Domek czy szlajanie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ojej, to zależy gdzie i z kim!
Poza tym u mnie to jak sinusoida. Rok temu to wszędzie bym latała. W tym roku za to mam okres siedzenia w domku. No ale jest jesień, "zaczyna się szkoła, a w knajpach zaczyna się picie"...
Poza tym u mnie to jak sinusoida. Rok temu to wszędzie bym latała. W tym roku za to mam okres siedzenia w domku. No ale jest jesień, "zaczyna się szkoła, a w knajpach zaczyna się picie"...

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Spinka pisze:Rozstania są dobre, bo sprawiają, że człowiek staje się wydajniejszy w pracy, więcej się uczy, więcej czyta, robi więcej rzeczy dla siebie.
Kiedy u mnie było odwrotnie. Jak poznałem dziewczynę, tak zacząłem się więcej uczyć, wiecej czytać i więcej robić rzeczy dla siebie. A tak to się opierdalałem totalnie.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Spinka pisze:Pewnie masz na myśli dziewczynę Usmiechnij sie!
MaM ktke ale kobiety z prawdziwego zdażenia mi nie zastapi . Nigdy !!!!!
Rozstania są dobre, bo sprawiają, że człowiek staje się wydajniejszy w pracy, więcej się uczy, więcej czyta, robi więcej rzeczy dla siebie. Korzystam z tego, ile się da usmiech
Ja równiez
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Ja mam inaczej, bo żyję trochę w pędzie. Pracuję wśród ludzi, zaczęłam kolejne studia, więc też dużo ludzi. Kiedy wracam do domu, mam niewiele czasu dla siebie, a wtedy w całości poświęcony był jemu. Teraz mam czas, żeby opychać się ulubioną czekoladą, mogę trzymać lakiery do paznokci w lodówce i rzucać szlafrok na środku łazienki
Trzeba szukać plusów. Tylko czasem w niedzielę albo sobotę trochę smutno, ale od czego jest przyjaciółka i przyjaciel?
Na szczęście zupełnie niezainteresowany kobietami i może dlatego jest cudownym przyjacielem 
Wróć do „Wszystkie inne tematy”