Pomylona ocena wszystkiego
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Pomylona ocena wszystkiego
Nie podoba mi się zakłamywanie wszystkiego. Nie można powiedzieć, że głupota to głupota, bo można tym głupiego urazić. Nie można powiedzieć, że grube to grube, bo można kogoś urazić. Ba! Nawet nie można napisać, że się komuś głupota czy otyłość nie podobają, bo zaraz się kogoś uraża. To jakaś paranoja.
Tyle na temat. Nie wiem, czy z tego wyjdzie jakiś topik, czy nie. Ale założyłam, może wyjdzie.
Tyle na temat. Nie wiem, czy z tego wyjdzie jakiś topik, czy nie. Ale założyłam, może wyjdzie.
- Mroczny Piskacz
- Maniak

mrt pisze:Nawet nie można napisać, że się komuś głupota czy otyłość nie podobają, bo zaraz się kogoś uraża.
znow do mnie pijesz
:
jestem otyly, jestem gruby, chwilami jest wulgarny, glupi i chamski... bo tak
glupota glupocie nierowna
czasem czlowiek inteligetny jest... niemadry
: tak to nazwijmy... brak mu... hmm, doswiadczenia
: madrosci zyciowej
: cholera nie wiem, ale nie zawsze jest glupi Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Gorgon pisze:znow do mnie pijesz
Nie piję do Ciebie, tylko ogólnie. I właściwie do Ciebie to w ogóle, tylko do tych, co się oburzają.
Nie chodzi mi o to, żeby tu był konfesjonał i ludzie pisali, kto jest gruby czy głupi, tylko o problem. Bo według mnie problem to to jest. Na miarę sformułowania "mądry inaczej", bo nikomu przez gardło nic innego nie przejdzie.
Chodzi mi o nazywanie rzeczy po imieniu.
I w ogóle to tak patrzę, że trochę źle temat sformułowałam, nawet bez sensu kompletnie
- Mroczny Piskacz
- Maniak

mrt pisze:Nie piję do Ciebie, tylko ogólnie. I właściwie do Ciebie to w ogóle, tylko do tych, co się oburzają.
jak czuja ze to o nich i nie podoba im sie to, to sie oburzaja
mrt pisze:Chodzi mi o nazywanie rzeczy po imieniu.
no skoro o tym mowa to jestes czasem czepialska

mrt pisze:I w ogóle to tak patrzę, że trochę źle temat sformułowałam, nawet bez sensu kompletnie
a nie chcialem sie czepiac i Ci uwagi zwracac

Widzę że z czasem sens słów się zmienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Maniak

Mrt wiem chyba z jakiego powodu ten topic, staram sie byc szczera, tak w zyciu jak i tu na forum. Staram sie na nikogo nie najezdzac, po prostu wyrazam swoje poglady. Fakt ze czasami jak czlowieka poniesie to moze i sie przyczepi ale staram sie jakos wazyc swoje wypowiedzi. Nie kaze nikomu myslec tak jak ja, wiem ze kazdy moze miec swoja wlasna ocene sytuacji, swoje poglady i staram sie to uszanowac, ale tego samego oczekuje od innych. Co innego szczerosc a co innego szanowanie zdania innych.
Nie wiem czy nie zagmatwalam tej swojej wypowiedzi
najwyzej bede ja tlumaczyc na raty <browar>
Nie wiem czy nie zagmatwalam tej swojej wypowiedzi
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- Wstreciucha
- Weteran

mrt, wydaje mi sie ze najbardziej czepliwi jestesmy generalnie opinii ktore uderzaja w nas samych (nasze wady , kompleksy) i otoczenie no i przede wszystkim w nasze spojrzenie na dany temat. To forum dyskusyjne, na tym ma polegac ta wymiana mysli i opinii i dziwie sie szczerze mowiac, ze kobiete o takich "walorach intelektulanych" to bulwersuje. Ile ludzi tyle charakterow, tyle opinii na dany temat, tyle definicji na dane zjawisko, tyle pogladow na inne zachowania. Czy szczerze mowiac spodziewalas sie czegos innego?
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Mroczny Piskacz
- Maniak

A co sie stalo jesli moge spytac? Nie to zebym byl ciekawy, ale jesli jest jakis kolejny konflikt na forum to ja znow spytam po co?
Tyle juz fajnych dziewczyn odeszlo z tego forum przez konflikt z inna osoba, wiecej nam nie potrzeba.
BTW to chyba swiadczy ze one sa malo inteligente
A co sie stalo jesli moge spytac? Nie to zebym byl ciekawy, ale jesli jest jakis kolejny konflikt na forum to ja znow spytam po co?
Tyle juz fajnych dziewczyn odeszlo z tego forum przez konflikt z inna osoba, wiecej nam nie potrzeba.
BTW to chyba swiadczy ze one sa malo inteligente
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Wstreciucha
- Weteran

malenstwo pisze:no niieeee, to teraz niech polowa dziewczyn przyzna mrt racje, ze sa grube i obiecuja zaczac sie odchudzac, i ze rzeczywiscie mrt ma racje i skoro nie podobaja sie mrt nie moga podobac sie nikomu. A nie lepiej cieszyc sie zyciem, miloscia? Litosci!!!
o czym Ty piszesz

Ja nie rozumiem problemu ...
Jak ktoś nie ma lustra w domu i nie przyjmuje ( nie chcę przyjąć ) do wiadomości stanu faktycznego to naprawdę żadne komentarze czy uwagi nie pomogą ...
Szkoda czasu ...
Ja mam w nosie, wiem jak wyglądam i nie mam na to wpływu, dziś nawet mnie już to bardzo nie wkurza ... a dziewczyny, kobiety są bardziej przewrażliwione na punkcie swojego wyglądu i tu jest trudniej ...
Życie mnie nauczyło mrt, że mówienie ludziom tego co się naprawdę myśli tylko wrogów przysparza, a nie przyjaciół ... więc odpuść
Jak ktoś nie ma lustra w domu i nie przyjmuje ( nie chcę przyjąć ) do wiadomości stanu faktycznego to naprawdę żadne komentarze czy uwagi nie pomogą ...
Szkoda czasu ...
Ja mam w nosie, wiem jak wyglądam i nie mam na to wpływu, dziś nawet mnie już to bardzo nie wkurza ... a dziewczyny, kobiety są bardziej przewrażliwione na punkcie swojego wyglądu i tu jest trudniej ...
Życie mnie nauczyło mrt, że mówienie ludziom tego co się naprawdę myśli tylko wrogów przysparza, a nie przyjaciół ... więc odpuść
bleeeeeeeeeeeee
- Wstreciucha
- Weteran

Wstreciucha napisał/a:
o czym Ty piszesz
O czasie przelotach mózgowych między praniem a gotowaniem.
w dodatku majac zly humor. Sorry, juz mi przeszlo
Nie bardzo przygladalam sie topicowi z ktorego to wyniknelo, dlatego taka moja reakcja.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”