Seks grupowo

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 11 paź 2005, 22:19

Staruszek Priam pisze:No właśnie. Skoro mozna auto, homo, oral, anal, to dlaczego nie grupen ? Dlaczego nie grupen?!!!

no wlasnie: dlaczego nie? wszyskto jest dla ludzi i jesli z pelna swiadomoscia ktos sie na to decyduje, to wytlumacz mi - DLACZEGO NIE?

Staruszek Priam pisze:a może w końcu zrozumiecie, że zoofil to też człowiek i też mu się od życia (czyli od owcy) coś należy.

czlowiek owszem, ale od owcy mu sie nic nie nalezy. nie porownuj zoofilii do seksu grupowego, bo w drugim biora udzial osoby swiadome tego co robiąi zdolne przewidziec ewentualne konsekwencje tego, a o samoswiadomosci takiej owcy co mi opowiesz?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 13 paź 2005, 16:11

Hmmm...znowu czytam ten temat i uswiadmilem sobie jeszcze jedna rzecz...mianowicie: jestem bardzo uczuciowy i raczej nie potrafie traktowac czegos [np. seksu] obojetnie nie mieszajac do tego uczucia... :/
I chyba to sie we mnie nigdy nie zmieni...:/
Kocham swoje Slonko i jestem bardzo zazdrosny [ale nie smiertelnie ;)] i nie znioslbym widoku ze ktos ja <nawet mi przez palce napisanie tego nie przechodzi...>...
Reasumujac seks grupowy nie dla mnie :D
A co inni robia niech robia byleby nas w to nie mieszali...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 14 paź 2005, 08:38

ostatnio myślałem żeby zostać pasterzem owiec... oj to by było wyzwanie grupowe <aniolek2>

- oj owiecko owiecko cobyś ty jesce gotować umiała powiedział pasterz wychodzac z owczarni i zapinając rozporek... <aniolek2>
...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2005, 09:20

lollirot pisze:
Staruszek Priam pisze:No właśnie. Skoro mozna auto, homo, oral, anal, to dlaczego nie grupen ? Dlaczego nie grupen?!!!

no wlasnie: dlaczego nie? wszyskto jest dla ludzi i jesli z pelna swiadomoscia ktos sie na to decyduje, to wytlumacz mi - DLACZEGO NIE?

I dlaczego w innym temacie dziewczynę okrzyknieto "szmatą "
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 14 paź 2005, 14:01

Andrew pisze:I dlaczego w innym temacie dziewczynę okrzyknieto "szmatą "

dlatego, ze puszcza sie za plecami swojego chlopaka.
a niczego mi nie brak
2iomus

Postautor: 2iomus » 14 paź 2005, 14:26

Jestem za a nawet przeciw! <aniolek2>.Zastanawialem sie kiedys nad tym ale...cos takiego mnie nie kreci. Sa gusta i gusciki,biusta i biusciki <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2005, 16:45

lollirot pisze:
Andrew pisze:I dlaczego w innym temacie dziewczynę okrzyknieto "szmatą "

dlatego, ze puszcza sie za plecami swojego chlopaka.

puszcza? a kto to jest chłopak ? Bo nie jest to narzeczony , wiec nie ma zadnej umowy !! zadnej <browar> tylko Pobozne zyczenia <browar>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 15 paź 2005, 21:49

on jak dąb pisze: bardzo dobrze sie bawilem , a i przezycia mega fajne no i ten widok gdy wchodzisz w dziewczyne od tulu a z przodu ona robi drugiemu "loda" polecam

Cóż, nie byłoby zboczeńców, gdyby nie mieli w tym przyjemności.
Jesteś chory i cyniczny.

Nie obraź się tylko. W najmniejszym wypadku nie mam takiej intencji, żeby Ci dołożyć. Mam bliskiego znajomego, który przed kilkoma laty uczestniczył w takich imprezach (tylko trzy razy) Aktualnie jego żona wozi go po lekarzach z impotencją. Totalny brak erekcji. Jest po seksualnym urazie, a o taki uraz w grupie jest niezwykle łatwo. Myślisz, że to Ci nie grozi ?
To w kwestii sprawnego członka, bo psychiczna choroba (a nie każda boli) jest już u Ciebie faktem.
Jesli, oczywiście, Twoja wypowiedź jest szczera.
2iomus

Postautor: 2iomus » 15 paź 2005, 22:23

Staruszek Priam pisze:Cóż, nie byłoby zboczeńców, gdyby nie mieli w tym przyjemności.
Jesteś chory i cyniczny.

Nie obraź się tylko. W najmniejszym wypadku nie mam takiej intencji, żeby Ci dołożyć. Mam bliskiego znajomego, który przed kilkoma laty uczestniczył w takich imprezach (tylko trzy razy) Aktualnie jego żona wozi go po lekarzach z impotencją. Totalny brak erekcji. Jest po seksualnym urazie, a o taki uraz w grupie jest niezwykle łatwo. Myślisz, że to Ci nie grozi ?
To w kwestii sprawnego członka, bo psychiczna choroba (a nie każda boli) jest już u Ciebie faktem.
Jesli, oczywiście, Twoja wypowiedź jest szczera.

Oj no moze to pojedynczy przypadek a co do "on jak dab" to moze go to podnieca i to lubi a np. Twojego znajomego za duzo emocji to kosztowalo...zreszta zycie jest po to zeby go uzywac-oczywiscie z wyobaraznia! <aniolek2>
P.S. Co do zboczenca to Ty chyba przesadzasz,czytajac Twoje wypowiedzi stwierdzam ze chyba przez cale zycie kochales sie w jeden i ten sam sposob... :/ Nie chce sie klocic ale niektore Twoje wypowiedzi sa smieszne...
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 15 paź 2005, 22:40

2iomus pisze:Nie chce sie klocic ale niektore Twoje wypowiedzi sa smieszne...

Mnie interesuje tylko to, czy są prawdziwe. Śmieszności się nie obawiam.
2iomus

Postautor: 2iomus » 16 paź 2005, 08:45

No i tak ma byc 8) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 paź 2005, 14:13

Wszystko "Staruszku" co sie dzieje miedzy dwojgiem ludzi , i jest przez nich akceptowane , jak i przez znaczną wiekszosc podobnie zyjacych , uprawiajacych sex , nie jest zboczeniem a normą ! wiec w zadnym razie sexu analnego , ani oralnego , nie mozna zaliczyć do zboczenia !.Kazdy ma inne potrzeby , jedni skacza z "bangi" inni jakieś sporty extremalne uprawiają ,jeszcze inni są wegetarianami , wiec jesli ktos uprawia sex inaczej niż Ty , to jest to jego sprawa, i nie wierze by sie nabawiac mozna impotencji uprawiajac sex grupowy , choć wyjatki sie zdazają wszędzie , co jest jednak sprawą marginalna ! .Wszak podobno jeden na 10000 spadochron sie nie otwiera <aniolek2> , ale też zawsze jest zapasowy <browar>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 16 paź 2005, 16:13

Andrew pisze:Wszystko "Staruszku" co sie dzieje miedzy dwojgiem ludzi , i jest przez nich akceptowane , jak i przez znaczną wiekszosc podobnie zyjacych , uprawiajacych seks , nie jest zboczeniem a normą ! wiec w zadnym razie sexu analnego , ani oralnego , nie mozna zaliczyć do zboczenia !

Na wojnie normą jest wzajemne zabijanie się. Co nie znaczy, że jest normalne, a cóż dopiero
dobre.
Poza tym zapewniam Cię, że zdecydowana większość LUDZI wcale nie kopuluje doodbytniczo. Zwyrodnienie to dotyka rozprzężonej, pod każdym względem, tylko części i zawsze znamionuje schyłek danej grupy. Doodbytniczy kopulanci, z natury rzeczy, nie grzeszą witalnością w żadnej dziedzinie, nie tylko w zakresie prokreacji - co oczywiste. Nie wiem czy wiesz dlaczego upadł Wielki Rzym. U szczytu potęgi zasmakowali w analu i oralu .... .
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 16 paź 2005, 16:45

Staruszek Priam pisze:Nie wiem czy wiesz dlaczego upadł Wielki Rzym. U szczytu potęgi zasmakowali w analu i oralu .... .

Też słyszałem o tej teorii :)-troszeczkę naciągana jak dla mnie:). Upadł, bo pogrążyli się w chlaniu, rui i poróbstwie, hehe, a nie bronili swych granic:) I przyjechał wódz Atylla - zrobił rzeź, hihi
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 16 paź 2005, 17:25

Staruszek Priam pisze:Doodbytniczy kopulanci, z natury rzeczy, nie grzeszą witalnością w żadnej dziedzinie, nie tylko w zakresie prokreacji - co oczywiste.

dowody nazwiska !

gratuluje dilera niezly stuff ci sprzedaje

tak sie sklada ze ci twoi doodbytniczy kopulanci wniesli to tego swiata sporo idei, sztuki, wizjonerstwa, polotu

proponuje sprawdzic co poniektorych wielkich historii

a najlepsza muzyke tworza wlasnie geje, narkomani i alkoholicy - po prostu ci swietoszkowaci to sie do niczego nie nadaja - za zbyt zajeci umartiwaniem sie nad swoim zasranym zywotem

tak jak wlasnie ty to robisz - trolu

jestes typowym trolem

znalazles pozywke w postaci paru topicow - i zerujesz - cieszysz sie z uwagi ktora wkoncu ktos ci okazuje jakies zainteresowanie - w realnym zyciu widac jakos wszyscy maja cie w 4 literach

ciekawe jest ze ty taki swietoszkowaty - co to gorsza cie rozne bezecenstwa (ktore robia ini sami ze soba a nie z toba) specjalnie codziennie sprawdzasz tylko wybrane - same "swinskie tematy" - cosdziennie musisz wrzucic swoje zasmarkane 3 gr

interesuje cie tylko tematy: anal, oral,zdrada czy zachowania przyprawijace o rumieniec zakonice a o usmiech normalnych ludzi
gdzie sa twoje madrosci i truizmy gdy ktos pisze ze ma problemy w zwiazku (malzenstwie), ze ma problemy w zyciu, pracy ? jakos cie tam nie widac - tak samo w watkach politycznych, gospodarczych czy chociazby zdrowia - wiadac nie dotarles tam - a tam o pigulach pisza puszczalskei dziewuchy -powinienes sie zainteresowac :P

ale nie ty wolisz grzebac sie z lubioscia w swinstewkach - tym co innym dodaje pikanterii do zycia a tobie kojarzy sie brudnie i grzesznie

ty nie masz fobii na punkcie analu czy oralu - ty jestes analofilem i oralofilem !
Rajcuje sie czytanie jak to inni robia i rozyslanie o tym
nie masz tego na codzinen - a prawdopodobnie nie masz tego w ogóle i nigdy nie bedziesz mial (pewnie ci nie staje biedaczku stad ten jad do ludzi)
jesli kogos te tematy brzydza to po prostu nie zaglada do nich
ew pisze 1 post - wyrazjacy jego obrzydeznie i koniec kropka - wiecej nie zaglada

niektorzy twierza ze ich brzydzi - ale namientie zagladaja i odpisuja kazdemu kto lubi ze ich to brzydzi niesmaczy

ty dodatkowo starsz sie obrzydzic innym to czego sam nie doswiadczyles (czyli masz mgliste pojecie a wyrazasz z przekonaniem swoje opinie)

nie uwaszasz ze powinienes leczyc swoj problem ?
jest dosyc powazny - zastaow sie nad tym

wez tez pod uwage ze mimo iz jestes kontrowersyny - jestes jednak takim forumowym trolem maskotka - malo kto traktuje cie powaznie

na szczescie nie uzywasz inwektyw jak co poniektorzy - wiec nie jestes wredym ciezkostrawnym trolem - co najwyzej wywolujesz male wzdecie i pierdniecie

PS a byles wyspowiadac sie dzis ?
i ile ksiadz zadal ci pokuty za czytanie zbereznych topicow ? <aniolek2>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 16 paź 2005, 18:54

Staruszek Priam pisze:Nie wiem czy wiesz dlaczego upadł Wielki Rzym.

Rzym upadl bo:
- system ekonomiczny nie byl w stanie utrzymac olbrzymiej armii
- barbarzyncy przestali sie asymilowac, a zaczeli walczyc
- chrzescijanstwo rozsadzilo imperium od srodka

:]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 16 paź 2005, 20:05

Bender pisze:(...)

:) Dobry post ;)
Ale tak w ogole,to tak sobie pomyslalem, ze byc moze staruszek priam to faktycznie po prostu staruszek, osoba wychowana w zupelnie innym systemie wartosci (w zupelnie innym swiecie!),niz nasz. Sami pomyslcie-ile osob w wieku naszych babc czy dziadkow spokojnie przyjeloby do swiadomosci takie rzeczy,o ktorych mowa w topicach penetrowanych przez priama, ile z nich zgodziloby sie z nimi? :) Byc moze wiec nie warto kruszyc o to kopii, bo nikt tu nikogo nie przekona do swoich racji-to niemozliwe :] Zastanawiam sie tylko-jak wspomnial Bender-po co wchodzic na tak obrzydliwe strony i czytac (i pisac!) o takich bezecenstwach? Nie lepiej dla spokoju swojego i wlasnego sumienia omijac je szerokim lukiem, staruszku? No,ale coz, sa ludzie z upodobaniem nawracajacy innych na jedyna, wlasciwa, swoja droge...
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 paź 2005, 20:22

Bender pisze:...

Nic dodac, nic ujac :]
Tez mialam cos o tym napisac, ale nie ujelabym tego tak swietnie :]
<browar>
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 16 paź 2005, 20:51

Bender - druga Twoja świetna mowa dzisiaj! Natchnienie jakieś złapałeś? Czy może startujesz na prezydenta? :D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 16 paź 2005, 23:59

bp pisze moja prace mgr :P <pijak>

juz mi algorytmy genetyczne uszami wychodza, hipermutacje, geny , przeciwciala a wszystko to do projektowania rejestrow ze sprzezeniem nieliniowym :571:
musze sie sprezac do konca miesiaca

dla rozrywki od czasu do czasu cos skrobne
jak nie oda na trola to
wlasnie skonczylem dla Mrt arykul do Fluidu
i znowu wracam gapic sie w latop na durny program w C++

jeszcze Ex dzwonila ze ja cos jakby swedzi i czy bym nie wapdl wymasowac - zewnetrznie i wewnetrznie <boje_sie> - chyba ocipiala biedaczka doszczetnie
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 17 paź 2005, 08:30

Bender pisze:jeszcze Ex dzwonila ze ja cos jakby swedzi i czy bym nie wapdl wymasowac - zewnetrznie i wewnetrznie Boje sie - chyba ocipiala biedaczka doszczetnie

Zła diagnoza! Ocipieć - ocipiała jak sie urodziła. Cipkę ma przecie od urodzenia. Conajwyżej może cierpieć na OSN - Ostry Syndrom Niedopchnięcia. Ale wnioskuję, że jest to wczesne stadium, jeśli prosi sama o lekarstwo. Gdy jest za późno to z takim babskiem nie da się żyć, ani temu nawet zaradzić. OSN może być równie groźne jak grypa i to nawet ta ptasia! <boje_sie>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 17 paź 2005, 09:25

to ze ma OSN to przebolalem
a ale to ze powiedziala mi ze ja z nia bylem tylko dla seksu to mnie wkufiła :>

pozatym jest spoko kobietka - ale ma zbyt niefrasobliwy charakter i podejscie do zycia - zyje dniem dzisiejszym - jutro jest niewazne - ja tak nie moge daltego powiedzialem DOSYC
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 17 paź 2005, 12:55

TedBundy pisze:
Staruszek Priam pisze:Nie wiem czy wiesz dlaczego upadł Wielki Rzym. U szczytu potęgi zasmakowali w analu i oralu .... .

Też słyszałem o tej teorii :)-troszeczkę naciągana jak dla mnie:). Upadł, bo pogrążyli się w chlaniu, rui i poróbstwie, hehe, a nie bronili swych granic:) I przyjechał wódz Atylla - zrobił rzeź, hihi

No, stary, oczywiście, że to uproszczenie. Powiedzmy retoryczna ekspresja. Ale swoją drogą poziom kultury seksualnej, to mimo wszystko jedno z ważniejszych kryteriów przetrwania danej cywilizacji. Nie sądzisz?

(Pytanko osobiste. Skąd u ciebie Dmowski lewicowcu? A jeszcze bardziej skąd ksywka Ted Bandy? Facet dostał w czapę za łaczenie seksu z podrzynaniem gardeł panienkom, zdaje się.)

Z szacunkiem.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 17 paź 2005, 13:16

Staruszek Priam pisze:Ale swoją drogą poziom kultury seksualnej, to mimo wszystko jedno z ważniejszych kryteriów przetrwania danej cywilizacji. Nie sądzisz?

Poziom kultury seksualnej... hmmm - zależy co rozumiesz pod tym pojęciem? Bo jeżeli weźmiemy pod uwagę Twe obiekcje dot. oralu (nie zgodzę się - kwestia porozumienia dwóch stron w związku - dowód czułości i zaufania) oraz analu (tu się zgodzę z Tobą - odbyt służy do czegoś innego...) to trudno będzie dojść do porozumienia. Chociaż osobiście Ci powiem, że lubię czytać Twe posty i opinie, jako inny punkt widzenia. A to cenne jest zawsze. A wracając Ad rem - osobiście raczej uważam, że główne czynniki gwarantujące przetrwanie państwa, cywilizacji czy danego kręgu kulturowego to przede wszystkim: pamięć, ziemia, tożsamość narodowa, historia oraz tradycja.

Staruszek Priam pisze:(Pytanko osobiste. Skąd u ciebie Dmowski lewicowcu? A jeszcze bardziej skąd ksywka Ted Bandy? Facet dostał w czapę za łaczenie seksu z podrzynaniem gardeł panienkom, zdaje się.)

Cóż, Dmowskiego cenię i ceniłem - jako socjalista patriotyczny(narodowy) równą estymą darzę każdego polskiego patriotę, który w życiu kierował się zasadą "Idź wyprostowany wśród tych, co na kolanach".. :)
A co do ksywki - taka prowokacja:) Bundy to fenomen- seryjny zupełnie nie odpowiadający profilowi. A jeżeli chciałbys sie o nim dowiedziec czegos wiecej, wpadnij na www.zbrodnia.of.pl
Mam naturę prowokatora, dlatego taka ksywka :)
Pozdrawiam
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 17 paź 2005, 13:30

Bender pisze:
Staruszek Priam pisze:Doodbytniczy kopulanci, z natury rzeczy, nie grzeszą witalnością w żadnej dziedzinie, nie tylko w zakresie prokreacji - co oczywiste.

dowody nazwiska !

Mylisz pojęcia. Ja nic nie mam do homoseksualistów. Znam paru wielkich. Np. jeden z największych pianistów wszechczasów Richter cierpiał na homoseksualizm. Ale nie był doodbytniczym kopulantem i za to mam do Niego ogromny szacunek. Wbrew swojej właściwej dla choroby skłonności nie nurzał się w niej. I dlatego, żeby była absolutna jasność, mam w większym poważaniu doodbytników homo (jak nie dadzą rady inaczej) niż heterowców, którzy robią to z upodobania. Dla mnie, przepraszam, to uwłacza zwierzętom.

Teraz już troszeczkę kumasz o co w tym chodzi.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 paź 2005, 19:21

Ale zwierzaczki jak najbardziej uprawiają sex oralny <aniolek2> <aniolek2>
No i gdyby byli wzrokowacami ...tak jak człowiek , mysle ze działo by sie wiecej , niestety nie sa wzrokowacmi , a tylko "wąchaczami" <aniolek2>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 17 paź 2005, 19:31

Andrew pisze:Ale zwierzaczki jak najbardziej uprawiają sex oralny

Tylko delfiny (oprócz ludzisków).
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 paź 2005, 19:40

Jak delfiny ?? nigdy nie widziałeś pieska jak lize suczke ? :>
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 17 paź 2005, 19:44

andrew, nie badz smieszny........ nie masz 8 lat! <chory>
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 17 paź 2005, 19:53

lollirot pisze:andrew, nie badz smieszny........ nie masz 8 lat!

Wszystko się zmienia <hahaha>
<browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”