Sorry, Moon, za prywatne wycieczki, ale ja ubóstwiam Woody'ego Allena, a Ty mi się kojarzysz właśnie z nim. Woody Allen w spódnicy. Typ neurotyczny, postrzegający rzeczywistość w specyficzny sposób i wyrażający kategoryczne sądy bez owijania w bawełnę. Jak dla mnie cudo!
Złote pióro
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Złote pióro
Czytam tak sobie zaległe posty i wyję ze szczęścia. Jak zwykle wyję z powodu postów Moon. Zgłaszam Moon do głównej nagrody - Złotego Pióra!
Sorry, Moon, za prywatne wycieczki, ale ja ubóstwiam Woody'ego Allena, a Ty mi się kojarzysz właśnie z nim. Woody Allen w spódnicy. Typ neurotyczny, postrzegający rzeczywistość w specyficzny sposób i wyrażający kategoryczne sądy bez owijania w bawełnę. Jak dla mnie cudo!
- ksiezycowka
- Weteran

Ahh Pegaz czasem to trudno. Uchodze w towarzystwie za osobe bardzo szczera, ale chcialabym zeby czasem komus(kto mi strasznie dziala na nerwy)w piety poszlo. A najczesciej bywa, ze licze do 10 i ustepuje glupszemy.
heh no wiadomo
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”