Piosenki weselne
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Piosenki weselne
Witam i proszę o pomoc. Czy możecie podać mi tytuły piosenek które nadają się na wesele? Kompletnie nie mam pojęcia a czasu coraz mniej...
- ___ToMeK___
- Uzależniony

ore ore...
przepijemy naszej babci domek caly...
cholera, mam gdzies kartke z kilkudziesiecioma przyspiewkami
jak znajde to zapodam 
ore ore...
przepijemy naszej babci domek caly...
cholera, mam gdzies kartke z kilkudziesiecioma przyspiewkami
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
"Gdybym mial gitare"
"Gleboka studzienka"
"Goralu, czy ci nie zal"
"Hej bystra woda"
"Jada wozy kolorowe"
"Karolinka"
"O moj Rozmarynie"
"Przepijemy naszej babci"
"Szla dzieweczka"
"Sto lat"
"U cioci na imieninach"
"Upływa szybko życie"
"W zielonym gaju"
"Kalina"
"Hej sokoły"
"Cyganeczka"
I jeszcze troche jest, ale nie pamietam tytułów
"Gleboka studzienka"
"Goralu, czy ci nie zal"
"Hej bystra woda"
"Jada wozy kolorowe"
"Karolinka"
"O moj Rozmarynie"
"Przepijemy naszej babci"
"Szla dzieweczka"
"Sto lat"
"U cioci na imieninach"
"Upływa szybko życie"
"W zielonym gaju"
"Kalina"
"Hej sokoły"
"Cyganeczka"
I jeszcze troche jest, ale nie pamietam tytułów
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
ja w zyciu na swoim weselu nie chcialabym typowych biesiadnych piosenek!! Przeciez to koszmar! Zupelnie mnie nie obchodzi to ze disco polo zwykle kroluje na weselnych zabawach ale moje uszy nie znioslyby tego!! ;-) Wolalabym naprawde urzadzic wesele w bardziej nowoczesnym stylu, da sie to zrobic tak zeby bawili sie ludzie w roznym wieku - naprawde:) i niekoniecznie przy Majteczkach w kropeczki ;-) Ostatnio bylam na weselu wujka - pierwsza piosenka U2...pieknie bylo /pomijajac sam fakt ze wesle to najbardziej kiczowata impreza jaka moze byc
/
i nikt nie narzekal ;-) Wiec apaluje o kreatywnosc - nie idzcie na latwizne a postarajcie sie zeby ten dzien byl naprawde wyjatkowy 
jedzie pociąg z daleka.....
czerwone róże są......a fioletowe bzyyyyyy......
na droge zycia......
rzeki przepłynołem ....
kurde na wesele we wrzesniu 10 tego ide to może cos wiecej po tym napisze
:)
[ Dodano: 2005-08-26, 00:03 ]
aha zapomniałem polecam BONY M z ,,nowoczesnych' to sie nie starzeje
czerwone róże są......a fioletowe bzyyyyyy......
na droge zycia......
rzeki przepłynołem ....
kurde na wesele we wrzesniu 10 tego ide to może cos wiecej po tym napisze
[ Dodano: 2005-08-26, 00:03 ]
aha zapomniałem polecam BONY M z ,,nowoczesnych' to sie nie starzeje
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 00:10 przez joseph, łącznie zmieniany 1 raz.
...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
No jasne ze nie z plyty cd ale czesc moze byc puszczanych a czesc granych przez zespol. Bedac w Kolobzregu na wakacjach co wieczor bawilam sie na imprezach- dancingach z muzyka na zywo, goscie byli swietni duet Tommy&Daro! przebjowi, niepowtrzalani, grali z humorem i pasja, spiewali po francusku (Aicha), wlosku (Ti Amo i inne), hiszpansku (Aventura,Ricky Martin czy Iglesias, nawet Daddy Yankee-Gasolina
). Bawili sie wszyscy!! I starzy i mlodzi i dzieci
Do rana. Wiec jak sie chce to moza wszystko 
). Bawili sie wszyscy!! I starzy i mlodzi i dzieci - ___ToMeK___
- Uzależniony

trzeba jednak uwzglednic to, ze czesto wiekszosc gosci to ludzie starsi (tzn sporo po 40-tce). Jakos nie widze ich dobrze bawiacych sie przy wzglednie nowych utworach. Do tej pory bylem na jakichs 5 weselach. Na jednym z nich muza byla calkiem nowoczesna, ze tak to nazwe. I wlasnie to wesele najgorzej wypadlo, ludzie najgorzej sie przy takiej muzyce bawili.
A przyspiewki przy stole to jest po prostu MUS!!!!!!! Zwlaszcza jak sa smieszne i zboczone
A przyspiewki przy stole to jest po prostu MUS!!!!!!! Zwlaszcza jak sa smieszne i zboczone
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
Andrew dokladnie <browar> Dla mnie nie ma roznyicy czy to dancing czy wesele, przekroj wiekowy byl akurat taki sam tam gdzie bylam /tez diadkowie i abbcie bo wiadomo ze duzo starszych ludzi nad morze przyjezdza/, zespol jest wiec gdzie roznica?? Ja juz wolalabym nie robic wesela w ogole gdyby mieli grac takie hity jak tu wymieniane
D Ja tez bylam na kilku weselach i najepiej bylo wlasnie na tym z nowoczesna muzyka
Wiec reguly nie ma jak widac
Co innego jak panstwo mlodzi sluchaja takiej muzyki ale meczyc sie na wlasnym weselu?? Co to to nie 
Wiec reguly nie ma jak widac 
No coz kazdy ma wlasne zdanie
Dla mnie piosenki biesiadne sa <belt1> a jak slysze czasem ze babcia albo mama podspiewuja jakis hit to wiem ze w ucho wpada:) Jakby nie patrzec hity disco polo grane na wesalach to tez nie jest oryginalne wykonanie przeciez ;-) Ja z kolei podziekuje takim weseliska w starym stylu i przy nastepnym zaproszeniu zapytam o muzyke 
Dla mnie piosenki biesiadne sa <belt1> a jak slysze czasem ze babcia albo mama podspiewuja jakis hit to wiem ze w ucho wpada:) Jakby nie patrzec hity disco polo grane na wesalach to tez nie jest oryginalne wykonanie przeciez ;-) Ja z kolei podziekuje takim weseliska w starym stylu i przy nastepnym zaproszeniu zapytam o muzyke
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 15:52 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
- ___ToMeK___
- Uzależniony

to w takim razie co robiliscie na tym weselu, kiedy siedzieliscie przy stole, jedliscie i piliscie? Tylko rozmawialiscie? Ciezko mi to sobie wyobrazic... ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja powiem tyle, ze bardzo bym chciala Mia,zeby na moim weselu byla nowoczesna muzyka, bo Disco Polo wrecz nie trawie <belt1> . Ale tradycja jest tradycja. Faktem jest, ze ciocie, wujkowie i ogolnie rodzina to glownie starsze osoby, wiec jednak bedzie typowo biesiadnie
. Tymbardziej,ze wesele ma sie raz(no nie kazdy ma raz,ale wiecei o co chodzi
) a nowoczesniej muzyki moge posluchac w kazdy weekend w pube/dyskotece czy klubie.
) a nowoczesniej muzyki moge posluchac w kazdy weekend w pube/dyskotece czy klubie.ja to bym chciala zeby mi zagral Bayer Full na weselu
a ze na codzien slucham Kaczmarskiego, Queenow, Animalsow, Rolling Stonsow itd to nie znaczy przeciez ze chcialabym cos takiego na zabawie weselnej gdzie zreszta i tak wszyscy beda
a ze na codzien slucham Kaczmarskiego, Queenow, Animalsow, Rolling Stonsow itd to nie znaczy przeciez ze chcialabym cos takiego na zabawie weselnej gdzie zreszta i tak wszyscy beda

Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Mia pisze:dla mnie nr 1 jest wlas nie muzyka, ludzie, atmosfera, alkohol to tylko dodatek
Muzyka fajna, ale przy niej trzeba sie bawic, a nie tylko sluchac, ludzie...? Napisalas to tak jakbys tam zaprosila samych znajomych i zero rodziny. A alkohol to taki sam dodatek jak orkiestra - niezbedny
I nie rozumiem czemu tak brzydzicie sie disco polo. Przynajmniej chodzi mi o te starsze, biesiadne piosenki, bo te nowe to faktycnzie kicz i tandeta. Nie ma ta muzyka zadnego przeslania, wartosci muzycznych ale mozna sie przy niej niezle pobawic
Wiadomo ze po kilku godiznach tego czlowiek sie odmozdzy, wiec dobrze by bylo to przeplatac innymi piosenkami...
Ale ok. Napisz jakie inne piosenki i kogo bys chciala na weselu. Ciekawi mnie to strasznie, moze masz racje
Maverick pisze:I nie rozumiem czemu tak brzydzicie sie disco polo. Przynajmniej chodzi mi o te starsze, biesiadne piosenki, bo te nowe to faktycnzie kicz i tandeta. Nie ma ta muzyka zadnego przeslania, wartosci muzycznych ale mozna sie przy niej niezle pobawic
Wiadomo ze po kilku godiznach tego czlowiek sie odmozdzy, wiec dobrze by bylo to przeplatac innymi piosenkami...
ja sie pod tym podpisuje! <browar>
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Hmm, właśnie dzisiaj jestem na kacu weselnym
Było biesiadnie bardzo, ale moja rodzinka dostaje ode mnie dużego minusa, a mianowicie zostałem zaproszony bez osoby toważyszącej, czyli mojej dziewczyny 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hardcore pisze:Hmm, właśnie dzisiaj jestem na kacu weselnymByło biesiadnie bardzo, ale moja rodzinka dostaje ode mnie dużego minusa, a mianowicie zostałem zaproszony bez osoby toważyszącej, czyli mojej dziewczyny
a ile z nią jestes ? i czy wiedzą o niej ?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
,,Złoty krążęk, złoty kążęk ten złocisty jego blask, ten okrągły jego kształt...
Złoty krążęk, złoty krążek, dziś połączył serca dwa, dusze dwie juz na wieki..."
jeciuuu jakie to piekne, mam nadzieje ze na moim weselu tej piosenki nie zabraknie... <zakochani> ale się rozmarzyłam.... zespół TOP ONE (prawdopodobnie)
Złoty krążęk, złoty krążek, dziś połączył serca dwa, dusze dwie juz na wieki..."
jeciuuu jakie to piekne, mam nadzieje ze na moim weselu tej piosenki nie zabraknie... <zakochani> ale się rozmarzyłam.... zespół TOP ONE (prawdopodobnie)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”