Ból jąder?
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

a wracjac do tematu
owszem bola - a ci co twierdza onaczej - no coz - nie znaja sie na fizjologi i anatomi faceta
Andrew - twoja opinia sie nie liczy - zaczales wczesnie, zony masz dwie kochanek 10 - nie masz problemu
krzychTT dobrze powiedzial - cala noc lezec kolo kobiety miziac ja etc i miec wzod o twardosci stali hartowanej - bez zaspokojenia i sa efekty (choc nie zawsze)
polega to na tym ze facet jak sie podnieca dochodzi do silnego ukrwienia jader - i jest to calkowicie normalne - mija po wytrusku samo zanim wlasciciel zdazy to odczuc
jesli do wytrysku nie dochodzi a stan podniecenia sie przedluza - ukrwienie powoduje obrzek - stad bol (zreszta wiele czesci ludzkiego ciala po zbytnim ukrwieniu moze powstac obrzek i bolec przez pare godzin)
mowienie ze nalezy sprawy do konca doprowadzic zeby nie bolalo - no coz troche w tym racji
ale nie jest to obowiazkowe !
faceta jajka pobola ale przezyje - zreszta jak juz bola to po zawodach - masturbacja jest troche trudna do przeprowadzenia ze wzgledu na obolale klejnoty
tak wiec AiWen - owszem moga bolec - nie jest to jakos szczegolnei mocny bol - wspolczuc nie ma czego - wy kobiety same macie gorzej w dni czerwonej rewolucji
i nie mowimy tu o tym jak facetowi stanie - ze to od razu boli
boli jak mu stoi przez pare godzin
i nic :565:
a wracjac do tematu
owszem bola - a ci co twierdza onaczej - no coz - nie znaja sie na fizjologi i anatomi faceta
Andrew - twoja opinia sie nie liczy - zaczales wczesnie, zony masz dwie kochanek 10 - nie masz problemu
krzychTT dobrze powiedzial - cala noc lezec kolo kobiety miziac ja etc i miec wzod o twardosci stali hartowanej - bez zaspokojenia i sa efekty (choc nie zawsze)
polega to na tym ze facet jak sie podnieca dochodzi do silnego ukrwienia jader - i jest to calkowicie normalne - mija po wytrusku samo zanim wlasciciel zdazy to odczuc
jesli do wytrysku nie dochodzi a stan podniecenia sie przedluza - ukrwienie powoduje obrzek - stad bol (zreszta wiele czesci ludzkiego ciala po zbytnim ukrwieniu moze powstac obrzek i bolec przez pare godzin)
mowienie ze nalezy sprawy do konca doprowadzic zeby nie bolalo - no coz troche w tym racji
ale nie jest to obowiazkowe !
faceta jajka pobola ale przezyje - zreszta jak juz bola to po zawodach - masturbacja jest troche trudna do przeprowadzenia ze wzgledu na obolale klejnoty
tak wiec AiWen - owszem moga bolec - nie jest to jakos szczegolnei mocny bol - wspolczuc nie ma czego - wy kobiety same macie gorzej w dni czerwonej rewolucji
i nie mowimy tu o tym jak facetowi stanie - ze to od razu boli
boli jak mu stoi przez pare godzin
i nic :565:Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

- Entuzjasta

Andrew pisze:potwierdzam jestem erotomanem <aniolek2> ale zeby mnie jaja bolały , tylko jak sie je obiłem ! <aniolek2> dla mnie bzdura ! ale kto wie?
sperma cofała z powrotem i moze jeszcze myslisz ze do jąder?? <aniolek2>
Zgadzam sie
..bzdura <bicz2>
jajca moga bolec no jak jest jakas narosl na nich...wtedy wiadomo, do lekarza na badanie
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

faceta jajka pobola ale przezyje - zreszta jak juz bola to po zawodach - masturbacja jest troche trudna do przeprowadzenia ze wzgledu na obolale klejnoty Jezor
No raczej....
Bender pisze:nie jest to jakos szczegolnei mocny bol
To juz sprawa indywidualna. Ja się kilka razy pożygałem. Z bulu, to było coś nie wyobrazalnego. I mozna wspułczuć.
Bender pisze:i nie mowimy tu o tym jak facetowi stanie - ze to od razu boli
boli jak mu stoi przez pare godzin Puscic oko i nic Wsciekly
Ja już miałem dośc bo czochranie bobra już mi sie znudziło. Wyobraźcie sobie kolesia który podparty łokciem ze znudzoną miną wali gruche. W dodatku ma dziewczyne. PARANOJA!!!!!
Tak było i to nie był fascynujacy okres w moim zyciu.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Wstreciucha
- Weteran

- Weteran

taki1 pisze:dokladnie tak jest pozniej sie lata do kibla jakby sie mialo prostate
Prostate to sie ma i tyle, mozna ewentualnie miec "chora" prostate
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
BENDER ....! gadasz tak jak bym nigdy młody nie był i nigdy by mi nie stał po parę godzin , bolała to mnie łeb fiuta od przekrwienia , ale nigdy nie jajca , no sory jak mialem ich zapalenie to bolało troche ! <aniolek2> ale ja kosmita jestem zapewne <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Krzych(TenTyp)
- Weteran