Śniadanie do łóżka
Moderator: modTeam
Śniadanie do łóżka
Wiem...wiem... nie ten dział... ale bardzo zależy mi na czasie, a to jest jeden z najczestsciej czytanych działów...
otóż...jutrro nocuje u mnie dziewczyna, rankiem chciałbym jej zrobic niespodzianke w postaci dobrego sniadanka do łóżka:)»
co byscie mi poradzili zeby jej zrobic?? co lubicie dostawac na takie sniadanko??
prosze o odpowiedz..jeszcze raz sora za nieodpowiedni dział...
otóż...jutrro nocuje u mnie dziewczyna, rankiem chciałbym jej zrobic niespodzianke w postaci dobrego sniadanka do łóżka:)»
co byscie mi poradzili zeby jej zrobic?? co lubicie dostawac na takie sniadanko??
prosze o odpowiedz..jeszcze raz sora za nieodpowiedni dział...
You give me that funny feeling in my tummy...
vanwilder pisze:otóż...jutrro nocuje u mnie dziewczyna, rankiem chciałbym jej zrobic niespodzianke w postaci dobrego sniadanka do łóżka:)»
b]vanwilder[/b], hmmm co by Ci poradzić ?mistrzem kulinarnych doznań nie jestem ale ja bym polecił cos z kuchni francuskiej na słodko np: minetka z miodzikiem /może byc z powidłem zlabo dżemem(smak dowolny wedle życzen własnych):)(tylko żeby z lodówki nie były te słodziutkie dodatki)

lub albo i / a najlepiej iiiii ... i do tego mleczko tez na ciepło / oczywiście polecam wspólną konsumpcje składników sniadanka w łóżku uprzednio podgrzanego w piekarniku miłoći /<banan> oczywiście spożywamy ustami po przygotowaniu rączkami w/w potraw<aniolek2>
no cóż jak juz powiedziałeś
vanwilder pisze:Wiem...wiem... nie ten dział... ale bardzo zależy mi na czasie
o wystrój choreografie i temperature potraw postaraj sie sam
życzę Wam smacznego i słodkiego sniadanka:)
alohaaa <papa> ahaa tylko sie wyspijcie żebys miał rano siłe sniadanko przygotować hihihi ...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
- ksiezycowka
- Weteran

Edytka:) pisze:Obojetnie co zrobisz bedzie zadowolona
No więc właśnie.
A najlepiej jakbyś zrobił coś, co ona lubi, a nie my.
Może klasyczne kanapki z jej ulubionym dzemem lub serkiem, może lubi mleko, to płatki śniadaniowe? A może lubi jajecznicę? Ja nie wiem, ale Ty wiesz.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

Mysiorek pisze:Zrób "męską" potrawę : jajecznicę!
... i aromat, i prostota, i zawsze smaczna
A spróbowałaby jej nie zjeść tylko...
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Cokolwiekco lubicie dostawac na takie sniadanko??
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Yasmine pisze:jajeczniczka jest pycha
No tak. Ale życie stanie się zbyt monotonne
(czy aluzja jest czytelna?)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
to co? już po śniadanku?
jak na taki beztroski poranek ze śniadaniem do łóżka to mi najlepiej podchodzą takie zestawy:
1) oczywiście jajecznica, ale bez kiełbaski/boczku... może być ze szczypiorkiem, lub z papryką; do tego pomidorek
2) sałatka: serek wiejski + poszatkowana papryka
3) kanapki z puszystym serkiem (białym) zmieszanym ze szczypiorkiem i poszatkowanymi rzodkiewkami LUB kanapki z: sałatą, żółtym sercem, wędliną, pomidorem/ogórkiem
dla urozmaicenia można wyciąć kwiatuszek z pomidora lub rzodkiewki i położyć na tacy
do wszystkiego oczywiście herbatka lub kakao...
jak na taki beztroski poranek ze śniadaniem do łóżka to mi najlepiej podchodzą takie zestawy:
1) oczywiście jajecznica, ale bez kiełbaski/boczku... może być ze szczypiorkiem, lub z papryką; do tego pomidorek
2) sałatka: serek wiejski + poszatkowana papryka
3) kanapki z puszystym serkiem (białym) zmieszanym ze szczypiorkiem i poszatkowanymi rzodkiewkami LUB kanapki z: sałatą, żółtym sercem, wędliną, pomidorem/ogórkiem
dla urozmaicenia można wyciąć kwiatuszek z pomidora lub rzodkiewki i położyć na tacy
do wszystkiego oczywiście herbatka lub kakao...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
vanwilder pisze:ptaszek pisze:to co? już po śniadanku?![]()
śniadanka nie było...ale było cos lepszego:)
kocham Madzie!!!!!!![]()
ale jestem szczęśliwy
No, to chyba nic straconego
Ja za to śniadanie miałam mało ciekawe... Kanapki z topionym serkiem + pieguski. Ale co tam, ważne że razem
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”