bol pod pacha
Moderator: modTeam
bol pod pacha
W szkole zaczelo mnie bolec pod pacha. Wyczuwam bolace dosc duze zgrubienie. Najwyrazniej powiekszony gruczol czy cos. I cholernie boli
. Co mam robic?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

Yasmine pisze:nie, nie mam,a czemu pytasZ?
Bo miałem podobną sytucję ... Bałem sie ze mam rakaczegoś w środku i sie przebadałem . I pytali mnie o coś takiego.
Ale mnie ażtak nie bolało ..
Moze przestanie ale w między czasie udaj sie do przychodni. Lekaż przebada i powie wszystko...
Moze masz jakis stan zapalny zwichniętą ręke przebranee mięśnie ...
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- ksiezycowka
- Weteran

Ale nie wierz we wszystko co CI powiedza. Jak ja miałam jakieś 13 lat to miłam jakiegoś guzka cholernego w cycku i się przeszlam do takiego byle jakiego lekarza to mi z miejsca walnął, że mam raka na 90% i dał skierowanie do onkologa. Wiecie jaki to szok dla mnie był?A onkolog dał antybiotyk i się rozszedł ten stan zapalny, bo to tyle było - jak sam powiedział hormony i tyle.
Może u Ciebie jest podobnie?Idx do lekarza, ale uważaj czy tonie jakiś konował.
Może u Ciebie jest podobnie?Idx do lekarza, ale uważaj czy tonie jakiś konował.
Shadow pisze:nie chce cie martwic, ale u mojej ciotki wlasnie w ten sposob objawil sie rak piersi...idz jak najszybciej do lekarza...
nie no w ogole nie zmartwilas
Mialam juz kiedys takie cos (pare lat temu), ale po kilku dniach przeszlo samo.
lollirot pisze:węzeł chłonny - ale co z nim nie tak, tego nie wiemy.
mysle,ze to to. Ogolnie zle sie od paru dni czuje, boli mnie glowa, gardlo. I chce mi sie plakac ciagle
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Yasmine pisze:mysle,ze to to. Ogolnie zle sie od paru dni czuje, boli mnie glowa, gardlo. I chce mi sie plakac ciagle
moze anginka albo inne w tym stylu? byle nie grypa:( idz do lekarza, lepiej jak najszybciej dorwac badziewa, niezaleznie co nim jest:) <3m_się>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot pisze:moze anginka albo inne w tym stylu? byle nie grypa:( idz do lekarza, lepiej jak najszybciej dorwac badziewa, niezaleznie co nim jest:)
Ja u lekarza(nie liczac ginka i szczepionki ostatnio)to nie bylam baaardzo dlugo(ostatni raz chyba 2 lata temu przy anginie ropnej).
Ale chyba sie bedzie trza znow wybrac
- ___ToMeK___
- Uzależniony

jestem takze za tym, ze jest to wezel chlonny.
Mialem taki sam problem jakies 2 lata temu. Pani doktor sugerowala, ze sie nie myje pod pachami
. Koniec koncow skonczylo sie to tak, ze to g... peklo, bylo troche ropy
. Czasem samo znika bez sladu.
Mialem taki sam problem jakies 2 lata temu. Pani doktor sugerowala, ze sie nie myje pod pachami
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
- ___ToMeK___
- Uzależniony

Yasmine pisze:Ale ja nie mam zadnegego "konca". To nie wrzod, jak to ma wycieknac
tez nie mialem. Po prostu byl to spory guz, ktory na dodatek bolal. Dopiero po kilku dniach zrobil sie z tego wrzod
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
- ksiezycowka
- Weteran

Yasmine pisze:A do lekarza i tak nie mialam czasu isc bylam cholernie zabiegana od rana.
No jasne po co isc...? Przeciez ludzie z forum lecza...ehhh...na glupote nie ma lekarstwa...
Pisze to tylko dlatego bo mam nadzieje ze oprzytomniejesz i przejrzysz na oczy...smigaj kobieto do lekarza a nie sie bawisz w faceta!!!