opinia rodzicow??
Moderator: modTeam
to se lepiej zalozcie new temat
wracajac starzy wiedza ze nie bedzie tam sie nic dzialo chodzi mi o to co oni mogą o niej pomyslec... bo mi powiedziala ze moga se pomyslec ze jest puszczalska. chodz ja wiem ze na pewno nie!
wracajac starzy wiedza ze nie bedzie tam sie nic dzialo chodzi mi o to co oni mogą o niej pomyslec... bo mi powiedziala ze moga se pomyslec ze jest puszczalska. chodz ja wiem ze na pewno nie!
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Co by nie zrobiła to ludzie zrobią z niej puszczalska , dzis juz jednak mało sie kto przejmuja takim czyms , kazdy ma swój rozum , ze mnie zrobili luja
<aniolek2> i myslicie ze mi to w czymkolwiek zaszkodziło ?...wrecz przeciwnie , jest odwrotnie ! tylko te odrzucone najgłosniej szczekaja ! <aniolek2> <aniolek2>
<aniolek2> i myslicie ze mi to w czymkolwiek zaszkodziło ?...wrecz przeciwnie , jest odwrotnie ! tylko te odrzucone najgłosniej szczekaja ! <aniolek2> <aniolek2>poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran

Bo to jest tak, ze rodzice wola czesto sami siebie oklamywac. Nawet jak cos podejrzewaja to i tak wola nie wiedziec.
dokladnie! jak dla mnie troche to smutne, ale z drugiej strony bardzo (mi) to ulatwia zycie. zwykle i tak klamie im jak najeta (a jesli nie klamie to nawijam o tym, co robilam w takim tempie, ze ich to pewnie przytlacza), a oni sa swiecie przekonani, ze maja nad tym wszystkim kontrole i ze mnie wychowuja jak nalezy

wlasnie wrocilismyide spac
- i jak, byl

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”