z tego co sie orientuje, to jesli chcesz gadac przez kompa to jest za darmo, a jesli chcesz gadac z kims przez skype i telefon to placisz jakis tam abonament, ale pewna nie jestem, bo mam darmowe wieczory i weekendy w tp sa i mi wystarczy ;P
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Darmowe wieczory i weekendy w CHWTPSA nie sa darmowe, placisz za kazde polaczenie ok 50 gr
Ze skype jest dokladnie tak jak kolezanka napisala.
www.skype.com www.skype.onet.pl bodajze
Ze skype jest dokladnie tak jak kolezanka napisala.
www.skype.com www.skype.onet.pl bodajze
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Sir Charles
- Weteran

charlie pisze:hyhy pisze:Darmowe wieczory i weekendy w CHWTPSA nie sa darmowe, placisz za kazde polaczenie ok 50 gr
No co Ty mowisz
Od kiedy to mamy, to zamiast 200 zl za telefon placimy 100
my tak samo, regularnie placilismy ok 180zl. a teraz najwiecej 110. No i porządnie pogadać można,bez zegarka w reku
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
to policz ile razy dzwonisz w ciagu miesiaca, ile POLACZEN wykonales i zapisz, zobacz ile zaplacisz. A potem wykonaj np 100 polaczen wiecej i odejmij drugi rachunek od pierwszego, zaplacisz ok 50 gr za polaczenie, chyba ze 30 pare groszy bo byc moze to zmienijszyli, kiedys bylo 50. Jak dzwonisz do cioci, placisz 50 gr a mozesz gadac i do 3 rano od 18, zaplacisz 50 gr(albo 30 pare). 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy ja nie wiem jak myśmy to zrobli ale w tamtym miesiącu zapłaciliśmy 90 zł TP.
Było wykonywanych duzo połączeń, i nawet przyjmując że za polaczenie jest 10 gr to nie mogliśmy zapłacić tych 90 zeta, bo polaczeń bylo wykonywanych na duzo, duzo wiecej
Robi problem? Dziwak z niego jakiś. Sprobuj sie potargowac, moze cos zjedzie.
Normalnie płaci się ok 20zł i ma sie zewnetrzny. Ja tak w ogóle polecam zwiększenie szybkości łącza jeżeli chodzi Ci tylko o p2p - co nie zmienia faktu, że Zewnatrze IP daje duzo korzysci. Sciagasz od wszystkich i nie ma problemow z serwerami, mozesz pograc przez internet, mozesz postawic serwer...
Było wykonywanych duzo połączeń, i nawet przyjmując że za polaczenie jest 10 gr to nie mogliśmy zapłacić tych 90 zeta, bo polaczeń bylo wykonywanych na duzo, duzo wiecej
Pegaz pisze:Ja mam problem ze Skypem bo administrator robi problemy z przyznaniem zewnętrznego IP i transfer na P2P jest cienki..Nie wie ktoś jak temu zaradzić?
Robi problem? Dziwak z niego jakiś. Sprobuj sie potargowac, moze cos zjedzie.
Normalnie płaci się ok 20zł i ma sie zewnetrzny. Ja tak w ogóle polecam zwiększenie szybkości łącza jeżeli chodzi Ci tylko o p2p - co nie zmienia faktu, że Zewnatrze IP daje duzo korzysci. Sciagasz od wszystkich i nie ma problemow z serwerami, mozesz pograc przez internet, mozesz postawic serwer...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Wróć do „Wszystkie inne tematy”