Kobieta - dziwna istota...
Moderator: modTeam
-
Adamo
Imperator pisze:Wobec tego nauczcie się czytać ich zamiarów po prostu z zachowania i gestów!
Nierealne ! Między innymi na tym polega róznica ... facet mówi wprost, kobieta wysyła sygnały ... ile to jest słowników męsko-damskich ( oczywiście żartobliwych )...
Facet z założenia ( chyba że jakiś wyjątkowo utalentowany ) nie wyczuwa, nie łapie o co kobiecie chodzi ...
A od takich co walą kawę na ławę to osobiście bym się trzymał z daleka ...
Przychylam się jedynie do apelu o niezwodzenie facetów...
czytając topiki na forum i widząc podchody znajomych do panienek stwierdzam, że kobietom sprawia sadystyczną przyjemność przypatrywanie się jak koleś z siebie błazna robi, a ona mu na koniec "zostańmy przyjaciółmi" ...
bleeeeeeeeeeeee
eng pisze:Nierealne ! Między innymi na tym polega róznica ... facet mówi wprost, kobieta wysyła sygnały ... ile to jest słowników męsko-damskich ( oczywiście żartobliwych )...
Ale dużo żartów zawiera jakiś morał!
Widzisz, jakoś rozróżniałem wymówkę prawdziwą, od zbywania. Oczywiście i tak miałem nadzieję i tak ale czułem, że nie ma szans.
A nieraz mówiła mi jakaś, że nie ma czasu ale jakoś tak to brzmiało, że za jakiś czas dzwoniłem znów i był już czas dla mnie.
Także nie takie znów nierealne! <browar> W niektórych przypadkach, owszem.
Bo niektóre potrafią udawać zainteresowanie tak, że pomimo tego, iż faceta mają totalnie w dupie, to jednak facet odczytuje to jako sygnał do działania, a nie do rezygnacji.
<browar>Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
Konto usunięte
eng pisze:Facet z założenia ( chyba że jakiś wyjątkowo utalentowany ) nie wyczuwa, nie łapie o co kobiecie chodzi ...
Tak jest. Lubimy mieć wszystko mieć czarne na białym, bo "faceci są prości jak konstrukcja cepa"*
*to nie moja słowa tylko cytat <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Yasmine pisze:budowa cepa jest bardziej skomplikowana od was
O przepraszam, nie zgadzam się. Wypraszam sobie.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Nigdy nie zaprzeczałem, że prosty ze mnie człowiek (prosty - nie prostak, gwoli ścisłości
)
ale żeby prostszy niż cep? Eee, cep to kawał żelastwa nabity na kija, a ciało to skomplikowane urządzenie mechaniczne.
:P
ale żeby prostszy niż cep? Eee, cep to kawał żelastwa nabity na kija, a ciało to skomplikowane urządzenie mechaniczne.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
-
Konto usunięte
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”