 gru 2003, 03:00

MAM ZAJEBISTEWGO PARTNERA KTÓRY MI WSZYSTKO TŁUMACZY I JEST DLA MNIE WYROZUMIAŁY I WIELE MNIE NAUCZYŁ - CO CHCESZ MI PRZYTRZEC NOSKA ,
TO CHYBA TYLE
CAŁUSKI
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 01 lut 2005, 19:26

hehe:D nio tak:D w sumie jeszcze z 2,5 roku temu też bym zadawała takie pytanka;D ale postanowiłam że sama do tego dojde;D i wiem że nie można od tego zajść w ciąże:D

SueEllen :D świetnie to napisalaś:P choć sama jestem młoda:) (ma osiemnastak:D za 2 mieszki:)) to sądze ze jeśli się czegoś takiego nie wie, to nie powinno się brać za miłość fr... :D

i kto to mówi... masakra :550:
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU! :* =-
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 01 lut 2005, 22:27

cos czesto sie to pytanie pojawia...co sie dzieje :553:
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 lut 2005, 22:28

to temat sprzed ponad roku...
castrolek wygrzebala
Awatar użytkownika
jaTOja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaTOja » 02 lut 2005, 21:35

dosc smieszne pytanie ale jezeli to jest problemem to juz ... ww odpowiedzieli , i ja sie podlanczam tylko chce Was przestrzec przed zabawami - zeby nie przeniesc nasienia np. na lapkach- i przypominam ze u faceta czasem przed wytryskiem pojawia sie plyn w ktorym sa zywe plemniki, pisze tak bo juz sie strachu najadlem, z dziewczyna kiedys sexu nie uprawialismy a balismy sie ze bedziemy rodzicami =) PZDR

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”