Proble!
Moderator: modTeam
Proble!
Jestem z facetm który jest starszy o 17 lat!jestesmy ze soba pół roku ale "wpółzycie"zaczelismy jakies 2 miesiace temu i tu jest problem.
na poczatku jest miło całuje mnie,piesci rekami,robi minetke w ogóle jest miło ale jak juz zaczyna wsadzac swój członek we mnie to pojwia sie problem!włacza mi sie jakas blokada psychiczna i nic z tego...zajebiscie mnie to boli,czuje sie okropnie!i mówie nie wiem ze go to boli bojest nagrzany a ja nagle nie!bardzo bym chciała aby wkońcu było cudownie by wsedł we mnie i w ogóle ale cholera nie wiem co zrobic!próbowalismy juz chyba z 5 razy ale zwsze to samo bół i strach!!wiem ze tak długo nie pocianie i wkońcu odejdzie bo juz kiedys napomknał ze jestem dziwna ze cyba niedorosłam to zycia!!a przeciez juz niemam nastu lat wiec o zyciu conieco wiem!prosze o podpowiedzi!!!jak pokonac sama siebiei przezyci to cudowne uczucie jakim jest sex!a powiem ze z poprzednim facetem było podobnie!!!!
na poczatku jest miło całuje mnie,piesci rekami,robi minetke w ogóle jest miło ale jak juz zaczyna wsadzac swój członek we mnie to pojwia sie problem!włacza mi sie jakas blokada psychiczna i nic z tego...zajebiscie mnie to boli,czuje sie okropnie!i mówie nie wiem ze go to boli bojest nagrzany a ja nagle nie!bardzo bym chciała aby wkońcu było cudownie by wsedł we mnie i w ogóle ale cholera nie wiem co zrobic!próbowalismy juz chyba z 5 razy ale zwsze to samo bół i strach!!wiem ze tak długo nie pocianie i wkońcu odejdzie bo juz kiedys napomknał ze jestem dziwna ze cyba niedorosłam to zycia!!a przeciez juz niemam nastu lat wiec o zyciu conieco wiem!prosze o podpowiedzi!!!jak pokonac sama siebiei przezyci to cudowne uczucie jakim jest sex!a powiem ze z poprzednim facetem było podobnie!!!!
- artek17krk
- Bywalec

jesli ma do Ceibie o to pretensje to raczej nie spodziwaj sie jakiegos wielkiego uczucia z jego strony.. bez urazy
jesli tak Ci mowi to on chyba niedorosl bo powinien zrozumiec ...
niunia*** pisze:wkońcu odejdzie bo juz kiedys napomknał ze jestem dziwna ze cyba niedorosłam to zycia
jesli tak Ci mowi to on chyba niedorosl bo powinien zrozumiec ...
I'll be here... Why? I'll be 'waiting'... here... For what? I'll be waiting... for you... so if you come here, you'll find me... I promise...
Re: Proble!
niunia*** pisze: włacza mi sie jakas blokada psychiczna i nic z tego...zajebiscie mnie to boli,czuje sie okropnie!i mówie nie
Czegos tu nierozumiem , mozesz napisac co Cie konkretnie boli? Bo trudno z Twojej wypowiedzi wywnioskowac gdzie moze lezec przyczyna , czy w budowie twojego ciala (konkretnie cipki ) czy glebia problemu lezy w psychice
Takze moze wiecej szczegolow??
bubu pisze:niunia*** pisze: włacza mi sie jakas blokada psychiczna i nic z tego...zajebiscie mnie to boli,czuje sie okropnie!i mówie nie
Czegos tu nierozumiem , mozesz napisac co Cie konkretnie boli? Bo trudno z Twojej wypowiedzi wywnioskowac gdzie moze lezec przyczyna , czy w budowie twojego ciala (konkretnie cipki ) czy glebia problemu lezy w psychice
Takze moze wiecej szczegolow??
Moze nie tak boli ale psychicznie zaczynam zle sie czuc...jak rzecz!a boli mnie jak juz wkłada ,wchodzi we mnie kurcze niewiem jak mam opisac ten ból..no boli i tyle!!!!!!!!!!!!
Moze nie tak boli ..... niewiem jak mam opisac ten ból..no boli i tyle!!!!!!!!!!!!
No to qzwa boli czy nie boli

podejrzewam, ze instynktownie sie blokujesz bo sadzisz, ze on jest za duzy
albo czujesz, ze to jednak nieodpowiedni facet... nie czujesz milosci z jego strony
plus prawdopodobny brak nawilzenia...
osobiscie po takich komentarzach z jego ust, kopnelabym go w tylek i czesc
albo czujesz, ze to jednak nieodpowiedni facet... nie czujesz milosci z jego strony
w ujemnej czasoprzestrzeni i dodatnim duszoczasie...
bubu pisze:No to qzwa boli czy nie boli?
BOLI!
Ja osobiście też bym kopnęła takiego faceta w dupę, gdybym była kobietą i walnąłby mi taki tekst. Co to w ogóle ma oznaczać? Lalą jesteś dmuchaną jakąś? Pieprzony egoista, nie patrzy na Ciebie, tylko traci cierpliwość, bo jakiś problem jest, a on nie może se ulżyć. Blee
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Cinnamon pisze:podejrzewam, ze instynktownie sie blokujesz bo sadzisz, ze on jest za duzyalbo czujesz, ze to jednak nieodpowiedni facet... nie czujesz milosci z jego strony
dzieki...chyba masz racje i dlatego od wczoraj juz nie dzwonie do niego!!jesli mu zalezy na mnie a nie na pieprzeniu sie tylko to zadzwoni jak nie to nie!!!
choc zapewniał mni eo swojej miłosci ze kocha itp ale to tylko słowa no nie!!!
moze po prostu Twoje podswiadome "ja" czuje ze jemu chodzi o jedno i sie przed tym w ten sposob broni? Jesli przyczyna nie lezy w Twojej budowie (a z wczesniejszych Twoich postow chyba raczej wychodzi ze z Toba wszystko ok) to znaczenie tu ma psyche.
Jesli uslyszalabym od faceta jakies teksty w stylu
to juz bym mu podziekowala i pomachala na "do widzenia"![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jesli uslyszalabym od faceta jakies teksty w stylu
niunia*** pisze:napomknał ze jestem dziwna ze cyba niedorosłam to zycia
to juz bym mu podziekowala i pomachala na "do widzenia"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Problem tkwi w Twojej psychice. Muissz być rozluźniona, nie myśl o tym w ogóle, poddaj się emocjom i własnemu ciału. Niech najpierw pieści Cię paluszkami.
A może to głębszy problem, ale to Ty już wiesz czy tak jest czy nie. Moze jest coś, co zdarzyło się w przeszłości nieciekawego,a Ty dalej sobie z tym nie radzisz. Wtedy najp[ierw rozwiąż problem.
No i pogadaj z nim o tym, niech wie wszystko.
A może to głębszy problem, ale to Ty już wiesz czy tak jest czy nie. Moze jest coś, co zdarzyło się w przeszłości nieciekawego,a Ty dalej sobie z tym nie radzisz. Wtedy najp[ierw rozwiąż problem.
No i pogadaj z nim o tym, niech wie wszystko.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
[quote="natasza"]Problem tkwi w Twojej psychice. Muissz być rozluźniona, nie myśl o tym w ogóle, poddaj się emocjom i własnemu ciału. Niech najpierw pieści Cię paluszkami.
No i pogadaj z nim o tym, niech wie wszystko.[/quote]
spoko ale dzieki!tak piesci mnie paluszkami,jezyczkiem i jest oki ale potem gdy wchodzi członkiem znóew jest blkokoada!tak mas racje to psychika!
gadałam znim wie wszystko ale jakos mu to zaczyna przeszkadzac(a dodam ze my widujemy sie raz no dwa razy w miesiacu)bo pracuje!!
ale po przeczytaniu tych wszystkim postów stwierdzm ze naprawde chyba ten zwiazek niema sensu i czas go skońzyc! Bo temu facetowi to tylko o sex chodzi !!! <banan>
No i pogadaj z nim o tym, niech wie wszystko.[/quote]
spoko ale dzieki!tak piesci mnie paluszkami,jezyczkiem i jest oki ale potem gdy wchodzi członkiem znóew jest blkokoada!tak mas racje to psychika!
gadałam znim wie wszystko ale jakos mu to zaczyna przeszkadzac(a dodam ze my widujemy sie raz no dwa razy w miesiacu)bo pracuje!!
ale po przeczytaniu tych wszystkim postów stwierdzm ze naprawde chyba ten zwiazek niema sensu i czas go skońzyc! Bo temu facetowi to tylko o sex chodzi !!! <banan>
Dziewczyno ty sobie innego faceta szukaj!! Bo mi się wydaje, że nad Tobą tylko jakiś anioł stróż czuwa, żeby nic z tego nie wyszło. Facet starszy (i to o ile!), w dodatku, zamiast być czuły i wyrozumiały odpłaca ci się beznadziejnymi komentarzami!! Ja bym takiego już dawno rzuciła i miałabym pełną satysfakcję , że on nie zrobił tego pierwszy.
niunia*** pisze:włąsnie sie odwiazałam.........
zerwałam wszelkie kontakty..
I o to chodzi! <browar>
Znajdziesz se bardziej troskliwego, czułego i delikatnego. A nie takiego gbura co tylko o sobie myśli...
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”