A może powrót do natury?????

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 22 lip 2004, 15:29

Krakowskich ginekologów.
Potwierdziło to paru. Wszelkie gumowo-lateksowo-tworzywowe rzeczy wywołują nadżerkę.
W tym prezerwatywy.
Co sztuczne, to sztuczne.
Oczywista, organizmy są w różnym stopniu podatne, ale są.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lip 2004, 19:19

Dokładnie tak jak pisze kolega !!! :564:
Stosujcie dalej , a byc moze sami sie przekonacie ! :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 22 lip 2004, 20:59

ostatnio coraz więcej o metodach naturalnych rozmyślam, no ale jesli bym jednak zaszla w ciążę to duzy problem bysmy mieli zważywszy na wiek i sytuację finansową. Tylko nie wiem czy mam hormony "na swoim miejscu" bo lecze się na brak okresu, cykl mam dokladnie 21 dniowy, ale moja pani gin. mowi ze powinno byc 28
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 23 wrz 2005, 17:27

mysle ze jest "duzo romantyzmu" w tym co piszesz misiek .... i "prawie wcale" nie absorbuje twojego zycia taka metoda antykoncepcji....muszla,komputer,wykresy,tabelki,...majac dwie glowy w domu i zone z cyklem ktory znam i jak narazie "pod gorke"niz "z gorki" jesli chodzi o dorobek wybiore jednak prezerwatywy...i podziwiam wymysl z nadzerka podczas ich uzywania.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 23 wrz 2005, 18:00

Ja stosuje w polaczeniu z prezerwatywami. Gdy nie mam 100% pewnosci to kapturek, a jak wiem, ze na pewno jest dobrze to bez. Tabletki owszem, ale za kilka lat, jak juz urodze dzieci. Wole nie eksperymentowac z chemia, ktora moglaby mi kiedys zaszkodzic.

A uczyc sie o metodach naturalnych zaczelam jak tylko poznalam mojego faceta. (mimo, ze wiedzialam, ze jeszcze troche minie zanim dojdzie miedzy nami do sexu). Teraz mam juz prawie dwu letnie doswiadczenia i stwierdzam, ze jest to... latwe. Tak naprawde, po kilku miesiacach to wie sie, kiedy trzeba lepiej sie obserwowac, dokladnie mierzyc temperature. Spokojnie mozna przymknac oko na kilkudniowe przerwy.

Nie uwazam sie za jakiegos eksperta, ale jezeli ktosby chcial to moge sprobowac pomoc nauce metod naturalnych (podeslac tabelke, zasady, pomoc w interpretacji wykresu itp) Potencjalnych zainteresowanych prosze o kontakt na priv albo na zlotooka_kotka@o2.pl.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”