www.hattrick.org co do **** ???

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
www.hattrick.org co do **** ???

Postautor: Zuber » 20 wrz 2005, 09:59

no wlasnie co do **** z ta strona dzieje kupel zlozyl podanie o druzyne i dostal odrazu ja zakladam juz 5 konto ;/ za kazdym razem jak sie proboje na drugi dzien zalogowac to pisze ze nikt nie ma takiego maila albo takiego loginu a zaraz jak mi wysla haslo to sie moge zalogowac, tylko na drugi dzien takie cyrki sie dzieją:/ ma ktos z was moze tam konto? moze mi ktos pomoze ? bo nie wiem co mam zrobic ?
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
kanapka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kanapka » 20 wrz 2005, 15:11

wyślij maila do kogoś odpowiadającego za hattrick.org, pewnie gdzieś jest jakiś dział kontakt
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 20 wrz 2005, 19:31

Zuber, to nie tak sie robi.
W Hattricku rejestrujesz sie i musisz czekać na druzynę. Ja czekalem ok 25 dni. O przyznaniu druzyny zostaniesz poinformowany mailem. A wielokrotne rejestracje nic ci nie dadzą, bo z jednego kompa mozesz prowadzic tylko jedną druzynę.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 21 wrz 2005, 15:45

cubasa, ale ty miales pewnie pelno osob na liscie oczekujacych a ja mialem wczoraj jedna osobe na liscie oczekujacych dzisiaj chce sie zalogowac a tam bład probuje odzyskac haslo podaje email "błąd" podaje login "błąd"
"Such a lonely day

And it’s my

The most loneliest day of my life..."

SOAD - Lonely Day

Wróć do „Wszystkie inne tematy”