przedłużający się okres
Moderator: modTeam
przedłużający się okres
przedłużający się okres w tym problme u mojej koelzanki trwa juz 14 dni zazwyczja okolo 10 tygodnia.... co to moze oznaczac??
- ksiezycowka
- Weteran

To w końcu ten okres trwa 14 dni czy 10 tygodni, bo z tego ciężko wykapować. Czy ty przypadkiem nie mylisz długości cyklu (od 1-szego dnia miesiączki do 1-szego dnia następnej) z długością trwania okresu czyli krwawienia (inaczej miesiączki)? Myślę, że to powinno ci pomóc przedstawić jaśniej problem koleżanki.
Kochać i być kochanym
wygon ją szybko do lekarza, jesli nie pójdzie na czas to może wylądowac w szpitalu z wycieńczenia i nabawić się anemii.Lekarz sprawdzi skad to krwawienie jesli bedzie ok to jej przepisze tabletki na regulacje okresu do tego zrobi badania krwi by zobaczyc jej krzepliwośc i czy czasem nie ma juz anemii , przpisze witaminki i tyle .Także niehc biegusiem do lekarza poki jeszcze nic powaznego z tego nie ma!!
you touch me
in special places...
in special places...
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta

wiem zaraz jade do niej i zaciagne ja do tego ginekologa tylko problem w tym ze ona ma zle doswiadczenia ma dopiero 16 lat .... i jeszcze jest bardoz niesmiala wiec wizja ponownego badania przez 25 latka.... niejest zbyt mila ale.... juz ja ja tam zaciagne :-) ehh kobiety :-P dzieki za odpowiedzi....
p.s. .... nie pisz postow na kacu albo po imprezie bo to tylko......
hiehiehie...
p.s. .... nie pisz postow na kacu albo po imprezie bo to tylko......
hiehiehie...- ksiezycowka
- Weteran