Jak myślicie co jest przyczyną tego ze wokół niektoruch ludzi gromadzą się tłumy? A wokół innych praktycznie nikt?
Co waszym zdaniem jest miarą popularności i atrakcyjności?
Ludzie do ludzi
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Myślę, że Ameryki nie odkryje pisząc:
- umiejętność radzenia sobie w rożnych sytuacjach
- operatywność
- atrakcyjność
- poczucie humoru
- inteligencja
A przyczyną? Może, że realizują ideał człowieka, ktory jest pożądany w dzisiejszych czasach. Poza tym, czy nie jest przypadkiem tak, że podświadomie podpatrujemy zachowania tego ideału, chcąc się czegos nauczyć?
- umiejętność radzenia sobie w rożnych sytuacjach
- operatywność
- atrakcyjność
- poczucie humoru
- inteligencja
A przyczyną? Może, że realizują ideał człowieka, ktory jest pożądany w dzisiejszych czasach. Poza tym, czy nie jest przypadkiem tak, że podświadomie podpatrujemy zachowania tego ideału, chcąc się czegos nauczyć?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

moon pisze:Niektórzy ludzie mają w sobie niewytłumaczalny magnes. Tacy po prostu są.
tak ma moja kolezanka. Poznaje ludzi doslownie wszedzie, w autobusie , w sklepie, w kolejce. Jest bardzo pewna siebie, ma ogromne poczucie humoru. Potrafi rozmawiac o wszystkim i o niczym. Ludzie ciagle dzwonia, pisza, nie ma dnia,zeby sie z kims nie spotkala. Jak zdawala prawko 3 razy na miescie zgasl jej samochod i tak zagadala egzaminatora, ze zdala.
Nie wiem co w niej jest, ale mimo, tego, ze jest pelna wrednosci(!) mam do niej jakas slabosc i lubie za nia przebywac.
Tylko tyle ze faceta nie ma. Z zadnym dlugo nie wytrzyma.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”